рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецепти від Юлії Висоцької: курка з секретом, гірчичний сендвічі сливовий пиріг

  1. Курка з секретом
Курка з секретом

Першим номером у нас йде курка. Мені завжди хочеться зробити її трішки ніжніше. Тому сьогодні ми запекти в духовці курку з сюрпризом: начинимо маслом з ароматними добавками. Потрібно користуватися тим, що у курки шкіра легко відходить від м'яса, саме тому її легко фарширувати. Нічого, якщо частина масла, розплавилися в духовці, витече з кишень на шкірі: вона зробить курочку рум'яні, а шкірку більш хрусткою. У начинку йде шинка: нехай вона буде подкопченной і передасть курці свій аромат. Масло з добавками саме по собі чудова намазки - копчено-перчене, часникова, з пряними нотками кінзи і свіжістю кропу. І якщо щось залишиться, його можна подати окремо, зі свіжим багетом або підсмажений тостом. У черевце пташки я кладу четвертинки лимона - так м'якоть птиці не стане занадто кислою, але буде пахнути цитрусом. Картоплю для гарніру краще не чистити, особливо якщо вона молода. Чи не ріжте картоплю занадто дрібно: курці потрібно години півтори провести в духовці, і великі картопляні часточки будуть готові одночасно з птицею. До того ж гарнір просочиться ароматним маслом, яким ми забезпечили курку. В кінці посипте курочку рубаним кропом і петрушкою.

Зараз самий розпал сезону пікніків, а на свіжому повітрі так розігрується апетит, що немає сил чекати шашлику. Ось чому я завжди готую на пікнік сендвічі для швидкого перекусу. Сьогодні це будуть сендвічі з м'ясом. Мій маленький секрет: якщо перед смаженням я відбиваю м'ясо, то упаковую його в пакет зі спеціями. Так біфштекс зберігає сік, нічого не віддаючи дерев'яній дошці, і просочується ароматами перцю і розмарину. При смаженні залиште перчики і гілочки зелені на сковороді, і перші п'ять-шість хвилин м'ясо не чіпайте. Тоді воно точно не прилипне до сковороди, і, якщо ви готуєте на сковороді-гриль, на біфштекс з'являться акуратні піджарені смужки. Готове м'ясо залиште в спокої ще хвилин на десять - воно буде м'якше. Щоб сендвічі виглядали ненудно, покладемо в них салат і сир. А коли м'якуш хліба вбере м'ясний сік, сендвічі стануть фантастично смачними.

На десерт сьогодні фруктовий пиріг на всі випадки життя. Таке тісто буде мати гарний вигляд з будь-якими фруктами - персиками, яблуками, грушами, нектаринами. Головне, щоб при запіканні фруктові часточки зберігали форму. З карамелевими сливами пиріг виходить ефектним і не дуже солодким. Для пишності тесту важливо збити масло в легку, світлу масу. Ви відчуєте момент, коли цукор перестане хрустіти під віночком, а масло почне бліднути на очах. Використовуємо зовсім небагато борошна - її роль частково беруть на себе горіхи, розмелені в дрібну крихту. Завдяки їм тісто густіє і набуває особливого смаку. Найкраще підійдуть фундук або мигдаль, а ось волоські горіхи для такого тесту важкуваті, в них багато масла. Пиріг дуже ніжний, так що гарненько змастіть форму маслом, щоб тісто не приставало до стінок. Не потрібно прагнути ідеально вирівняти поверхню: стирчать боки рум'яних слив додадуть йому шарм ручної роботи.

Курка з секретом

(4 порції)

Інгредієнти:

  • тушка курки (вагою 1,5 кг) 1 шт.
  • картопля 1 кг
  • вершкове масло 100 г
  • лимони 1 шт.
  • копчена шинка або бекон 50 г
  • петрушка 1 невеликий пучок
  • кріп 1 невеликий пучок
  • кінза 1 невеликий пучок
  • часник 3 зубчики
  • рослинне масло 2 ст. л.
  • мелений чорний перець 1 щіпка
  • морська сіль 1/4 ч. л.

Спосіб приготування:

Духовку попередньо розігріти до 180 ° С. Бекон дрібно нарізати. Всю зелень порубати. Часник почистити і подрібнити. Попередньо розм'якшене вершкове масло розтерти з дрібкою солі і перцю, зеленню, часником і беконом.

Під шкіру курки з боку грудки, намагаючись не пошкодити шкіру, ввести половину отриманої суміші. Зробити невеликі, але глибокі надрізи на ніжках і туди теж помістити мясляную суміш. Лимон розрізати на 4 частини і начинити їм курку. Деко змастити частиною рослинного масла і укласти в нього курку. Картоплю почистити, порізати кружальцями, скропити рослинним маслом, посолити, розкласти навколо курки. Запікати в розігрітій духовці близько години.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com