рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Квіти з пластикових пляшок: робимо своїми руками

  1. Квіти з пластикових пляшок
  2. Квіти з пластикової пляшки
  3. Квіти з пластикових пляшок своїми руками
  4. Квітка з пластикової пляшки своїми руками
  5. Як зробити квіти з пластикових пляшок

Прикрасити квітами з пластикових пляшок можна ж не тільки квітник на присадибній ділянці. Так, вироби з пляшок для дачі мають величезну перевагу, адже вони не бояться вологи, вітру, прямих сонячних променів, не втрачають своєї привабливості навіть після тривалого часу. Але якщо ви навчитеся виконувати роботу акуратно, підійдете до неї з певним майстерністю, то готовими виробами можна успішно прикрасити й інтер'єр квартири, настільки квіткові композиції будуть оригінальними і красивими.


Квіти з пластикових пляшок


Щоб зрозуміти, який саме майстер-клас з виготовлення квітів з пластикових пляшок вам буде до душі і по плечу, можна подивитися на різні варіанти подібних виробів. Вироби з пляшок своїми руками відрізняються від інших варіантів прикраси дачі тим, що в процесі роботи ви зможете утилізувати непотрібний пластик, перетворити сміття на справжню прикрасу для навколишнього простору.

Вироби з пляшок своїми руками   відрізняються від інших варіантів прикраси дачі тим, що в процесі роботи ви зможете утилізувати непотрібний пластик, перетворити сміття на справжню прикрасу для навколишнього простору


Крім того, при роботі з пластиком, вам не знадобляться складні інструменти, цілком достатньо буде ножиць, ножа і, при необхідності, свічки, на якій можна оплавлятися краю матеріалу, домагаючись цікавого візуального ефекту. Якщо ви хочете зробити дачні вироби з пляшок разом з дітьми, то їм не слід довіряти складних етапів і роботу з ножицями, шилом, ножем. Адже пластик набагато міцніша за папір, не вміючи правильно прикласти силу і зафіксувати гострий предмет в руці, можна дуже легко травмуватися. Якщо малюкам цікавий процес створення такої пластикової краси, то ви можете етапи виконувати разом, а для самостійного виконання довіряти їм розфарбовування або формування букета, наприклад, нанизування гірлянди тощо.

Якщо малюкам цікавий процес створення такої пластикової краси, то ви можете етапи виконувати разом, а для самостійного виконання довіряти їм розфарбовування або формування букета, наприклад, нанизування гірлянди тощо


До речі, дуже прості варіанти, роботи, як з пластикової пляшки зробити квітка, знаходяться перед вами на верхньому фото. Згадаймо, що спочатку форма денця пластмасової тари вже нагадує квітку, тобто для того, щоб сформувати найпростіші прикраси для ділянки, вам всього лише потрібно, що відрізати верхню частину, залишивши лише дно і між ущільненими ділянками дна зробити розрізи. За формою у вас вийде ромашка з п'ятьма пелюстками. Для розфарбовування можна озброїтися лаком для нігтів і акуратно наносити мазок за мазком на поверхню. Втім, можна піти іншим шляхом і скористатися аерозольною фарбою, але пам'ятайте, що такі роботи обов'язково варто робити в добре провітрюваному приміщенні, а бажано - на відкритому просторі, так як аерозольною фарбою легко надихатися. Якщо у вашій майстерні немає достатньої вентиляції, то краще використовувати будь-якої найпростіший респіратор. Тоді задача, як зробити з пляшки ромашку , Прискоритися в рази.

Тоді задача,   як зробити з пляшки ромашку   , Прискоритися в рази


Чим рельєфніше і цікавіше буде упаковка, яку ви будете використовувати, тим ефектніше вийдуть самі квіти з пластикових пляшок . Навіть при самій простій формі, такі прикраси, коли їх багато, створюють дуже цікавий візуальний ефект. Ви можете оформити ними бордюр для клумби, поставити на дитячому майданчику або помістити в віконний ящик, що значно прикрасить фасад вашого дачного будинку.


Квіти з пластикової пляшки


Тепер безпосередньо перейдемо до простих майстер-класами, по формуванню квітів з пластикової пляшки. Красива латаття підійде не для завдання, як зробити клумбу з пляшок , Але тим, в чиєму ландшафтному дизайні є ставок або басейн, де вона зможе ефектно плавати на поверхні, особливо, в поєднанні з живою зеленню. Подібний штучний декор для ставків в магазині коштує досить дорого, ми ж пропонуємо вам використовувати для його створення і зовсім безкоштовні матеріали. Вам знадобиться упаковка яскраво-жовтого кольору і біла ємність, в якій могло бути молоко або йогурт, саме вони найчастіше мають яскраво-білий колір і більш щільну структуру. Від жовтої частини нашого споконвічного матеріалу нам знадобиться два елементи: шийку разом з частиною середини, для формування чашолистка і середина, загальною висотою близько 10 сантиметрів, яка перетворитися в тичинки.

Від жовтої частини нашого споконвічного матеріалу нам знадобиться два елементи: шийку разом з частиною середини, для формування чашолистка і середина, загальною висотою близько 10 сантиметрів, яка перетворитися в тичинки


Спершу займемося найпростішої частиною процесу і разрежем матеріал навколо горлечка вертикально, щоб сформувати пелюстки. Їх прямокутна форма нас, звичайно, не влаштовує, тому нам необхідно кожен закруглити. Та частина, яка була серединкою, просто розрізаємо вертикально і у нас в руках опиняється жовта смужка, шириною 10 сантиметрів. Її потрібно надрізати тонкими смужками, щоб сформувати подобу бахроми. Тепер переходимо до процесу плавлення, адже всі деталі серединки повинні загинатися всередину, щоб бути схожими на сформований бутон. Для цього нагріваємо краю і трохи загинаємо їх всередину, поки вони ще гарячі, а для бахроми взагалі робимо завивку за допомогою гарячих ножиць або спиці. Потім потрібно згорнути цю надрізану стрічку в рулончик і вставити всередину шийки.

Потім потрібно згорнути цю надрізану стрічку в рулончик і вставити всередину шийки


Наступний етап - формування білосніжних пелюсток для нашої латаття. Для цього на поверхні малюємо за допомогою шаблону витягнуті вузькі пелюстки (шаблони ви можете власноруч намалювати або ж завантажити в мережі) і, що дуже важливо, щоб домогтися максимальної схожості, кожна пелюстка згинаємо навпіл уздовж, щоб сформувався вертикальний згин. Пелюстки приклеюємо навколо вже сформованого нами раніше чашолистка, причому, не в один шар, як з ромашкою, а в кілька, йдучи в шаховому порядку. Якщо хочете трохи заощадити час і сили, то чи не вирізуйте окремі пелюстки, а скористайтеся шаблоном, за допомогою якого можна вирізати їх разом, в єдину деталь прямо навколо горлечка білої тари. Після цього одягаєте їх на жовту заготовку, закріплюєте клеєм, а зверху надягаєте ще одну таку ж заготовку, зміщуючи її відносно першої в шаховому порядку.
І на останньому етапі потрібно сформувати великий лист латаття, на якому буде спочивати царська лілія, плаваючи на вашу ставку. Для цього, звичайно, можна застосовувати різні матеріали, але якщо вже ми хочемо повністю робити вироби для городу з пляшок , То і лист латаття теж буде таким. Для цього відрізаємо тільки дно пластикової баклаги і фарбуємо його повністю в зелений колір, а вже зверху за допомогою клею закріплюємо нашу латаття.


Квіти з пластикових пляшок своїми руками


Другий майстер-клас з виконання квітів з пластикових пляшок своїми руками дозволить вам не просто зробити будь-які поодинокі рослини, але цілу квіткову гірлянду, композицію, яку можна повісити під час дачного свята. В її основі дві великі дротяних кола, один маленький, а інший великий, які ми і будемо заповнювати суцвіттями.
Для роботи нам знадобляться пляшечки самого маленького обсягу, півлітрові, які в дачних роботах рідко де виходить застосувати. Чи не зробиш з їх допомогою ні кашпо, ні вазони, ні полив з пляшок , Але ж і їх за один дачний сезон накопичується чимало. Кожну заготовку, чисту, вільну від етикеток, потрібно розрізати навпіл, причому в справу піде і одна, і друга частина.

Кожну заготовку, чисту, вільну від етикеток, потрібно розрізати навпіл, причому в справу піде і одна, і друга частина


Частина, до якої примикає шийку, тонша, тому її ми нарізаємо, як для майстер-класу з виготовлення ромашок. А ось та частина, яка містить денце, більш щільна, там пелюстки можуть бути досить широкі, їм потрібно буде надати загострену або закруглену форму ножицями. Завершує підготовчий етап процес фарбування заготовок аерозольною фарбою яскравого кольору. Щоб гірлянда виглядала більш ефектно, слід нестандартно підійти до процесу фарбування всіх її складових частин. Наприклад, частина можна пофарбувати двома кольорами, поступово переходячи від центру до країв (ефект градієнта), можна зафарбувати тільки центр або тільки краю пелюсток. Загалом, щоб вони не зливалися в один великий кому, а були індивідуальними.
Тепер потрібно заповнити дротові підстави нашими прикрасами. Для закріплення елементів з шийкою, вам просто потрібно протягнути всередину них тонку зволікання і прив'язати її до кола основи. Щоб прикрутити елементи з дном, можна в нижній частині виконати два отвори і прикріплювати їх на манер гудзиків. Готові квіткові кола розташуйте паралельно один до одного, прив'язавши між ними стрічки або простягнувши декоративну дріт і в підсумку у вас вийде дуже ошатний мобіль. Втім, ви можете в такій же манері зробити прекрасну квіткову гірлянду, яка може бути і шторою на вікні, і висіти в дверному отворі, а можете декорувати будь-яку банку або склянку, зробивши розкішні вази з пляшок .

Втім, ви можете в такій же манері зробити прекрасну квіткову гірлянду, яка може бути і шторою на вікні, і висіти в дверному отворі, а можете декорувати будь-яку банку або склянку, зробивши розкішні   вази з пляшок


Квітка з пластикової пляшки своїми руками


Розкішний квітка з пластикової пляшки своїми руками - королівська троянда, для якої нам знадобиться зелений, блакитний і червоний базові матеріали. Тут чекає складна, багатокомпонентна робота, тому й самим потрібно сконцентруватися, і покликати на допомогу своїх юних асистентів.


Спочатку вам потрібно сформувати паперові шаблони, за якими ви будете вирізати пластмасові заготовки. Такі шаблони потрібні як для пелюсток, так і для чашолистків, а також для зелених рожевих листочків. В цьому випадку ми працюємо виключно з рівними бічними поверхнями пластмаси, тому частини з горлом і дном йдуть у витрату. Насамперед по намальованих за допомогою шаблону контурам вирізаємо сині пелюстки, всього сім штук, але їх головна особливість в тому, що всі вони різного розміру, від великого до просто крихітного. Всі вони обробляються над відкритим вогнем, щоб пелюстки отримали хвилеподібну форму і стали трохи загинатися всередину, що характерно для справжніх трояндових пелюсток. У центрі кожної заготовки за допомогою шила проробляється отвір, яке використовується для з'єднання всіх частин в єдине суцвіття.

У центрі кожної заготовки за допомогою шила проробляється отвір, яке використовується для з'єднання всіх частин в єдине суцвіття


Дріт, яка служить підставою для квітки, теж повинна бути задекорована і для цього ми скористаємося смужками зеленого пластика, які нагріваємо і спиралевидно закручуємо навколо дроту. Поки пластмаса м'яка, вона легко прийме потрібну форму, приховавши дротяний стрижень в декоративний кожух. Залишиться тільки приєднати гілочку з трьома листочками і наша саморобка буде готова.

Залишиться тільки приєднати гілочку з трьома листочками і наша саморобка буде готова


Як зробити квіти з пластикових пляшок


Сподіваємося, що наші поради та рекомендації, як зробити квіти з пластикових пляшок, були корисними для вас, а фото-приклади цікавих робіт, які розташовані вище, обов'язково подвигнут вас на повторення подібних виробів на своєму власному ділянці.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com