рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на кавовій гущі - тлумачення, значення і розшифровка символів

  1. процедура ворожіння
  2. Особливості ворожіння на кавовій гущі
  3. тлумачення
  4. Поради та рекомендації

Ворожіння на кавовій гущі - найбільш відомий і популярний метод передбачення людської долі

Ворожіння на кавовій гущі - найбільш відомий і популярний метод передбачення людської долі. Складно знайти людину, яка хоча б раз в житті не стикався б з ним, як в теорії, так і на практиці. Однак, далеко не у кожного виходить дізнатися своє приречення.

Перша згадка про цей спосіб ворожіння на кавовій гущі привласнили собі італійці. Прийнято вважати, що саме представники цієї нації в XVIII столітті розробили спеціальну методику передбачень і ворожіння на кавовій гущі, по якій почали трактувати кожен окремо взятий символ. При цьому, вони свято впевнені в тому, що жодне пророцтво не обходиться без втручання найстрашніших демонів, до яких і звертається віщун.

процедура ворожіння

процедура ворожіння

Насправді, для ворожіння по кавовій гущі потрібен мінімум предметів: порцелянова чашка (бажано, світлого кольору), блюдце і натуральна кава (розчинним користуватися не рекомендують). До вибору кави варто поставитися з особливою увагою. Фахівці стверджують, що найкращий варіант - це пари столових ложок кави грубого помелу і однієї ложки тонкого.

Не менш важливим є вміння зосередитися на цікавому питанні. Досвідчені ворожки радять очистити свій розум, залишивши в голові тільки одну думку і одне питання, заради якого і затівається ворожіння на кавовій гущі.

Сама по собі процедура ворожіння практично не зазнала змін. Зараз, як і раніше, викликає духа насипає в кавник мелену каву, заливає його водою, ставить на вогонь і доводить до кипіння. Звичайно, хтось при цьому концентрується на його цікавить питанні, а хтось більше вірить в магічну силу вимовлених заклинань (кажуть, що слова «Aqua boraxit vinias carajos» залучать потойбічні сили до вирішення питання).

Після того, як кава закипить, його зливають, а чашку, в якій залишається гуща, перевертають на блюдце і зчитують символи. Для того, щоб малюнок промальовані більш чітко, варто зробити кухлем кілька кругових рухів (за годинниковою стрілкою), що дозволить осадку рівномірно розподілитися по стінках. Перекинувши чашку на блюдце, необхідно почекати сім-десять секунд, перш ніж приступати до ворожіння.

Особливості ворожіння на кавовій гущі

Особливості ворожіння на кавовій гущі

Та сама розпливчаста картина, яка виходить при ворожінні на кавовій гущі, формується не сама по собі, а під впливом людського біополя, про яке чули всі, але лише мала частина знає подробиці. Так звана «духовна аура» утворює символи, які при належному відношенні може досить точно охарактеризувати минуле, сьогодення і майбутнє ворожки.

Не можна не відзначити і не звернути уваги читачів на те, що більшу роль при ворожінні на кавовій гущі виконує духовний стан людини в конкретний момент, його сприйняття дійсності і емоційний настрій. Це говорить про те, що якщо ворожіння для вас - забава, то не варто чекати серйозного результату, так як воно апріорі не принесе нічого істотного.

У той же час, не варто шукати певного сенсу там, де його немає і в принципі бути не може, так як «додумиваніе», до якого вдаються багато початківці ворожки, рідко приносить гідні плоди. Розпливчасті і неточні символи часом бувають просто випадковістю.

Якщо ви дійсно хочете отримати відповідь на питання, що цікавить і готові сосредоточься на своєму занятті, віддавшись йому повністю, то поставтеся до ворожіння на кавовій гущі з повною серйозністю. Хочеться нагадати, що точне дотримання правил - запорука успіху, так як вони не були вигадані сучасними провісниками, з метою «залякування» клієнта, а формувалися протягом багатьох століть (ми ж пам'ятаємо, що процес не змінюється з століття до століття). Вдумливе ставлення до процесу обов'язково принесе свої плоди, і зробить його не тільки ефективним, але й захоплюючим, а численні позначення помітно розвинуть кругозір.

тлумачення

тлумачення

Як вже було сказано вище, роль оракула дістається осадку, який утворюється на самому дні чашки, відразу після того, як хто викликає духа допиває свою порцію. Для ворожіння важливо розташування плям, зчитувати які потрібно в певному порядку: від верху гуртки до низу, зліва - направо.

За малюнками на стінках чашки можна судити про події, які доведеться пережити, а по зображеннях на дні - про те, що вже давно минуло. Однак, повну картину можна отримати тільки в разі аналізу значення п'яти-шести плям, які нададуть певну асоціативний зв'язок, тлумачення якої, власне кажучи, і необхідно.

Досить часто на дні кружки, в гущі бачать зображення тварин, що, в общем-то, не дивно. Образи звірів можуть позначати, як наявність друзів (в разі, якщо тварина благородна), так і ворогів (якщо трапляється хижий звір). За таким же принципом застосовується тлумачення образів квітів і різноманітних рослин (отруйні вони або корисні).

А ось з людськими обличчями все трохи складніше, і ворожки рекомендують зв'язувати їх з іншими малюнками, так як саме певне поєднання (наприклад, отруйного квітки, що позначає ворога і чийогось особи) дасть правильну відповідь. Всі фігури, так чи інакше пов'язані з поїздками, пророкують подорожі. Символи, що мають промені зчитуються як з позитивною, так і негативною боку, що залежить від кількості променів (парного і непарного). В цілому, значення - надзвичайно різноманітні.

Не менш важливі певні цифри, які досить часто можна виявити на дні кавової гуртки. Найчастіше вони позначають період, в який збудеться пророкування. Однак, це все відносно, так як цифри можуть позначати годинник, а можуть і роки, їх тлумачення залежить від розташування.

Найчастіше в глухий кут ставлять літери. Хтось сприймає їх як попередження, а хтось пов'язує з потрібними і важливими іменами, тлумачення яких можна зробити тільки виходячи з індивідуальної ситуації.

Поради та рекомендації

Поради та рекомендації

В якості символів, що виникають під час ворожіння, людина може побачити як будь-які предмети, так і цифри. На даний момент існують цілі довідники, в яких детально розібраний кожен знак, так що немає сенсу наводити тут їх тлумачення. Проте, варто уточнити кілька деталей:

  1. Чим більше за розміром який-небудь символ, тим більше місця він займає в житті людини.
  2. Чим ближче певний візерунок до ручки чашки під час ворожіння, тим швидше здійсниться пророцтво (як правило, ворожки дають на це від тижня до місяця).
  3. Чим далі малюнок від ручки і ближче до дна, тим більший термін відводиться на подію (найчастіше, від місяця до року).
  4. Чим чорніша осад в чашці, тим більше внутрішніх проблем і протиріч у людини, які тиснуть на нього.
  5. Чим світліше і чистіше залишається чашка, тим більше позитиву в житті запитує (саме таке тлумачення найбільш поширене).

Сумніватися в тому, що рано чи пізно ви побачите будь-які символи - не варто, інакше і бути не може. А ось тільки, скільки їх буде і якими саме вони стануть - залежить тільки від вашої уяви, адже хтось може взагалі не помітити ніяких зображень, а хтось при першому ж погляді розгляне цілу картину, детально розкриває його долю, тлумачення якої може серйозно захопити і ворожіння на кавовій гущі помітно зміниться.

Варто попередити початківців ворожок про те, що ставитися до даного ворожіння на кавовій гущі потрібно з деякою часткою скептицизму, так як жоден кавовий напій в світі не зможе відобразити картину долі в повній мірі, а значення тих чи інших фігур має десятки, якщо не сотні значень, розшифровка яких - справа не проста.

Доленосні символи нерідко трактуються упереджено, що начисто позбавляє їх певного сенсу і сили.

Читайте також:

Залишити коментар

Популярні новини

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com