рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Народні стародавні гадання і методи ворожінь. Ворожіння і передбачення

ворожіння безкоштовно ворожіння безкоштовно НАРОДНІ ДРЕВНІ Ворожіння І МЕТОДИ ворожінняНАРОДНІ ДРЕВНІ Ворожіння І МЕТОДИ ворожіння.Ворожіння І ПЕРЕДБАЧЕННЯ
Народні гадання і передбачення майбутнього

Ворожіння на воску (кероскопія)

Одним з найбільш знаменитих видів ворожіння є ворожіння на воску. Лиття воску - неодмінна частина святочних ворожінь. Щоб ворожіння було точним, необхідно знайти воскову свічку, однак через брак можна використовувати і парафінову. Свічку потрібно подрібнити і шматочки покласти в металеву ложку. Дно ложки нагрівають над полум'ям до тих пір, поки віск не розплавиться і не стане рідким. Після цього вміст ложки швидко виливають у заздалегідь приготовлений таз з водою. Віск в воді застигає і набуває чіткіших обрисів; символічний сенс вийшла фігури і намагаються розтлумачити гадати. За воскових фігур пророкують можливе багатство, щастя, урожай або неврожай В даному випадку гадающему не обов'язково формулювати в розумі певне питання: швидше за все, вийшла фігура буде символізувати загальні зміни в його долі.

Тоді для цього ворожіння користувалися бджолиним воском, ми ж можемо взяти звичайну свічку, кольорову або просту, і миску з водою. Свічку краще вставити в свічник, щоб не закапати скатертину і зберегти віск.

Коли свічка розгориться і віск потече, її нахиляють над водою і дають воску стекти. Виконати це можна рази два-три, щоб у воді застигло достатню кількість крапель. Утворені фігури виймають і тлумачать. Можна також, погасивши світло в кімнаті, по черзі підносити фігури до свічки або лампи і, злегка повертаючи їх в сторони, розглядати на стіні їх тіні.

Якщо в мисці, крім кількох великих фігур, утворилося багато маленьких круглих крапельок - це до грошей. Чим більше таких крапельок, тим краще. Гірше, якщо крім них нічого немає: ні великих фігур - немає важливих сюжетів.

Про великих фігурах судять за асоціаціями, що викликаються ними самими або їх тінями. Асоціації повинні виникати мимоволі: дайте волю своїй уяві!

Ворожіння під час святок або в будь-який інший час - одне з найбільш доступних розваг. З давніх-давен знайоме ворожіння на воску ... Візьми свічку і миску з водою. Коли свічка розгориться, її кілька разів нахили над водою і дай воску стекти.

Утворені хитромудрі фігурки при ворожінні вийми з води і витлумачить:

  1. багато маленьких круглих крапель - до грошей
  2. віяло - труднощі на роботі, тертя в колективі, ліквідація підприємства
  3. виноград - любов, дружба, удача, достаток
  4. гриб - життєва сила, завзятість, довголіття
  5. дракон - "високий політ", здійснення надій, народження дитини
  6. хрест - звістка про смерть в цьому році
  7. церква - терпіти нужду або нести страждання
  8. квіти - заміжжя або новий кавалер
  9. вигляд на зразок звіра - мати ворога
  10. смужки - дороги, переїзди
  11. зірочки - удача на службі, у навчанні
  12. людина - один
  • дзвін - вести
  • симетричний дзвін - добрі вісті
  • кривої або щербатий - погані вісті
  • кілька дзвонів - тривога
  • лист дерева - заздрість, інтриги
  • штани - розвилка шляху, перехрестя
  • яйце - страхи, побоювання або початок чогось нового
  • яблуко - символ життя, мудрості, здоров'я
  • Якщо щось побачили для себе в блюдце погане, віддайте вранці цей віск з молоком свині, якщо немає свині - закопайте. Ну а якщо зображення обіцяло добре, молоком полийте квіти в будинку, а віск сховайте до майбутнього ворожіння.

    ІНШІ ГАДАНИЯ

    Ворожіння на рисових зернах

    Над банкою з рисом тримають долонею вниз ліву руку і зосередившись, задають вголос питання. Потім беруть з неї жменьку рису і висипають на розстелену серветку. Парне число зерен - позитивну відповідь. Непарне - негативний.

    Ворожіння по книзі

    На обкладинку закритої книги кладуть ліву руку і задають питання. Потім відкривають навмання і читають рядок, що починається під великим пальцем лівої ж руки.

    Ворожіння на сновидіння

    Перед сном необхідно з'їсти щось солоне, але не пити. Лягаючи спати, загадують, кажучи: «Суджений, ряджений, прийди до мене і напій мене!» Хто напоїть - за того і заміж підете.

    Ворожіння на цибулинах

    На цибулинах пишуть імена можливих претендентів на руку і серце. Ставлять їх у воду. Яка цибулина проросте раніше - від імені того і чекайте пропозиції про заміжжя.

    Ворожіння для заміжніх

    У склянку наливають воду і на приготованому заздалегідь листку паперу пишуть ім'я коханки чоловіка. Тут же повинні бути приготовлені ложка солі і запалена свічка. Сіль з ложки кидають в стакан і тут же запалюють від свічки аркуш паперу з ім'ям суперниці. Ложкою швидко перемішують сіль зі словами: «Якщо сіль швидше розтане, то мене чоловік не залишить, а папір догорить - їх любов перегорить». Потім дивляться: якщо сіль розтанула, а папір ще тліє, значить, чоловік залишиться в кінці кінців з вами. Якщо ж навпаки, то чоловік рано чи пізно піде.

    Ворожіння на телефоні

    Задумати питання, подумки зосередитися на ньому. Дивлячись на телефон, вголос поставити його. Якщо перший дзвінок буде від чоловіка - відповідь позитивна. Від жінки - негативний.

    Ворожіння на світяться вікнах

    Вийти на вулицю ввечері, коли вже добре стемніє. Подумки задати питання, повернувшись до будинку спиною. Потім обернутися і порахувати світяться вікна. Парне число говорить про позитивній відповіді, непарне - про негативний.

    Ворожіння по оберемку дров

    Під Новий рік, як дівчата, так і хлопці в темряві беруть оберемок дров і несуть їх в кімнату, щоб порахувати кількість їх. Якщо вийде парне число, то ворожить вийде заміж або одружиться з цього року, якщо непарне число - то залишаться холостими.

    Ворожіння з діжкою на голові

    Під Новий рік дівчата виходять у двір і однією з них надягають на голову діжу, потім повертають дівчину кілька разів в різні боки і велять їй іти. Якщо дівчина вийде до брами, то в цьому році вийде заміж, якщо ж в глиб двору, то залишиться в дівках.

    Ворожіння на судженого по імені

    На Святках дівчина брала хліб або пиріг і ввечері з ним вибігала на вулицю і питала першого проходить чоловіка, як його звати - у впевненості, що з таким ім'ям буде чоловік. У цього простого гадання існувало безліч різних варіантів - у різних губерніях, в різних селах питали по-різному: з першим шматком в роті, з млинцем на голові. Іноді питали перехожого не "Як тебе звуть?», А «Як звуть мого нареченого?». До речі, оклічкой займалися не тільки дівчата, а й неодружені хлопці.

    ворожіння рукавицею

    З полки кидають вгору рукавицю: якщо вона впаде догори великим пальцем, це означає, що приїде той, кого чекають. Якщо ж великий палець обернений донизу, то очікуваний не приїде.

    Ворожіння на ложках

    У ніч на Новий рік всі члени сім'ї беруть по ложці води і виносять в холодне місце, а вранці дивляться: у кого вода застигла з поглибленням, той помре, а у кого рівно або з горбком - буде жити в наступаючому році.

    Ворожіння по підпалювання паперу

    Під Новий рік в чашку наливають води на половину її глибини, а на краю наклеюють папірець зі своїм прізвищем. У шкаралупу волоського горіха або до дощечці приклеюють запалену свічку такого розміру, щоб полум'я свічки могло підпалити папірець, і пускають її в воду. Якщо свічка підпливе до чиєїсь папірці і підпалить її, то бажання ворожбитів виповниться; так само дізнаються свою долю, але тільки на край чашки, навколо її наліплюють суцільно папірці з різними написами - як, наприклад: «Помру в цьому році», «Вьйду заміж або одружуся чи», «Розбагатію чи» і т.п. - за бажанням ворожбитів.

    чотири тузи

    Встигнути загадати бажання в заповітний вечір вам допоможуть «чотири тузи». Візьміть звичайну колоду з 36 карт, гарненько перетасуйте їх. Розкладіть карти сорочками вниз на 4 рівні купки. З першої знімайте карти доти, поки не з'явиться туз. Подивіться наступну за ним карту: якщо це знову туз, з'єднайте його з першим і відкрийте наступну карту: туз відправте до його «колег», а будь-яку іншу карту - в біту (вона вам більше не знадобиться). Ваше завдання полягає в тому, щоб знайти в купці тузи, що йдуть один за одним. Припустимо, спочатку попався туз, за ​​ним інша карта, а потім знову туз. Вам потрібен тільки перший туз. Всі інші карти, в тому числі і тузи, і не йдуть відразу за першим, відправляються в біту. Подібно до того як ви розібрали першу купку, обробіть і три інші. В результаті пошуків у вас може залишитися один туз, два, три, чотири. Загадане бажання виповнюється у володаря 4 тузів, 3 тузи віщують швидке виконання бажання, 2 тузи, навпаки, - нескоро, а один - немає ніяких надій. Не впадайте у відчай, якщо карти показали вам зовсім не те, що хотілося.

    На «чотири тузи» можна загадувати будь-які бажання, і одне з них обов'язково здійснитися.

    Ворожіння по тіні від вогню

    Спробуйте запалити папір так, щоб тінь від неї падала на стіну. По контурах можна дізнатися багато про своє майбутнє. Головне - уважніше придивитися і дати волю фантазії.

    Ворожіння по воску

    Підігрійте свічку на водяній бані і відразу вилийте розплавлений віск у велику глибоку тарілку, наповнену холодною водою. Швидко застигає віск утворює чіткі обриси предметів, за якими і судять про майбутнє. Підковка, наприклад, обіцяє велике щастя, а зірочка - отримання давно очікуваного звістки.

    Таку фігурку, до речі кажучи, можна зберегти на пам'ять як талісман. Якщо ж утворилося щось безформне, викличте фантазію, яка напевно вам що-небудь підкаже.

    Ворожіння за допомогою дзеркала

    Візьміть дзеркало, перед ним поставте графин, наповнений водою, з трьох боків від нього - запалені свічки. Щоб дізнатися, що рік прийдешній нам готує, дивіться крізь воду в дзеркало, що-небудь воно так покаже!

    Застереження при ворожінні

    У народі винайдено велику кількість способів, як захистити себе від небажаних наслідків під час ворожіння . Але найдієвіший з них - не відноситься до подій всерйоз. Іноді трапляється, що пророкування настільки сильно застряє в свідомості, що людина мимоволі прагне реалізувати його, іноді навіть всупереч здоровому глузду. І воно збувається, але зовсім не тому, що було вже таким неминучим. А коли ворожіння сприймається всього лише як гра, то не так уже й прикро, що пророцтво не збулося. По крайней мере, ви розважилися на славу.

    Обговорити цю статтю на нашому форумі >>>

    § НАРОДНІ ДРЕВНІ Ворожіння І МЕТОДИ ворожіння. Ворожіння І ПЕРЕДБАЧЕННЯ

    Ключові слова цієї сторінки: народні , древні , ворожіння , методи , гідний , ворожіння , передбачення .

    Завантажити zip-архів: Народні стародавні гадання і методи ворожінь. Ворожіння і передбачення - zip . Завантажити mp3: Народні стародавні гадання і методи ворожінь. Ворожіння і передбачення - mp3 .

    Іноді питали перехожого не "Як тебе звуть?
    », А «Як звуть мого нареченого?

    Новости

    Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com