рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вироби з пробок від пляшок

  1. Вироби з пробок від пляшок: коркове дерево
  2. Пробки від пластикових пляшок вироби
  3. Вироби з металевих пробок
  4. Рамки для фотографій


Для творчості немає меж, ще раз себе переконую, дивлячись на вироби з пробок від пляшок. Здавалося б, що ще можна з ними зробити, як не просто викинути. Але ж ні, умільці створюють справжні шедеври з вторсировини. Для початку розділимо всі пробки на три рівні частини: з пластика, жерсті і з коркового дерева. З чого почнемо? Мабуть, з класики, мартіні і шампанського.

Вироби з пробок від пляшок: коркове дерево

Коркове дерево - це справжня знахідка для дизайнерів. З пробок роблять предмети інтер'єру, меблі, прикраси і навіть одяг. І навіть ось такі чудові будиночки. Здорово, чи не так?

Вироби з пробок від пляшок фото вироби з пробок від пляшок фото вироби з пробок від пляшок фото вироби з пробок від пляшок фото

А ще з пробок від вина роблять килимки, крісла і навіть біжутерію. Погодьтеся, матеріал, який здатний протягом десятиліть закупорювати пляшку вина і не вступати з ним в хімічні реакції, просто не може бути просто так викинутий. І у багатьох зберігаються пробки, чекаючи «свого дня».

Вироби з пробок від пляшок будуть до речі в декоруванні квіткових горщиків, килимка для ванної, дитячих іграшок, термо-килимків для кухні та підставок для келихів. З пробок можна сплести справжні прикраси. Коркове дерево дуже легко ріжеться, так що для роботи з ним досить мати гострий ніж, його легко можна проткнути гострою дротом, так що можна обійтися без дриля і клею.

Окремо в списку виробів стоять колажі з винних пробок. Для їх виготовлення знадобиться гострий ніж, рама і клей. Розділіть винні пробки на дві частини і, сортуючи їх за відтінками і малюнками, наклеюйте на раму. Маленький рада: якщо ви не впевнені з своїх здібностях, для початку складіть колаж без клею, а потім поступово наклеюйте пробки. Тим же способом можна зробити оригінальну рамку для фотографій або для картини, а також абажур для світильника і навіть раму для дзеркала.

Я впевнений, що як тільки ви почнете роботу, у вас буде нескінченний потік ідей застосування пробок і обмежити його зможе тільки кількість цього чудового матеріалу. За допомогою пробки можна реставрувати меблі і прикрашати інтер'єр. А ось ще кілька фотографій для натхнення.

Особливо вироби з пробок від пляшок органічно будуть виглядати на кухні. Адже їх них можна зробити ось такі красиві вінки з додаванням муляжу фруктів, стрічок, штучних квітів та інших прикрас.

Якщо у вас значна колекція пробок, то буквально за пару годин можна змайструвати килимок у ванну. Для цього на водовідштовхувальний матеріал наклеюються попередньо розрізані на дві частини пробки. А ще нанизані на волосінь пробки будуть відмінною шторою для дачі. Крім того, пробами можна декорувати стіни, вбиваючи відразу трьох зайців, адже пробки крім декоруючих функції виконують звукоізолюючу і утепляющую. Словом, це просто незамінний матеріал.

Вироби з винних пробок фото вироби з винних пробок фото вироби з винних пробок фото вироби з пробок від шампанського фото вироби з пробок від шампанського фото вироби з пробок від шампанського фото вироби з пробок від шампанського фото вироби з пробок від шампанського фото вироби з пробок від шампанського фото Вироби з пробок від шампанського фото Вироби з пробок від шампанського фото Вироби з пробок від шампанського фото

Пробки від пластикових пляшок вироби

З пластиковими пробками трохи складніше, але теж терпимо працювати. Але найголовніше - весело. Ще б пак, вони такі яскраві і різноколірні, а ще їх люблять діти.

Пробки від пластикових пляшок в вироби ще гарні й тим, що:

  • всі однакового розміру;
  • їх легко закріпити і прикріпити друг до друга;
  • вони дуже добре підходять для декупажу;
  • пластикові пробки легко покрити фарбою або гелем;
  • з них завжди можна придумати щось веселе.

Пробки легко піддаються фарбуванню, їх можна покривати блискучим спреєм, глиттерами і блискітками. Пробки легко з'єднувати між собою, для цього достатньо розжарити товсту голку і, притримуючи її з одного боку плоскогубцями, зробити дірочки в пробці. Ще їх можна просто-напросто склеїти суперклеєм або Моментом.

Пробки від пластикових пляшок вироби Пробки від пластикових пляшок вироби Пробки від пластикових пляшок вироби фото Пробки від пластикових пляшок вироби фото Пробки від пластикових пляшок вироби фото Пробки від пластикових пляшок вироби фото

Вироби з металевих пробок

Отже, з пластиком і корковим деревом ми розібралися і настала черга виробам з металевих пробок. У порівнянні з попередніми, жерсть метал примхливий, так що вимагає особливих інструментів. Однак такі кришки мають і свої переваги: ​​з них можна щось «викувати» або випаять, крім того, у жерстяних кришок рифлені краю, що само по собі ще один декоративний елемент.

Рамки для фотографій

З жерстяних пробок можна зробити відмінні рамочки на магнітики: їх можна подарувати друзям або просто прикрасити холодильник. В рамках можна розмістити веселі картинки, фотографії, квиточки, висушені квіти (покрити епоксидною смолою), і всякі інші дрібниці.

Для роботи з пробками раджу запастися:

  1. ножицями
  2. суперклеєм
  3. пензликом
  4. акриловою фарбою або лаком для нігтів
  5. кнопками
  6. магнітами
  7. двостороннім скотчем

Спершу потрібно пофарбувати внутрішню поверхню кришки і залишити її на пару годин, щоб вона гарненько висохла. Потім слід приклеїти картинки. Капаємо трохи клею і пальчиком акуратно приклеюємо зображення. Не соромтеся додавати бісер, намистини, блискітки, черепашки і інший декор. З іншого боку приклеюємо магнітик, або, за бажанням - кнопки чи скотч. Крім того, з таких кришок можуть вийти гудзики, якщо просвердлити дрилем пару дірочок.

Кришками можна прикрасити дитячий рюкзак або викласти мозаїку - все залежить від вашої фантазії.

Кришками можна інкрустувати старі меблі. Для цього можна за кольорами викласти кришки і приклеїти або кожну окремо, або ж залити всю поверхню лаком. За допомогою кришок можна легко перетворити на витвір мистецтва старий табурет або облізлий дачний комод, та так, що ви неодмінно захочете повернути його знову в квартиру.

Кришки можна нанизати на дріт і декорувати дзеркало. Чи не правда, зовсім не погано як для речі, яку всі звикли викидати.

З кришок можна зробити і справжні гарні прикраси. Браслети, кольє і навіть сережки. Ізраїльський дизайнера Йоав Котика, наприклад, так і робить. Молодь просто в захваті від його прикрас. А сам художник ще раз доводить, що справжній витвір мистецтва не обов'язково має бути зроблено з дорогих матеріалів.

Кришки із-під фанти, кока-коли і інших шіпучек дизайнер з Тель-Авіва перетворює в намиста, брошки, кільця, сережки та браслети. В театр їх, звичайно, не одягнеш - але в нічний клуб - саме воно!

Вироби з жерстяних пробок вироби з жерстяних пробок вироби з жерстяних пробок вироби з жерстяних пробок вироби з пробок з-під пива вироби з пробок з-під пива вироби з пробок з-під пива вироби з пробок з-під пива

З чого почнемо?
Здорово, чи не так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com