рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на гребінці на судженого

  1. Перше ворожіння з гребінцем на судженого уві сні
  2. Друге ворожіння по гребінці «Суджений-ряджений»
  3. Третє ворожіння на Різдво з гребінцем на судженого

Слов'яни ще з давніх часів для ворожіння використовували цілком звичайні і доступні предмети, які мають зв'язок з енергією людини. До цієї категорії можна віднести голки, блюдце і гребінець. Предмет, який зазвичай використовують для догляду за волоссям, є популярним магічним предметом і найчастіше його беруть для ворожіння на любов. різдвяні ворожіння на судженого з гребінцем можна використовувати в будь-який інший день, адже найголовніше - віра в магію і її силу. Щоб отримати від пророкувань правдиву відповідь, не варто нікому про них розповідати, оскільки ритуал повинен бути таємницею.

Перше ворожіння з гребінцем на судженого уві сні

Почнемо з древнього ворожіння, завдяки якому вдасться не тільки дізнатися ім'я, але навіть побачити образ майбутнього чоловіка, оскільки все буде відбуватися уві сні. Візьміть власну гребінець, якою ви користуєтеся щодня, і покладіть її під подушку, а потім, скажіть такі слова:

«Суджений мій, ряджений, ти уві сні до мене прийди, і голову мою причеши. Нехай буде так. Амінь. Амінь. Амінь ».

Важливо, щоб вашим гребенем ніхто не користувався. Якщо уві сні ніхто не з'явився, то можете повторити ритуал через кілька днів.

Друге ворожіння по гребінці «Суджений-ряджений»

Для проведення цього обряду необхідно придбати новий гребінь, причому він повинен бути виготовлений, тільки з натуральних матеріалів, тому пластикові варіанти відразу відпадають. Перед тим як лягти спати, потрібно один раз провести гребінцем по волоссю і сказати таку змову:

«Суджений мій голубчику, ти прийди до мене уві сні, так гребенем моїм розчешися. Амінь ».

Відразу після цього гребінь покладіть під подушку. Вранці подивіться на нього і якщо там є волосся, значить, можете не сумніватися, в найближчому часі в житті з'явиться гідний чоловік, з яким можна буде побудувати міцні відносини. Оскільки це святочне ворожіння з гребінцем є древнім, до нашого часу дійшло багато повідомлень про те, що ритуал дійсно правдивий. Є повідомлення, що багато дівчат знаходили на гребінці чоловічі волосся, які по довжині і кольору співпали з шевелюрою майбутнього чоловіка.

Третє ворожіння на Різдво з гребінцем на судженого

Це ще одне популярне ворожіння з використанням гребінця. Для його проведення необхідно відразу після пробудження розчесати волосся гребінцем, який потрібно купити напередодні. Пам'ятайте про те, що краще всього вибирати варіанти з натуральних матеріалів, наприклад, з дерева. Після того як волосся будуть зачесане, потрібно зібрати всі волосинки, розкласти їх на поверхні і перерахувати.

Тлумачення ворожіння на гребінці на судженого:

  1. Якщо на гребені волосся не виявилося, ворожіння можна вважати невиконаним і його можна повторіть через кілька днів.
  2. Залишився один волосок, значить, незабаром можна розраховувати на зустріч з чоловіком, який може стати чоловіком. Ворожіння дає рекомендацію, що варто краще придивитися до оточуючих людей, оскільки суджений знаходиться зовсім поруч і важливо його не втратити.
  3. Якщо на гребені було всього два волоска - це вказівка ​​на те, що незабаром ви отримаєте новина, в якій буде в більшій чи меншій мірі задіяний майбутній чоловік. Варто відзначити, що звістка може бути і гарною, і поганий.
  4. Залишилося три волосини, значить, варто бути напоготові, оскільки поруч знаходиться сильна суперниця або заздрісник, яка буде всіма способами намагатися зіпсувати життя. Ворожіння говорить про те, що вас можуть в будь-який час зрадити.
  5. Якщо на гребінці було чотири волосини - це поганий знак, який обіцяє виникнення різних неприємностей, які також можуть мати відношення до судженого.
  6. У тому випадку якщо було п'ять і більше волосків, то ворожіння рекомендується повторити в інший час.

Це ворожіння можна проводити не тільки на Різдво , Але і в інший час, наприклад, в 15 місячна доба.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com