рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на кільці: дізнайтеся правдиве майбутнє

  1. Простий спосіб ворожіння
  2. Обряд з кільцем на нитці
  3. Ворожіння на багатство на чотирьох кільцях

Ця методика ворожіння відрізняється простотою, але, щоб бути впевненим у правдивості отриманої інформації, вам потрібно буде дотримати ряд правил.

В цій статті:

Ворожіння або передбачення майбутнього на кільці - стародавній обряд, який використовують люди протягом багатьох століть. Методика користується великою популярністю, за рахунок ефективності та правдивості одержуваної з її допомогою інформації.

Ворожіння на везіння і удачу

Для обряду необхідно взяти одну воскову ...

Домашні ворожіння

У цих ворожіннях використовувалися свічки, ...

Ця методика ворожіння відрізняється простотою, але, щоб бути впевненим у правдивості отриманої інформації, вам потрібно буде дотримати ряд правил.

Основні правила проведення ворожіння:

  • Гадати з кільцем можна в будь-який день тижня, крім понеділка. Кращим же днем ​​вважається п'ятниця.
  • Найкраще проводити ритуал у вечірній час.
  • Перед проведенням ворожіння потрібно зняти з себе всі прикраси (кільця, браслети, сережки), а також релігійні атрибути, наприклад, хрестики.
  • Перед ворожінням обов'язково розпустіть і розчешіть волосся, а також зніміть ремені, вас нічого не повинно оперізувати.
  • Щоб домогтися максимального ефекту, обряд потрібно проводити тільки в нічний час.
  • Єдиним джерелом світла повинні бути свічки з натурального воску.
  • Перед початком можна деякий час приділити медитації, сконцентруйтеся на вас цікавить питанні або темі.
  • На використовуваному кільці не повинно бути ніяких гравіювань і візерунків, воно повинно бути зроблено з дорогоцінного металу (краще золота).
  • Незаміжня жінка може гадати на обручці, позиченому у подруги або родички. Якщо така можливість відсутня, підійде і просте кільце з дорогоцінного металу і задовольняє інші вимоги.

Простий спосіб ворожіння

Для даної методики вам буде потрібно обручку, чотири шматочки натуральної тканини і чотири глибоких тарілки. Крім того, даний обряд можна проводити тільки в парі з подругою, якій ви беззастережно довіряєте.

Коли всі предмети підготовлені, вам потрібно вийти з кімнати. В цей час, друга жінка повинна покласти обручку в одну з приготованих тарілок, а після накрити все тарілки шматочками тканини. Через якийсь час, вам потрібно повернутися в кімнату і вибрати одну з стоять на столі тарілок.

Якщо ви оберете прилад, в якому заховано кільце, це явний знак того, що в найближчому майбутньому вам судилося вийти заміж. Якщо кільце вдасться знайти з другої спроби, то весілля також вельми вірогідна. Але якщо і з третього разу ви не знайшли кільце, значить, в доступному для огляду майбутньому вам навряд чи вдасться піти під вінець.

Обряд з кільцем на нитці

Даний спосіб підійде вам в тому випадку, якщо ви бажаєте дізнатися, коли ви вийдете заміж, скільки у вас буде дітей, і коли відбудуться ці події. Для ворожіння, наповніть чистий, прозорий стакан водою на чверть. Коли це буде готово, візьміть в руки золоту каблучку, прив'язане до чорної нитки довжиною близько 20 сантиметрів.

Візьміть склянку з водою в ліву руку, а кінець нитки в праву. Повільно опустіть кільце в воду на максимальну глибину, щоб то не стосувалося поверхні води. В цей час кільце почне розгойдуватися і буде битися об стінки склянки.

Ця методика ворожіння відрізняється простотою, але, щоб бути впевненим у правдивості отриманої інформації, вам потрібно буде дотримати ряд правил

Даний спосіб дуже популярний в силу простоти проведення і схожості результатів

Уважно стежте за рухами кільця і ​​рахуйте кількість дотиків до стінок посудини. Саме в кількості торкань полягає відповідь на яке вас цікавить. Кожне торкання - це один рік, в питанні про час, і одна дитина, в питанні про кількість дітей.

Ворожіння на багатство на чотирьох кільцях

Це ще один спосіб ворожіння з кільцем, в якому вам буде потрібна допомога подруги. Важливим моментом є те, що ви повинні повністю довіряти цій людині.

Заздалегідь приготуйте 4 кільця: золоте, срібне, мідне і з будь-яким напівдорогоцінним камінням. Всі кільця покладіть на стіл і відверніться від нього. В цей час ваша подруга повинна щільно зав'язати вам очі непроникною чорною тканиною, через яку ви нічого не будете бачити. Тепер подруга прокручує вас три рази за годинниковою стрілкою навколо своєї осі, бере за руку і підводить до столу, на якому лежать приготовані кільця.

Після цього підніміть праву руку паралельно столу і, повільно її опускаючи, візьміть зі столу перший-ліпший перстень.

  • Золоте кільце - в майбутньому вас чекає велике багатство, ви назавжди забудете про грошові проблеми і нужді.
  • Срібний перстень - в найближчому майбутньому ви отримаєте шанс розбагатіти. Те, як ви скористаєтеся отриманою можливістю і буде вирішувати ваше подальше матеріальне становище.
  • Мідне кільце - незабаром не передбачається ніяких серйозних змін в вашому фінансовому становищі. Можливо, що позитивні зрушення відбудуться, але пізніше.
  • Кільце з напівдорогоцінним камінням - поганий знак, воно може попереджати про швидкі матеріальні втрати. Будьте обережні у поводженні з грошима і навчитеся економити, це може дуже стати в нагоді вам в майбутньому.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com