рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Нарощування нігтів в домашніх умовах своїми руками

  1. Технології нарощування нігтів
  2. Способи нарощування нігтів
  3. Що нам знадобиться для нарощування штучних нігтів
  4. Існуючі форми штучних нігтів
  5. Технологія нарощування нігтів на тіпси
  6. Технологія нарощування нігтів на форми
  7. Покриття нігтів гель лаком - подарунок сучасним жінкам.
  8. Догляд за нарощеними нігтями

Нарощування нігтів в домашніх умовах актуальна тема для любительок модних nail-дизайнів. Кожна жінка, заглянувши на цю сторінку, бажає бути красивою і доглянутою, відчувати себе впевнено, підкреслюючи і доповнюючи образ вишуканим манікюром.

зміст

Бажання наростити нігті в домашніх умовах, як правило, пов'язано з відсутністю часу, грошей, простим людським інтересом або - «п'ять років нарощуванню у майстри, все бачила, сама впораюся Бажання наростити нігті в домашніх умовах, як правило, пов'язано з відсутністю часу, грошей, простим людським інтересом або - «п'ять років нарощуванню у майстри, все бачила, сама впораюся ...». У будь-якому випадку, перед тим як приступити до справи, варто прочитати про деталі і нюанси нарощування, щоб не нашкодити собі і отримати задоволення не тільки від результату, але і від процесу.

Технології нарощування нігтів

Розрізняють два основних матеріалу, використовуваних для нарощування:

  1. Нарощування нігтів гелем.
  2. Нарощування нігтів акрилом.

Накладні нігті - це не що інше, як пластісковая пластина, якій надано форму, що дозволяє імітувати натуральний ніготь. Різниця між акрилом та гелем, в самому процесі затвердіння.

Акрил полимеризуется (т. Е. Перетворюється на твердий полімер) шляхом змішування мономеру і пудри, гель же має ці два компоненти в своєму складі, але представлений в рідкому вигляді і твердне лише під ультрафіолетовими променями. Кожен з матеріалів має як плюси, так і мінуси.

Кожен з матеріалів має як плюси, так і мінуси

Технології не стоять на місці, в наші дні, стали доступні гелі досить густої консистенції, що не розтікаються і в той же час не затвердевающие миттєво як акрил.

Завдяки цьому, гелем новачкові буде працювати простіше. Також акрил менш прозорий, прикрасити ніготь так званим «акваріумом» їм не вдасться.

Але ж неспроста багато майстрів воліють акрил? Звичайно, ні! Таких чітких ліній і форм, які можуть мати акрилові нігті, дуже складно досягти за допомогою гелю.

Але є-таки незаперечні переваги у останнього. Мономер, що використовується в акрилової системі, має яскраво виражений запах - токсичний і летючий, за секунди поширюється по приміщенню і за його межі.

У зв'язку з цим в салонах краси, акрилове нарощування нігтів дозволено тільки при наявності окремої кімнати обладнаної потужною витяжкою. У домашніх умовах, особливо якщо в будинку є діти - це теж стане перешкодою. Гель ж не має різкого запаху і з ним простіше працювати.

Способи нарощування нігтів

Сьогодні найбільш поширені два основних способи нарощування - на тіпси і на форми. Причому останні використовуються все рідше і не пішли в літа лише через зручності в роботі з ними.

Тіпси для нарощування нігтів прискорюють процес роботи вдвічі, але в результаті штучні нігті позбавлені витонченості, різноманітності і міцності властивою нарощені на форму нігтям. Також форми дозволяють створити штучний ніготь вже натуральної пластини шляхом затиснення матеріалу пінцетом, але про це далі.

Що нам знадобиться для нарощування штучних нігтів

Для початку варто сказати про інструменти та їх особливості. Перше і необхідне - це, звичайно ж, ультрафіолетова лампа. Її наявність обов'язкова, яким би способом не нарощувалися нігті. Якщо нігті акрилові, вона стати в нагоді, лише для сушки фінішного покриття і тут досить буде бюджетної лампи складається всього з одного елемента потужністю в 9 Вт.

Такого ж інструменту вистачить для нарощування гелем, якщо планується використовувати, лише прозорий матеріал. При бажанні поекспериментувати з френчем або будь-якими кольоровими гелями варто придбати більш потужну лампу, з чотирма елементами продуктивністю в 37 Вт.

Також в процесі роботи будуть потрібні:

  1. Лопатка для відсунення кутикули. Як правило, така знайдеться в манікюрному наборі кожної жінки.
  2. Пилки - для акрилу потрібно більш жорстка пилка зернистістю близько 80 грит, для гелю цілком достатньо 100 грит.
  3. Форми або тіпси + клей;
  4. Кисті для акрилу - натуральна каплеподібна, або для гелю - штучна плоска;
  5. У разі якщо використовуються форми, знадобиться пінцет.

Наявність перерахованих вище інструментів - півдорозі до справи. Залишилося лише придбати необхідні матеріали і препарати - їх не так багато:

Необхідні матеріали та препаратиГельАкрил

Дезінфікуючі засоби. Рекомендовані препарати - «Бацілол» для інструментів і «Кутасепт» для рук. + + Дегидратор - рідина, підсушує нігтьову пластину. + + Праймер - забезпечує надійне зчеплення штучного матеріалу з натуральним нігтем. + + Бондер - стартовий препарат. + - Гель будівельний. + - Акрилова пудра. - + Мономер. - + Фінішне покриття і засіб для зняття липкого шару (при наявності такого). + +

ВАЖЛИВО! Перший пункт в таблиці відведено дезінфікуючих засобів неспроста. Ні в якому разі не варто на них економити або зовсім ігнорувати. Адже натуральний ніготь, покритий гелем або акрилом, не має доступу до зовнішнього середовища.

Всі мікроби і бактерії знаходяться під час нарощування на нігтьової пластини - отримають відмінний шанс плодитися і розмножуватися на свій розсуд. Яким стане в такому випадку ніготь після зняття штучного покриття - не складно здогадатися.

Прийшов час розвіяти міф про шкідливість нарощених нігтів! Нарощування не шкідливіша побутової хімії, травмуючої день у день шкіру і нігтьову пластину. Але, дотримання правил дезінфекції рук і інструментів при нарощуванні - табу. Простий недбалості досить для придбання проблеми на кілька років.

Купити всі перераховані вище інструменти і препарати можна в спеціалізованих точках продажу або інтернет магазинах. Вартість покупки в останніх, як правило, обходиться дешевше. Головне переконатися, що купується продукція є оригінальною. Також, у продажу є спеціальні набори «для нарощування в домашніх умовах». Про те чому віддати перевагу, краще проконсультуватися у продавця-консультанта.

Існуючі форми штучних нігтів

Маючи все необхідне, визначивши більш прийнятний для себе спосіб нарощування, можна вибирати форму майбутніх нігтів і приступати до справи.

На сьогоднішній день їх існує велика різноманітність, ось найпоширеніші:

  • класичні форми: овал, мигдаль, квадрат і м'який квадрат;

  • складніші і сучасні: стилет, пайп, бриджі, едж.

Технологія нарощування нігтів на тіпси

Для початку варто звернути увагу на більш спрощений варіант нарощування нігтів - на тіпси. При наявності бажання і всього необхідного, такі нігті виходити у кожного з перших спроб. Отже, за роботу!

Перше, як говорилося вище - це дезінфекція. Обробивши інструменти можна приступати до підготовки тіпси. Для цього розкладаємо їх перед собою по порядку, підбираючи ширину штучного нігтя відповідну натуральному. Після, тіпси надається обрана форма. Зараз зупинимося на класичному квадраті.

Зараз зупинимося на класичному квадраті

Накладні нігті готові, залишилося підготувати натуральну пластину, що також зовсім не складно.

Металевою лопаткою акуратно підсовує кутикулу і пилою зернистістю 100 грит прибираємо блиск натурального нігтя і його довжину.

На цьому етапі головне не перестаратися, щоб не пошкодити ніготь.

Манікюр, слід робити за три дні до нарощування, або відразу після нього. Ніжну шкіру після обробки дуже легко травмувати грубої пилою. У кровоточивих пальцях немає нічого привабливого.

Підготовлені нігті обробляємо Кутасепт і підсушують дегідратором. Ось і все, можна клеїти тіпси. Наносити клей варто акуратно, в невеликих кількостях, рівномірно розподіляючи кінчиком тюбика по поверхні.

Прикладаючи тіпси до нігтя і переконавшись в правильному її розташуванні, потрібно щільно притиснути штучну пластину до натуральної і утримувати деякий час.

Продається в спеціалізованих магазинах клей, є аналогом хірургічного препарату, і має антисептичні властивості. У разі поломки штучного нігтя, що нерідко відбувається, і як наслідок - травми натурального, можна сміливо нанести його на рану. Клей зупинить кров і загоїть рану, полегшуючи біль.

Таким чином, приклеївши всі 10 нігтів і почекавши якийсь час, можна продовжувати. Наступним кроком є ​​нанесення праймера і бондери (в гелевою системі) на натуральний ніготь.

Бондер сушиться в УФ лампі протягом 2 хвилин, дуже важливо його не пересушити - це вплине на довговічність нігтів не кращим чином.

Ось і підійшли до головного етапу - нанесення будівельного гелю (акрилу) на підготовлений ніготь. Від того наскільки правильно буде сформована форма нігтя буде залежати те, доставлять нарощені нігті естетичне задоволення, або лише додадуть мороки, постійно ламаючись.

У майстрів nail-арту є секрет тонких і міцних нігтів. Для створення таких важливо визначити стресову зону натуральної нігтьової пластини. Це орієнтовно її центр.

У цій точці матеріалу завжди більше ніж на решті поверхні, до краю нігтя його кількість і зовсім сходить до мінімуму, щоб уникнути неприродною, дуже товстою форми.

Дотримуючись цю умову, розподіляємо матеріал по нігтьової пластини і, якщо це гель - полімеризуючись під УФ променями.

Повторивши процедуру на всіх 10 нігтях і знявши липкий шар, можна довести форму до ідеальної, прибравши пилою всі погрішності.

Тепер залишилося найприємніше - покрити готові нігті фінішним гелем, просушити його в лампі 2 хвилини і оцінити результати своєї праці.

Технологія нарощування нігтів на форми

Про те, як нарощувати нігті на тіпси ми вже дізналися. Процес нарощування на форми набагато копітка, вимагає певної вправності, але, в той же час, і результат ефектніше.

Отже, підготовка нігтьової пластини нічим не відрізняється від тієї, що вже відома нам, але замість тіпси готуємо до нарощування форму.

Отже, підготовка нігтьової пластини нічим не відрізняється від тієї, що вже відома нам, але замість тіпси готуємо до нарощування форму

Форма - це лекала, що дозволяє створити досконалу модель для кожного нігтя індивідуально. Форма акуратно згинається вдвічі і встановлюється під нігтьової пластиною, фіксуючи за допомогою липкого краю.

Процедура розподілу матеріалу повторюється по тій же схемі, з огляду на стресову зону. Але в нарощуванні на форму є нюанс, про який вже йшла мова. Завдяки звичайному металевому пінцет, можна зробити нарощені ніготь витонченішими і витонченішими стиснувши з боків не до кінця застиглий матеріал. В іншому, дві системи нарощування нічим не відрізняються один від одного.

Покриття нігтів гель лаком - подарунок сучасним жінкам.

Не дивлячись на те, що опис нарощування акрилом та гелем зайняло всього пару абзаців, на практиці все набагато складніше, зовсім інша справа - покриття нігтів гель лаком. Це відкриття, стало порятунком для тисяч сучасних жінок. Манікюр, що прикрашає руки до трьох тижнів, позбавив жіночу половину населення від багатьох проблем.

Але основне, що технологія його нанесення настільки проста і звична, що будь-яка модниця впоратися з цим нескладним завданням. Ну, яка дівчина не фарбувала нігті лаком? Тут, те ж саме, з тією лише різницею, що лак гель сохне в УФ лампі протягом 2 хвилин. Покриття складається з трьох етапів бази, кольору і фінішу і займе не більше півгодини. А палітра рясніє величезним розмаїттям кольорів на всі сезони і випадки життя.

Догляд за нарощеними нігтями

Як доглядати за накладними нігтями? Дуже легко! Досить, щодня втирати в зону кутикули спеціальне поживне масло, а ніготь періодично покривати безбарвним лаком. Це додасть манікюру свіжості і доглянутості, крадучи ефект відростила, що вимагає корекції нігтя.

Можливо тепер, при знайомстві з усіма нюансами нарощування нігтів, у вас відпало бажання витрачати силу-силенну часу на експерименти і, записавшись до фахівця, ви вирушили в нігтьової сервіс. А може бути, навпаки, знайшовши всі відповіді на питання, з завзяттям взялися за справу. Так чи інакше, головне результат - коротко стрижені натуральні нігті, покриті безбарвним лаком, набагато ефектніше непрофесійно і грубо нарощених.

Будьте завжди гарними і пам'ятайте, що нічого не зможе так підкреслити жіночу красу як охайність і природність.

Але ж неспроста багато майстрів воліють акрил?
Ну, яка дівчина не фарбувала нігті лаком?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com