рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Видув ПЕТ пляшок

  1. виробництво ПЕТ
  2. Взаємодія між тарою, продуктом і навколишнім середовищем
  3. Де купити автомат видування ПЕТ?

Як матеріал для видування ПЕТ пляшок служить поліетилентерефталат, що представляє собою поліефір, конденсований в плавці з етиленгліколю і терефталовой кислоти. Завдяки малій масі і відсутності бою видув ПЕТ пляшок вже протягом багатьох років знаходить своє застосування у виробництві напоїв. ПЕТ пляшки виготовляють з преформ - невеликих товстостінних литих пластмасових судин, різних за формою і розмірами, з оформленим мундштуком під гвинтовий ковпачок і з перебувають під ним кільцем потовщення.

виробництво ПЕТ

Розглядаючи виробництво ПЕТ, вирішальне значення для властивостей кінцевого матеріалу має орієнтація молекул в процесі видування ПЕТ пляшок. При аморфному застиганні ПЕТ прозорий, але газопроницаемой і чутливий до високих температур. Якщо ж ПЕТ розтягувати по двох осях, його газопроникність зменшується. При відповідному веденні процесу видування пляшок ПЕТ кристалізується. При викликаної термічним впливом кристалізації виходить матеріал молочно-білого кольору. Цього прагнуть досягти перш за все на шийці, для поліпшення стабільності різьблення. Одночасно поліпшується термостійкість і газонепроникність ПЕТ.

В результаті пляшки аморфно застиглого ПЕТ можна мити при температурі вище 59 ° C, оскільки при більш високій температурі вони починають деформуватися. У ПЕТ пляшок з високою кристалличностью (HC-PET) температура миючої води може складати до 75 ° C.

Взаємодія між тарою, продуктом і навколишнім середовищем

Між ПЕТ і навколишнім середовищем відбувається постійна взаємодія. ПЕТ, як і будь-який полімерний матеріал, проникний для газів, летких речовин і водяної пари. Здатність утримувати гази позначають терміном «бар'єрна здатність».

«Бар'єрна здатність» ПЕТ порівняно низька, і це означає, що напій, що містить СО2, наприклад пиво, розлите в ПЕТ-пляшку з часом втрачає тиск СО2, і скоро його зміст вже буде недостатнім, так як газ випаровується через стінки пляшки.

Навколишній ПЕТ-пляшку повітря (а з ним і кисень) також прагне проникнути всередину пляшки, і це означає, що вміст кисню в пиві поступово підвищується з усіма негативними наслідками. Якщо за мінімальну граничне значення прийняти 0,2 мг О2 / л пива, то пиво може зберігатися в ПЕТ-пляшках 1-2 тижні.

Де купити автомат видування ПЕТ?

Автомат видування ПЕТ - складний технічний пристрій, призначений для виробництва пластикових пляшок методом двох стадійного видування з ПЕТ преформ в автоматичному режимі. В сучасних автоматах видування ПЕТ пляшок Преформи спочатку рівномірно розігріваються, а потім з вже розігрітих преформ видуваються пляшки. Перед розігрівом преформи упорядковано, орієнтуються і надходять в живильник, де проводиться їх відбраковування. Для рівномірного нагріву в печі преформи обертаються уздовж своєї осі. Після розігріву преформи подаються в видувні прес-форми, де після їх повного змикання і блокування спеціальні штоки розтягують преформу уздовж всієї прес-форми. Одночасно з процесом розтягування подається стиснене повітря під відносно невеликим тиском, а потім при тиску 38 - 40 бар відбувається завершальна фаза видування і формування пляшки. Після короткої паузи з отриманої пляшки забирається шток розтягування, скидається тиск і відкривається прес-форма. Готові ПЕТ-пляшки потрапляють, як правило, на пневмоконвейер, що транспортує пляшку із захопленням під опорне кільце в горловий частини на блок розливу.

Купити автомат видування ПЕТ пляшок в Ростові , Москві , Краснодарі, Казані і Ставрополі можна зателефонувавши нам за телефонами:
+7 (863) 237-14-54
+7 (863) 235-36-66

Де купити автомат видування ПЕТ?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com