рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гель лак. технологія нанесення

  1. Підготовка нігтьової пластини до покриття гель-лаком
  2. Технологія нанесення базового гелю, гель-лаку і фінішу
  3. Як зняти гель-лак
  4. Технологія нанесення гель-лаку на відео

Гель-лаки на сьогоднішній день займають тверді позиції в світі нігтьового сервісу . Майже всі майстри надають сьогодні послуги покриття нігтів гель-лаком. У цій статті розглянемо технологію роботи з гель-лаками, застосування якої допоможе майстру виконати дизайн найякіснішим чином.

Без всякого сумніву, гель-лаки - одне з кращих досягнень нігтьової індустрії за останні роки. Гібрид гелю і лаку користується величезною популярністю як серед майстрів, так і у клієнтів. Покриття нігтів гель-лаком на даний момент є однією з наймодніших і затребуваних послуг нігтьового сервісу. Основні переваги технології гель-лаків: зручність і простота процесу нанесення на ніготь; висока швидкість полімеризації в лампі; стійкість кольору; інтенсивний блиск покриття зберігається до процедури зняття; безпечність застосування для нігтьової пластини, гіпоалергенність матеріалів.

При дотриманні правильної технології нанесення гель-лак тримається на нігтях до 20 днів. При цьому не покриття не втрачає блиску, не тріскається і не відколюється, не вимагає додаткової корекції. Нігті виглядають абсолютно природно і при цьому натуральна пластина захищена. Однак, іноді навіть ці новітні досягнення високих технологій нас підводять. Замість заявлених 2-3 тижнів шкарпетки покриття починає тріскатися або відшаровуватися в перші ж дні після нанесення. Розглянемо помилки в технології нанесення гель-лаків.

Підготовка нігтьової пластини до покриття гель-лаком

1 крок. Формування вільного краю нігтя. Вільний край нігтьової пластини повинен бути ідеально рівним і абсолютно очищений від пилу.

У разі розшарування нігтьової пластини, обережно підрівнюємо її пилою для натуральних нігтів (240/240, 180/180). У разі необхідності, за бажанням клієнта, можна зробити манікюр. Але, якщо ви застосовували масла або креми при проведенні процедури манікюру , Необхідно ретельно очистити нігті після процедури очисними рідинами і просушити не менше 10 хвилин. Щоб уникнути отслоек покриття гель-лаком, потрібно відсунути епоніхій і прибрати з нігтьової пластини кутикулу.

2 крок. Зняття верхнього кератинового шару нігтьової пластини.

Використовуємо Баффі з високою абразивністю. Знімаємо з нігтьової пластини тільки глянець. Якщо цього не зробити, гель-лак буде відколюватися. До обробленим нігтям пальців, не торкайтеся. Для остаточного видалення залишків вологи і обпилювання застосовуємо спеціальний засіб з знежиреної pH-формулою Bond (дегідратор). Це дозволяє забезпечити міцне зчеплення гель-лаку з нігтьової пластиною.

3 крок. Нанесення базового гелю.

У тому випадку, якщо нігтьова пластина після зняття нарощених нігтів дуже м'яка і слабка, гель-лак може почати сколюватися вже в перші дні після процедури нанесення. Щоб цього не відбувалося, на ослаблену пластину можна нанести праймер. Це потрібно для щільного зчеплення базового гелю з натуральним нігтем. Сучасні безкислотні праймери не містять кислоти метакрилової - нанесення безпечно для натурального нігтя. Вони є грунтовки засобом. Щоб не отримати відшарування , Необхідно обробити праймером і торець нігтя.

Щоб не отримати   відшарування   , Необхідно обробити праймером і торець нігтя

Технологія нанесення базового гелю, гель-лаку і фінішу

Нанесення базового гелю є одним з основних складових технології роботи з гель-лаками. Базовий гель є основою для гель-лаку. Він відповідає за створення молекулярної зв'язку між природним кератином натурального нігтя і штучним гелевим матеріалом. При цьому базовий гель захищає ніготь від проникнення фарбувальних пігментів гель-лаку.

В технології нанесення гель-лаків важливо стежити за тим, щоб матеріали наносилися на нігтьову пластину дуже тонким шаром. Це відноситься і до базового гелю. На пензлик набираємо невелику кількість базового гелю і втирають рухами наносимо його, починаючи з вільного краю. Також покриваємо і торець нігтя. Після цього проходимо по всій нігтьової пластини довгими рухами зверху вниз. Стежимо за тим, щоб гель не потрапляв на шкіру, кутикулу і бічні валики. Далі поміщаємо ніготь в UV-лампу на 1 хвилину для полімеризації базового гелю (в LED-лампу - на 10 секунд). Після висихання бази сухим пензликом вирівнюємо дисперсійний шар. Робиться це для того, щоб кольоровий гель-лак рівномірно лягав, не збирався і не розтікався до бічних валиків.

Робиться це для того, щоб кольоровий гель-лак рівномірно лягав, не збирався і не розтікався до бічних валиків

При використанні кольорових гель-лаків потрібно знати деякі нюанси.

  1. Всі верстви потрібно наносити дуже тонко. Якщо не дотримуватися технологію нанесення гель-лаку, то у нас можуть виникнути такі проблеми: хвилі і щербини на вільному краї; бульбашки повітря по всій поверхні нігтя.
  2. Застосовуючи яскраві, пастельні кольори, наносимо 2 шари гель-лаку. При цьому кожен з шарів необхідно полимеризовать в UV-лампі по 2 хвилини (в LED-лампи по 30 секунд).
  3. При роботі з темними кольорами перший шар може бути нерівномірно фарбують. В цьому немає нічого страшного. Не потрібно наносити велику кількість гель-лаку. Ця проблема виправиться другим шаром. Працюючи з темними тонами, краще зробити 3 тонких, але рівних шару, ніж 2 щільних, які підуть хвилями.
  4. Не забувайте покривати торець нігтя, звертайте увагу на рівномірність і гладкість покриття.

Завершальний етап технології нанесення гель-лаку - покриття фінішним гелем - Top Coat. Наноситься фініш-гель трохи більше товстим шаром, ніж кольоровий. Знову ж, не забуваємо про торцях нігтя. Фінішний гель повинен бути добре просушений. Недостатня полімеризація гелю призведе до того, що при знятті липкого шару втратиться блиск. Сушимо його в UV- лампі 2 хвилини, в LED-лампи - 30 секунд. Прибираємо дисперсійний шар спеціальним засобом Cleanser - це надає покриттю гарний глянсовий блиск. Cleanser містить зволожуючі компоненти, які оберігають нігтьову пластину і шкіру від пересихання.

Як зняти гель-лак

Гель-лак знімається за 15 - 25 хвилин. Гель-лак знімається шляхом розмочування в спеціальному засобі так само, як і акрилові нігті. Чим довше на нігтях знаходився гель-лак, тим довше буде відбуватися його розм'якшення. Наявність праймера додатково збільшує процес зняття гель-лаку. Після розмочування гель-лак піднімається у вигляді плівки і його легко можна видалити з нігтьової пластини за допомогою апельсинової палички.

Дотримання технології роботи з гель-лаками дозволяє уникнути більшості проблем, не менш важливо при цьому використовувати якісні сертифіковані матеріали.

Технологія нанесення гель-лаку на відео

У цьому відео показано нанесення і зняття гель-лаку на прикладі Gelish. Гель-лаки інших брендів наносяться аналогічним способом.

Ще одне відео по технології нанесення гель-лаку (використовується Gellini)

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com