рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння з 13 на 14 січня: магічна ніч Старого Нового року

Ще з давніх часів у цей день люди щедро накривали столи, колядували і ворожили, так як за традицією в цю ніч відзначається Старий Новий рік або щедрий Васильєв вечір. Особливо важливо поворожити в 13 на 14 січня дівчатам незаміжнім. Ритуали, які проводяться на Старий Новий Рік, допоможуть дізнатися багато про свою подальшу долю. Популярні ворожіння дізнався для вас Joinfo.ua.

За давнім повір'ям саме в Васильєв вечір, щоб відродити на землі навічно царство пітьми, відьми крадуть з небес місяць. Однак цим планом не судилося збутися, адже поступово імла змінюється світлом наростаючого дня. Цей день має велике значення, адже з 13 на 14 січня ночі стають коротшими, а день довше.

На восьмий день святок, за традицією відзначається Святий Василій. Раніше в народі була така приказка: "Все що під Василя загадає дівчина - збудеться, а що збудеться - НЕ мінуется!". Магічний підтекст цього свята сприймався і сприймається по сьогоднішній день цілком серйозно. Щоб створити таємничу атмосферу, дівчатам потрібно зібратися в темній кімнаті і висвітлити її за допомогою свічок.

Ці найпопулярніші і дієві ворожіння допоможуть дізнатися багато про свою долю в ніч з 13 на 14 січня:

Ворожіння на гребінці

Перед тим, як лягти спати, розчешіть волосся і скажіть: "Суджений, ряджений, прийди і розчеши мені волосся". Після необхідно покласти цю гребінець під подушку. Той чоловік, який присниться в ніч з тринадцятого на чотирнадцяте січня і є ваш звужений. А якщо уві сні чоловік вичісувати вам волосся тієї ж гребінцем, яку ви поклали під подушку, то заміж ви вийдете вже в цьому році.

Ворожіння: коли буде весілля

У ніч на Старий Новий Рік потрібно налити в стакан води і поставити по обидві протилежні сторони дві свічки. Далі потрібно взяти обручку матері чи бабусі і підв'язати його за допомогою нитки на волосся. Потім необхідно опустити кільце в стакан так, щоб воно не торкнулося води. Кільце обов'язково почне розгойдуватися. З давніх-давен дівчата вірили, що можна, таким чином, почути ім'я судженого, а також почути по стуку об стінку склянки дату весілля.

Ворожіння на паличках

Для цього ворожіння потрібно взяти три палички червоного, синього і білого кольору, а потім покласти їх в коробку. Перша витягнута паличка допоможе дізнатися, наскільки буде багатий майбутній чоловік.

  • червона - до забезпеченого супутника життя;
  • біла - до обранця із середнім достатком;
  • синя - до бідному чоловікові.

Друга витягнута паличка розповість про зовнішність судженого.

  • червона - майбутній обранець буде гарний;
  • біла - чоловік буде симпатичним;
  • синя - чоловік буде непривабливий.

Ворожіння на рушнику

Мабуть, найпростіше ворожіння, яке можна провести на Старий Новий Рік - це вивісити за вікно рушник. Якщо вранці воно виявиться вологим, то заміж дівчина вийде вже в цьому році.

Ворожіння по собаках

Для цього ритуалу потрібно в кімнату, де на самоті сидить дівчина, пустити собаку. Дізнатися про судженого і сімейного життя допоможе поведінку тварини, повідомляє журналіст ДжоІнфо Карина Котовська. Так, якщо пес відразу ж підбіжить до дівчини, значить, що вона буде дуже щаслива в шлюбі, якщо для початку собака обнюхає її, то чоловік буде незадоволеним, суворим і сердитим, а подружнє життя дівчини буде важкому. Але якщо вихованець почне виляти хвостиком і горнутися, то і чоловік у дівчини буде хороший і ласкавий.

Ворожіння на склянках

Для цього ритуалу потрібно підготувати чотири склянки. Налийте в них воду, в один покладіть цукор, в іншій - кільце, в третій - сіль, а четвертий залиште просто з водою. Закрийте очі і виберіть один з склянок. Так, якщо попадеться сіль, то наступний рік будете лити сльози, якщо стакан виявиться з цукром, то життя буде солодким, якщо з кільцем, то незабаром вийдете заміж, а якщо порожній стакан з водою, то рік буде звичайним.

Нехай в Старий Новий Рік ворожіння принесуть вам тільки добрі вісті! Також не варто забувати, що в цьому році Старий Новий Рік припадає на п'ятницю, тому обов'язково дізнайтеся про прикмети, які пов'язані з п'ятницею 13 . Будьте обережні і уважні до проведених ритуалів!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com