рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жартівливі ворожіння для дитячого свята

  1. Можливі тексти жартівливих передбачень для дитячих свят
  2. Предсказательная фанти - жартівливі ворожіння для дитячого свята
  3. «Чарівний мішечок» - жартівливі ворожіння для дитячого свята
  4. Цукерки з передбаченнями - жартівливі ворожіння для дитячого свята
  5. Печиво з передбаченнями - жартівливі ворожіння для дитячого свята
  6. Рецепт печива з передбаченнями «Горішок» для жартівливих гідний
  7. Рецепт «китайського» печива з передбаченнями для жартівливих гідний

Жартівливі передбачення для дитячого свята це, звичайно, не серйозні ворожіння, а веселі жартівливі послання Жартівливі передбачення для дитячого свята це, звичайно, не серйозні ворожіння, а веселі жартівливі послання. Така забава буде доречна на дні народження або шкільному ранку будь-якої тематики. Але, звичайно, є особливо актуальними ворожіння в Новий рік! Адже традиції загадувати про події майбутнього року не одна сотня років. І не тільки згадувати, а й вірити, що їх давніше казали збудеться. Тому тексти «прогнозів» для дитячих свят повинні бути веселі, позитивні і необразливі. Нехай вони швидше будуть схожі на побажання, ніж на передбачення!
Основний принцип всіх описаних нижче «гідний» один: на більш-менш оформлених папірцях пишуться жартівливі тексти-передбачення. Таких папірців-квитків має бути багато - мінімум по одному на кожного учасника свята. Краще, якщо тексти не повторюватимуться, але якщо дітей багато, то це практично неминуче. Зрозуміло, що про точність таких ворожінь говорити не доводиться, та до нього і не варто прагнути. Навпаки! Чим парадоксально і неправдоподібно результат - тим веселіше!

Можливі тексти жартівливих передбачень для дитячих свят

Ці жартівливі передбачення підходять для дітей молодшого шкільного віку і навіть 5-6 класу. Ви можете придумати свої, які більше підходять саме для ваших дітей, що враховують їхні інтереси. Тут тексти заримовані, але, повірте, це абсолютно необов'язково. Головне, щоб було смішно!
1. Тобі заздрять усі діти - ти будеш танцювати в балеті!

2. Піднімеш штангу о восьмій тон і будеш в спорті чемпіон!
3. Зіграєш ти в концертному залі на скрипці, флейті і роялі! (Одночасно!)
4. Твої портрети і пейзажі дивитися ми будемо в Ермітажі!
5. На заздрість дорослим і дітям ти станеш в думі депутатом!
6. Відкриєш нову планету. Отримаєш премію - ракету!
7. Будеш ти грати в футбол і заб'єш бразильцям гол!
8. Посмішки чекають, шанувальники, квіти. Зіркою телеекрану станеш ти!
9. Напишеш фугу і сонату - ось хто здивується все хлопці!
10. У науці упадку вершину - постоїш часу машину!
11. Будеш щасливий, будеш гордий, поставиш світовий рекорд!
12. За багатьма непрямими прикметами стати належить тобі поетом!
13. За виставку своїх картин отримаєш приз - і не один!
14. Вивчиш напевно сто два неросійських мови!
15. Напишеш ти роман крутий, не гірше, ніж сам Лев Толстой!

Жартівливі ворожіння на дитячому святі можна організувати по-різному. Пропонуємо кілька варіантів.

Предсказательная фанти - жартівливі ворожіння для дитячого свята

Предсказательная фанти трохи схожі на традиційні святочні ворожіння - подблюдние пісні. Тут, як і в народному ворожінні збирають з усіх фанти - особисті речі, іграшки, все що завгодно. Аби з цього предмети можна було точно визначити власника. Все це складають в коробку, мішок, миску, накриту тканиною. В іншій ємності будуть лежати передбачення. Їх можна, наприклад, наклеїти на вітальні листівки - тоді передбачення можна буде зберегти в якості сувеніра. Або просто напишіть тексти і скачайте папірці в трубочки.
Для жартівливого ворожіння потрібні двоє «оракулів» -ведучі. Один отримує ємність з фантами, а інший з записками-передбаченнями. Перший ведучий витягує фант. При цьому можна вимовляти «магічну» формулу. Наприклад, таку:
Кому вийме, тому збудеться!
Скоро прийде, не мінуется!
Що випаде цього фанту?
Після цього другий провідний дістає папірець і читає прогноз. Той, кому «передбачили» долю забирає назад свій фант і передбачення - на пам'ять.

«Чарівний мішечок» - жартівливі ворожіння для дитячого свята

Можна обійтися і без провісників-ведучих. Візьміть «чарівний мішок» - будь-який непрозорий пакет, сумочку, краще, звичайно, красиву. Складіть туди згорнуті в тугі трубочки і схоплені ниткою папірці з прогнозами. Тепер хлопці по черзі будуть діставати їх. Як, кажуть, «своя рука - владика». Що витягнув, то витягнув, нарікати нема на кого!
Записки-передбачення можна прикріпити і до невеликих подарунків або солодощів.

Цукерки з передбаченнями - жартівливі ворожіння для дитячого свята

Цукерки - чудове «ворожильна обладнання» для дитячого свята. Ви заздалегідь розвертаєте цукерки, вкладаєте записку і завертаєте фантик назад. Діставати такі «магічні» цукерки можна і з чарівного мішечка і зі звичайної миски. Тут же цукерка розгортається, пророкування читається, а солодкість з'їдається.
Цукерки - чудове «ворожильна обладнання» для дитячого свята Буде ще веселіше, якщо цукерки підвісити на натягнутій стрічці і зрізати (або зривати) їх із зав'язаними очима.

Печиво з передбаченнями - жартівливі ворожіння для дитячого свята

Досить трудомісткий, але цікавий варіант жартівливих гідний - помістити передбачення в печиво. Учасники свята отримують своє частування (можна, наприклад, скласти печиво в кошичок або миску і передавати по колу), ламає печиво і читає прогноз - вголос або про себе, це вже як ви вирішите.
Пропонуємо вам два варіанти рецептів для таких ласощів. Перший - всім знайомі з дитинства печива-горішки зі згущеним молоком. Родина другого печива - Китай.

Рецепт печива з передбаченнями «Горішок» для жартівливих гідний

Для приготування цього печива вам знадобляться:   • 3 склянки пшеничного борошна,   • 250 г вершкового масла (маргарину),   • 1/2 склянки цукрової пудри або цукру,   • 2 яйця,   • сіль і питна сода на кінчику ножа, 1   • чайна ложка соку лимона,   • варена згущене молоко - для склеювання половинок   • і, звичайно, формочки-шкарлупки для випікання Для приготування цього печива вам знадобляться:
• 3 склянки пшеничного борошна,
• 250 г вершкового масла (маргарину),
• 1/2 склянки цукрової пудри або цукру,
• 2 яйця,
• сіль і питна сода на кінчику ножа, 1
• чайна ложка соку лимона,
• варена згущене молоко - для склеювання половинок
• і, звичайно, формочки-шкарлупки для випікання.
Відокремте яєчні жовтки від білків. Розітріть цукор з маслом, додайте жовтки і розтирайте далі, поки не вийде однорідна маса. Додайте соду і сік лимона, сіль. Акуратно вмішати попередньо збиті білки. В кінці додайте борошно і ще раз все перемішайте. У вас повинно вийти пластичне ніжне тісто.
Заповніть формочки на 1/3 тестом і обомніте його так, щоб тісто прилипло до формочке. Крім формочок -скорлупок можна використовувати спеціальну форму-Горішниця. Поглиблення однієї половинки орещніци заповніть на 2/3 тестом, потім закрийте другою половиною з виступами. Надлишки тесту зріжте.
Поставте формочки в духовку і випікайте до готовності. Дайте печінкою злегка охолонути. Зазвичай всередину такого печива кладуть варене згущене молоко, але ми покладемо записку з передбаченнями. А вареним згущеним молоком зможемо тільки краю - щоб склеїти шкарлупки.

Рецепт «китайського» печива з передбаченнями для жартівливих гідний

Для приготування печива нам знадобляться:   • 40 г борошна   • 2 яєчні білки   • 60 г цукрової пудри   • 20 г вершкового масла   • ванілін на кінчику ложки   Ця кількість продуктів приблизно на дюжину печенек Для приготування печива нам знадобляться:
• 40 г борошна
• 2 яєчні білки
• 60 г цукрової пудри
• 20 г вершкового масла
• ванілін на кінчику ложки
Ця кількість продуктів приблизно на дюжину печенек. Заздалегідь приготуйте передбачення, напишіть їх на вузеньких смужках паперу шириною близько 1.5см. Складіть навпіл.
Починаємо готувати печиво. Розм'якшіть вершкове масло і розітріть його з цукром. Додайте в отриману масу білки і перемішайте. Тепер покладіть ванілін і борошно. У вас повинно вийти дуже рідке тісто.
Візьміть аркуш пекарської папери і намалюйте на ній два-три гуртки діаметром 8-10 см. Для цього можна обвести чашку. Лист переверніть і покладіть на деко малюнком вниз. Папір змастіть вершковим маслом. У центр кожного намальованого кружечка налийте трохи тіста і розмажте його по межах кола. Поставте деко в гарячу духовку (близько 200 градусів) і печіть 7-10 хвилин.
Потім дістаньте печиво, і, поки воно ще гаряче складіть печиво навпіл, а всередину вкладіть папірець. Тут же складіть ще раз навпіл і залиште остигати.
Остигнуло печиво повинно вийти дуже хрустким, тому не зберігайте печенюшки в целофановому пакеті - воно після цього хрустіти не буде.

Що випаде цього фанту?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com