рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

різдвяні ворожіння

  1. Чи можна гадати на Різдво?
  2. Ворожіння на кавовій гущі
  3. Ворожіння на Різдво на судженого
  4. Ворожіння на Різдво на любов
  5. Різдвяні прикмети і ворожіння на виконання бажання

Різдво - світлий і довгоочікуване свято для багатьох. Дорослі і діти чекають з його приходом чудес і чарівництва, загадують бажання і намагаються хоч трохи підняти завісу майбутнього. Багато хто впевнений, що передбачення, отримані напередодні світлого свята Різдва Христова, найточніші. А саме свято дає старт відомим святочні ворожіння, які тривають до самого Хрещення (19 січня). Згідно з народними повір'ями, в ніч з 6-го на 7-е січня відбувається зняття всіх заборон і устремління на Землю багатьох таємничих сил. Деякі з них шкодять людям, інші, навпаки, допомагають. З давніх-давен дівчата, які бажають дізнатися свою долю, вдавалися до різних способів ворожіння.

Чи можна гадати на Різдво?

Питання, наскільки безпечним є ворожіння на Різдво, напевно, задавали собі ті, хто хоча б раз у своєму житті намагалися знайти відповіді на питання, що цікавлять щодо свого майбутнього за допомогою магії. Церква відповідає на це питання однозначна - не можна. Це заперечення мотивується тим, що доля кожної людини в божих руках. А спроби хоч якось вплинути на своє майбутнє розцінюються як порушення божого промислу. Саме тому всі пророцтва і ворожіння - від лукавого.

Однак є й інша точка зору. Ісус був хрещений через 12 днів після народження, тому в ворожіннях, які проводяться в дні, що передують цій події (їх називають Святками), багато хто не бачить нічого грішного або небезпечного. Прихильники язичництва вважають, що в цей період народжується Сонце, тому існує можливість дізнатися багато чого з того, про що довідався в інший час не вдасться.

Коли ворожать на Різдво, дуже важливо дотримуватися деяких правил. Найкращим часом для отримання відповідей щодо свого майбутнього є пізню годину, коли багато хто вже сплять. Дуже важливо при святочних ворожінь - присутність будь-якого знака, який є символом межі між реальним і потойбічним світами. Наприклад, перехрестя або паркан, причому як реальний, так і його схематичне зображення або макет.

У дні святочних ворожінь ні в якому разі не можна лаятися, і, тим більше - лихословити. А за кілька годин до самого ворожіння бажано ні з ким не розмовляти. Перед початком сеансу жінкам з довгим волоссям потрібно обов'язково їх розпустити, а якщо в одязі передбачений пояс - слід усунути з посади. Щоб отримати максимально точні відповіді на свої питання, потрібно відключитися від всіх насущних проблем і зосередитися тільки на ворожінні.

Дізнатися про можливі наслідки ворожінь можна зі статті на нашому сайті . Також ми пропонуємо відвідати Школу екстрасенсів і цілителів , Заняття в якій, проведені відомим народним цілителем , Допоможуть поліпшити якість вашого життя, а також життя ваших близьких.

Ворожіння на кавовій гущі

Для цього виду ворожіння необхідно зварити каву в турці або каструльці Для цього виду ворожіння необхідно зварити каву в турці або каструльці. Найкраще використовувати мелений кави. Довівши напій до кипіння, потрібно акуратно перелити його в чашку, і не поспішаючи випити, кажучи при цьому про проблему, яку хочеться прояснити, використовуючи ворожіння. Дуже важливо розслабитися і правильно налаштуватися, щоб зуміти самостійно визначити, що ж позначають малюнки, отримані з кавових крупинок.

Коли напій буде випито і на дні залишиться гуща, чашку потрібно перевернути на блюдце. Бажано, щоб гуща була рідкуватої - тоді їй буде легше стікати по краях. Через 10 хвилин можна спробувати визначити, що передбачає кавове ворожіння:

  • зображення, що нагадує людську тінь, обіцяє закоханому людині швидке побачення. А тим, хто втратив щось цінне, не варто очікувати, що пропажа знайдеться;
  • малюнок, контури якого схожі з тінню будівлі, пророкує забезпеченій людині отримання хорошої новини або якесь щасливе подія, а нужденному - погані звістки. Щедрому людині таке зображення обіцяє несподіване збагачення;
  • якщо ворожить людина побачить в кавовій гущі тінь рослини або землі, то йому варто побоюватися худих задумів, а також чекати якоїсь сварки або розриву любовних відносин. Також не виключені неприємності на роботі, туга, відчай і смуток;
  • побачений на дні чашки малюнок у вигляді тіні тваринного попереджає про небезпеку, що виходить від недоброзичливців, неблагополучну дорогу або погані звістки від близьких людей.

Більш детальну інформацію про цей вид ворожіння можна дізнатися зі статті на нашому сайті . А при виникненні різних проблем, з якими не можуть впоратися фахівці традиційної медицини, ми пропонуємо допомогу народного цілителя .

Ворожіння на Різдво на судженого

Кожна дівчина мріє зустріти на своєму шляху гідного чоловіка, який стане для неї улюбленим чоловіком і хорошим батьком для їхніх спільних дітей. Щоб дізнатися, як він буде виглядати, можна використовувати ворожіння на кільці. Для цього знадобиться звичайний гладкостінні стакан, заповнений на ¾ всього обсягу чистою водою. Попередньо почистивши обручку, потрібно опустити його на дно склянки. Вважається, що, якщо довго і пильно вдивлятися в центр колечка, можна розрізнити риси обличчя свого судженого.

Є ще один спосіб дізнатися, ким буде майбутній чоловік, - ворожіння на воді. Для нього потрібно чотири склянки з чистою водою. У перший з них слід покласти трохи меду, в другій - солі, в третій - лимонної кислоти, а в четвертий - додати трохи червоного вина. Ретельно перемішавши вміст всіх склянок, слід покрити їх паперовими серветками. Потім дівчина, для якої проводиться ворожіння, повинна не роздумуючи взяти в руку будь-стакан. Якщо вона вибрала стакан з медовою водою, то, швидше за все, у неї буде добрий чоловік, а їх спільне життя - щасливою. Солона вода обіцяє печаль і нещасливе життя, а кисла - сумну і безрадісну. Винна вода передрікає, що майбутній чоловік виявиться пияком.

В якій стороні живе суджений, можна дізнатися, використовуючи ворожіння на черевику. Для цього дівчині потрібно вийти в різдвяну ніч на вулицю і кинути черевик за спину - сватів можна очікувати з того боку, куди дивиться носок. Не варто розраховувати на весілля в найближчому році, якщо носок впав таким чином, що «дивиться» на саму гадати дівчину.

Ворожіння на Різдво на любов

Якщо дівчина сумнівається, чи любить її чоловік, що знаходиться поряд з нею, або той, який їй дуже подобається, можна спробувати ворожіння по млинців Якщо дівчина сумнівається, чи любить її чоловік, що знаходиться поряд з нею, або той, який їй дуже подобається, можна спробувати ворожіння по млинців. Для цього потрібно приготувати тісто для випічки і поставити на вогонь сковороду. Після того як вона нагріється, слід подумати про предмет свого обожнювання, вилити на сковороду перший млинець і почекати поки він рівномірно розподілиться на поверхні. Зменшивши вогонь, потрібно відвернутися на кілька хвилин від плити, після чого перевірити, що сталося з млинцем:

  • якщо він згорів, то у відносин перспективи немає;
  • підгорів млинець свідчить про те, що чоловік, швидше за все, вже розлюбив;
  • прилип до сковорідки непоказний млинець передрікає розвиток відносин, але в далекому майбутньому;
  • красиво спечений млинець передрікає швидке весілля.

Різдвяні прикмети і ворожіння на виконання бажання

З давніх-давен в різдвяні свята люди приділяли велику увагу народними прикметами. Наприклад, якщо 7 січня першими гостями в будинку будуть двоє чоловіків, це означало, що сім'ю чекає хороший рік, без сімейних негараздів і чвар. Погана прикмета - входить в будинок чужа жінка. Вважалося, що в родині можуть трапитися хвороби і нещастя.

Люди вірили, що Різдво, яке відзначається в п'ятницю, обіцяє довгу зиму і коротке літо. Дуже хороша прикмета - Різдво, яке припало на неділю. Вважалося, що в цілому рік буде для всіх вдалим. Пара, яка зіграла своє весілля 7 січня, мала всі шанси стати щасливою. Дуже давня прикмета, якої багато хто дотримується досі, - на Різдво не можна виносити з хати сміття. В іншому випадку може статися нещастя. Ще в цей день не можна працювати, змінювати місце свого проживання, лаятися, різати птицю, худобу або думати про погане.

Багато хто до цих пір загадують на Різдво бажання. Вважається, що загадане або передбачене неодмінно збудеться. Дізнатися, чи збудеться бажання, можна, використовуючи ворожіння на рисі. Для цього знадобиться чашка, заповнена його зернами. Накривши її долонею лівої руки, потрібно подумки поставити запитання або загадати бажання. Раніше дівчата виголошували такі слова: «Підкажи, доля, що мене чекає - погане чи добре?». Потім вміст чашки потрібно висипати на серветку і взяти в ліву руку жменьку рисових зерен. Їх кількість підкаже, збудеться чи не збудеться бажання. Парне число говорить про те, що бажання обов'язково збудеться, а непарне - пророкує невдачу.

Існує величезна кількість способів різдвяних ворожінь. Більш детально дізнатися про інші види й техніці їх використання можна зі статей на нашому сайті .

У наш час вони не так популярні, як раніше. Але, може, варто спробувати зазирнути у своє майбутнє, використавши один з них. Хтозна, може, святочное ворожіння допоможе хоч одним оком поглянути на своє майбутнє.

Чи можна гадати на Різдво?
Чи можна гадати на Різдво?
Раніше дівчата виголошували такі слова: «Підкажи, доля, що мене чекає - погане чи добре?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com