рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Солодка ялинка з пляшки шампанського, цукерок і мішури

На Новий рік прийшли в гості традиційно дарують шампанське і цукерки.

І ялинка, зроблена своїми руками з пляшки шампанського і оформлена ошатними цукерками і мішурою може стати дуже ефектним новорічним подарунком.

Робиться солодка ялинка з шампанського і цукерок максимально просто Робиться солодка ялинка з шампанського і цукерок максимально просто. Навіть, якщо ви підете на вечірку вже сьогодні, ви все одно встигнете.

З матеріалів буде потрібно: З матеріалів буде потрібно:

  • шампанське
  • мішура товста зеленого кольору
  • гарячий клей пістолет (безбарвний)
  • красиві, яскраві, блискучі великі цукерки
  • за бажанням - невеликі кольорові ялинкові кульки

Термоклей хороший для виробів, особливо, букетів з цукерок, тим, що дуже швидко сохне. Випускається в силіконових стрижнях і заряджається в спеціальний клейовий пістолет. Він включається в мережу, при натисканні на курок відбувається нагрів стрижня до 200 градусів, клей розм'якшується і починає крапельками витікати зі стовбура. Придбати гарячий клей можна в радіотехнічних магазинах, на будівельних ринках.

1. Нам потрібно звернути пляшку шампанського в мішуру з цукерками. Починаємо обклеювати мішурою з верхівки. Для цього видавлюємо з клею кружечок над пробкою і закріплюємо гірлянду, ховаючи хвостик.

При бажанні потім на це місце можна прикріпити красиву верхівку - покупну зірку або маленьку м'яку іграшку у вигляді символу наступаючого року за Східним гороскопом.

2. Далі спускаємося до низу пляшки по спіралі, прикріплюючи мішуру за допомогою гарячого клею.

3. У денця зайвий блискучий декор відрізаємо і закріплюємо його кінчик, щоб не було видно.

4. Починаємо прикрашати. Намазуємо клей на цукерку і, трохи розсовуючи мішуру, кріпимо її до пляшки.

5. І так чинимо з усіма приготованими для цієї мети цукерками. Розбавити цукеркове оформлення солодкої ялинки можна маленькими кульками, бантиками, коробочками-подарунками. До верхівці приклеюємо зірку.

Майстер-клас, як зробити конфетну ялинку з пляшки шампанського, закінчений Майстер-клас, як зробити конфетну ялинку з пляшки шампанського, закінчений.

Якщо якісь моменти вам здалися незрозумілими, їх прояснить покрокове відео.

А ще одну ялинку з паперу та цукерок ви можете зробити на основі конуса з картону і прикрасити їй святковий стіл. Приємних вам емоцій від новорічного творчості!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com