рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жартівливі ворожіння на Різдво

  1. Жартівливі ворожіння на Різдво вдома з записками
  2. Жартівливі ворожіння на Різдво для дорослих на ялинці
  3. Жартівливі ворожіння на Різдво з музикою

Багато людей проводять новорічні свята в компанії, і щоб не було нудно можна запропонувати своїм гостям розваги. Ідеальне рішення - жартівливі ворожіння на Різдво і святки. Такі передбачення дозволять підняти настрій і скоротати час. Є кілька різних варіантів, про які й поговоримо.

Жартівливі ворожіння на Різдво вдома з записками

Щоб цікаво зустріти гостей, можна підготувати для них ялинку пророкувань. Для цього необхідно зробити невеликі листівки і написати на них різні пророцтва. Після цього їх слід прикріпити на ялинку і попросити кожного гостя по приходу взяти для себе будь-яке передбачення. Щоб нікого не образити, необхідно писати тільки хороші і добрі пророцтва , Які змусять посміхнутися кожного. Кілька прикладів:

  • навесні варто очікувати позитивних змін;
  • в житті з'явиться людина, яка подарує багато позитивних емоцій;
  • вам посміхнулася удача, і заповітне бажання стане реальністю;
  • очікуйте отримання крупкою прибутку;
  • рік пройде добре і без будь-яких неприємних несподіванок.

Це лише невеликий перелік пророкувань, придумуйте їх, включивши фантазію. Якщо дозволяє талант, то можна писати пророцтва в віршах. Подібне жартівливе ворожіння під Різдво можна проводити і по-іншому, наприклад, поклавши записки в кульки або в маленькі подаруночки для гостей. Ще один варіант - подача печива з передбаченнями всередині.

Жартівливі ворожіння на Різдво для дорослих на ялинці

Якщо ялинка прикрашена різнокольоровими кульками, то можна провести наступне ворожіння. Кожен гість повинен вибрати будь-яку іграшку на ялинці, а по її кольору і робиться прогноз. Робити вибір можна з закритими очима або ж просто вказувати на вподобаний куля з місця.

Значення різнокольорових іграшок:

Жартівливі ворожіння на Різдво з музикою

Необхідно попередньо скласти плейлист, зібравши веселі і смішні пісні, які можна використовувати в якості передбачення. Для проведення ворожіння кожен гість повинен просто назвати номер пісні, слова якої і будуть пророцтвом. Можна також задавати питання, а пісня буде відповіддю. Подібне ворожіння змусить сміятися всіх гостей.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com