рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на Святки: як правильно передбачати Долю з 6 по 19 січня

  1. Святки - вони коли?
  2. Де гадати-то?
  3. Які є правила?
  4. Ворожіння «скільки у вас буде дітей»
  5. Ворожіння «чого чекати в наступному році»
  6. Ворожіння на характер судженого
  7. Ворожіння по книгам
  8. Ворожіння «збудеться бажання»

Святочні ворожіння - це досить давній цикл ритуалів, який активно використовували наші предки! Так само як і прикмети до молодика , Вони використовували найрізноманітніші методи дізнатися майбутнє. А які? Розповість Joinfo.ua!

Святки - вони коли?

Починаються шостого січня, на православний Святвечір, в той момент, коли на небі з'явилася перша зірка. Закінчуються - дев'ятнадцятого, на Водохреща, коли в водоймах починають робити традиційні ополонці. Ось в цей період і варто гадати!

Де гадати-то?

У «нечистих» місцях! Наприклад, в лазні, адже там безліч різних сутностей ошивается. Можна в підвалі, на горищі, в покинутому будинку. Можна на своєрідній «кордоні» - біля крематорію або моргу, або в більш простому варіанті: в кутку, на порозі, на ганку ... А найкраще - на перехресті кількох стежок і доріг.

Які є правила?

Треба зняти хрестик, якщо ви його носите. Всі інші прикраси, і навіть пояса з краватками! Розпустити волосся. Чи не схрещувати ноги і руки. Не сидіти впівоберта. У приміщенні, якщо ви там ворожите, забезпечити абсолютну тишу! З освітлення використовувати тільки свічки. Ніяких ікон в будинку - хоча, насправді, якщо ви вже ворожіннями займаєтеся, навіщо вам хрестик і ікони, питається ?!

Ворожіння «скільки у вас буде дітей»

Берете макові зерна, родзинки і продукти для здобного тіста. Печете дев'ять маленьких булочок на кожного з тих, хто буде гадати. Один пиріжок начиняється однієї же родзинкою, інший - двома, третій, відповідно - трьома, і так далі до п'ятого. У шостого при цьому замість начинки повинен бути не родзинки, а макові зерна. Сьома булочка повинна бути взагалі без начинки. У восьмому пиріжку повинні бути дві родзинки, пов'язані разом ниточкою. Те ж саме для дев'ятого, тільки три!

Кожен учасник зі своїх дев'яти булочок вибирає одну, ламає, дивиться на начинку. Одна родзинка позначає одну дитину ... і так до п'яти. Макові зернятка - більше п'яти, включаючи приймаків. Дві разом - двійня, три - трійня. Є булочки за підсумками можна і навіть потрібно!

Ворожіння «чого чекати в наступному році»

Тут має брати участь хоча б троє. Берете дрібні предмети. Найкраще - шматочок хліба (символ радості і достатку), котушку з нитками (суцільно плітки про вас), кільце (пропозиція!), Ключі (вирішення важливої ​​проблеми), квасоля (вагітність), гудзик (міцне здоров'я), голка (багато печалі ), хустку (розставання), цибулина (сльози), пір'їнка (зустріч з судженим). Розкласти на столі, взяти одну штучку не дивлячись.

Ворожіння на характер судженого

Встати в центр перехрестя, накреслити навколо себе коло ж, прислухатися до звуків навколо - перехрестя повинен бути жвавим. Почули сміх - легкий характер, дзвін - багатство обранця, плач або гнівні крики - важка вдача, заклики про допомогу - довго разом не проживе, музику - краса, бійку - ревнивий характер, крики тварин - підприємливість і хитрість обранця, любовні зізнання - відданість, дружня розмова - розум, чесність і благородство. Два звуку одночасно означають більше одного шлюбу.

Ворожіння по книгам

П'ять хвилин тримайте книгу в руках і думайте про своє життя і важливих для себе питаннях! Різко відкрийте книгу, в будь-якому місці, навмання. Прочитайте ту фразу, яка виявилася під вашим пальцем! Це і є передбачення вашого майбутнього.

Ворожіння «збудеться бажання»

Подумайте ввечері про мрію, яка у вас є. За дверима кімнати залиште кішку, кота, кошеня - дивлячись хто у вас живе. Вимовте вголос бажання, покличте звіра в кімнату: який лапкою ступить в кімнаті. Правою - будуть перешкоди, лівої - всьому бути!

Журналіст ДжоІнфоМедіа Діана Лінн нагадує також, як будувати плани на 2018 рік. Чому б і не на святки?

Святки - вони коли?
Де гадати-то?
Які є правила?
А які?
Святки - вони коли?
Де гадати-то?
Які є правила?
Ніяких ікон в будинку - хоча, насправді, якщо ви вже ворожіннями займаєтеся, навіщо вам хрестик і ікони, питається ?
Чому б і не на святки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com