рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати суші вдома відео.Секрети приготування ролів

  1. Як їсти суші правильно
  2. Суші вдома рецепт з фото
  3. Як приготувати суші будинок а
  4. Як приготувати суші вдома відео
  5. Як приготувати роли Філадельфія в домашніх умовах

Одного разу спробувавши в ресторані суші ми обов'язково в них закохуємося і хочемо знати як приготувати суші в будинку, адже здається, все дуже просто Одного разу спробувавши в ресторані суші ми обов'язково в них закохуємося і хочемо знати як приготувати суші в будинку, адже здається, все дуже просто. Насправді мистецтво приготування суші полягає в нюансах. Сьогодні про те як приготувати суші роли в будинку відео вам на допомогу і рецепт з фото в допомогу початківцям суші майстрам)


style = "display: block"
data-ad-client = "ca-pub-0912490692426417"
data-ad-slot = "9364934307"
data-ad-format = "auto">

Дійсно приготувати суші вдома просто, складність полягає лише в наявності інгредієнтів і знанні тонкощів. У великих ресторанах таких як Barbaris, сайт http://www.barbarisbar.com.ua/catalog/rolly/ подають суші і роли приготовані професійними кухарями знають всі тонкощі своєї справи і закуповуються продукти з яких готують в Японії суші і роли. Один із секретів приготування суші в тому, що їх в Японії готують тільки чоловіки! Ось чому в ресторанах азіатської кухні ви не побачите серед кухарів жінок. Японці стверджують, що у жінок температура долонь на кілька градусів вище ніж у чоловіків, і що від цього у риби змінюється смак.

Наших жінок безумовно така примха японців не зупинить, тому залишилося тільки дізнатися як приготувати суші вдома в допомогу вам відео і фото. Звичайно, можна прислухатися до японців і замовляти чудові суші в After Shopping Cafe Barbaris, доставка дуже швидка.

Трохи історії виникнення суші

Суші з'явилися в Китаї ще в IV столітті, там рибалки для тривалого зберігання свого улову рибу солили в бочках, перекладали рисом і ставили під прес, так риба могла зберігатися цілий рік, пізніше в VII століття в Японії засолену таким чином рибу стали є разом з рисом , а після це блюдо стало набувати свої традиції і правила. Але как не странно таке строго японське блюдо, яке готується за правилами допускає всякі відступу, так коли суші і роли стали готувати в Америці з'явився новий, напевно один з найпопулярніших варіантів приготування суші, у всьому світі це роли «Філадельфія» і роли «Каліфорнія ».

Ще одна примха японців, з нашої точки зору, не можна на стіл ставити чотири страви, по японськи ієрогліф чотири читається так само як ієрогліф смерть. Наприклад, не ставте на стіл чотири тарілки з суші, приготуйте п'ять видів суші)

Як їсти суші правильно

В Японії суші і роли прийнято подавати з маринованим імбиром, тому що він прибирає післясмак і ми можемо оцінити всю красу і особливість кожного шматочка суші. Коли ви будете готувати суші вдома не забувайте про маринований імбир. Васабі, японський хрін додають в соєвий соус, маку в нього суші і їдять.

В деякі види суші кладуть свіжий огірок, наприклад в роли Філадельфія, але коли ви будете готувати суші вдома обов'язково видаліть насіння огірка, тому що вони дають воду, а цього нам не потрібно. Для приготування суші використовують шкірку огірка і трохи м'якоті без насіння.

Суші вдома рецепт з фото

Як зварити рис для суші вдома

Приготування суші починається з рису його потрібно правильно зварити, тож що б правильно зварити рис для суші вдома його потрібно попередньо замочити на 1,5 години, а вже після варити, це потрібно для того, що б рис ввібрав в себе якомога більше вологи. Коли рис зварився його перекладають в дерев'яну діжку (!), Тому що дерево відмінно вбирає вологу, ще гарячий рис поливають рисовим оцтом і добре перемішують. Перед цим в рисовий оцет потрібно додати трохи цукру і солі. Рис стає дуже липким і відмінно підходить для приготування суші. Рис потрібно брати спеціальний, який дає в'язкість, краще, що б правильно зварити рис для суші вдома, брати рис дрібний чи середній.

Як приготувати суші будинок а

Приготування суші вдома вимагає деякої вправності, яка обов'язково з'явиться з досвідом. Нори (водорості) потрібно викласти на бамбуковий килимок глянсовою стороною. Коли рис викладається на водорості норі, обов'язково залишайте з одного краю не менше 1-2см., В іншому випадку ваш рол розпадеться, розподіляйте рис рівномірно, що б його товщина не була більше 1 см. Коли будете згортати роли занадто сильно не тисніть. Рис повинен бути ще теплим, якщо він охолоне, то буде погано згортатися, якщо рис буде гарячим, то буде обварювати рибу.

Ще один секрет приготування ролів будинку як в ресторані: перед тим як різати готові роли на шматочки обов'язково змочуйте ніж в воді Ще один секрет приготування ролів будинку як в ресторані: перед тим як різати готові роли на шматочки обов'язково змочуйте ніж в воді.

Для приготування суші вдома або в ресторані використовують ікру летючої риби, тому ікра така дрібна.

Як приготувати суші вдома відео

.

Як приготувати роли Філадельфія в домашніх умовах

Як вже зазначалося вище найпопулярніші в світі суші Філадельфія і в цьому відео ви дізнаєтеся його секрети приготування

Читайте ще:

Користь сьомги. Як приготувати сьомгу

Що приготувати з червоної риби

Як приготувати шашлик. Секрети смачного шашлику

Найсмачніші торти

Як красиво нарізати фрукти

Що приготувати на Яблучний Спас. Рецепти до Яблучний Спас

Телятіна- користь, як приготувати телятину

Якщо вам сподобалася стаття, то на знак подяки автору за працю, поділіться статтею з друзями в соц. мережах! ♥

На головну сторінку Світ щасливої жінки

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com