рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Декупаж для початківців своїми руками крок за кроком з фото: різні техніки

  1. З чого почати
  2. Інструменти і матеріали для роботи
  3. Основні прийоми
  4. Декупаж пляшки для початківців: крок за кроком з фото і рекомендаціями
  5. Деякі хитрості декупажу на склі для початківців: покрокові рекомендації з фото нанесення малюнка з...
  6. Простий майстер клас декупажу коробки з-під взуття
  7. Декупаж меблів в стилі прованс: майстер клас поновлення комода
  8. Майстер класи декупажу на відео
  9. Галерея майстерності
  10. Наші руки не для нудьги

Декупаж - захоплююче та нескладне заняття, що має безліч методик і доступне навіть наймолодшим майстриням. З його допомогою можна виготовити ексклюзивні предмети інтер'єру, які прикрасять не тільки ваш будинок, але і виставкові зали арт галерей. В рамках даного огляду ми розглянемо, як виконати своїми руками декупаж для початківців крок за кроком з фото. Не варто переживати, що щось не вийде, насправді все дуже просто. За допомогою цієї техніки в вашому домі знайдуть нове життя старі меблі, посуд, коробки від взуття і багато інших речей. Декупаж - захоплююче та нескладне заняття, що має безліч методик і доступне навіть наймолодшим майстриням

Вироби з декупажем - твори мистецтва

З чого почати

Перш за все давайте розберемося з визначеннями. Декупаж - це приклеювання малюнка на поверхню. Картинку можна розмістити на дереві, шкірі, тканини, картоні , Склі і практично будь-якому іншому виробі.

Зворотній декупаж - це той же процес, що має тільки одну особливість - картинка приклеюється під матеріал. таку аплікацію можна робити тільки на прозорих поверхнях: склі і пластику. Зрозуміло, картинку в цьому випадку наклеюють горілиць.

Аплікація на склі

Інструменти і матеріали для роботи

Матеріали і інструментиПримітка

Примітка

За допомогою цієї техніки можна прикрасити книгу, посуд, квіткові кашпо, пляшки, меблі, рамки для фотографії . Загалом буквально все, що є у вашому домі.

Загалом буквально все, що є у вашому домі

Картинки можна використовувати зі спеціальних декупажних карт, серветок. Крім того, для цієї мети майстрині використовують малюнки на тканині, старі газети, вирізки з журналів.

Крім того, для цієї мети майстрині використовують малюнки на тканині, старі газети, вирізки з журналів

Можна використовувати звичайні манікюрні ножиці або спеціальний інструмент, який продається в магазинах для рукоділля, Головне, щоб грані лез були дуже гострими. Тільки так вийде акуратно вирізати потрібне зображення на тонкій серветці.

Тільки так вийде акуратно вирізати потрібне зображення на тонкій серветці

Будуть потрібні плоскі м'які кисті. Ворс в них повинен бути щільно зафіксований. «Загубилася» ворсинка може стати серйозною проблемою. Краще мати кілька пензликів різної ширини для розгладження і нанесення клею і лаку.

Краще мати кілька пензликів різної ширини для розгладження і нанесення клею і лаку

Найкраще використовувати звичайний побутовий ПВА. Можна купити спеціалізований склад, але він буде коштувати дорожче. З лаків краще віддати перевагу акриловому. Він не виділяє токсичних речовин і простий в роботі.

Він не виділяє токсичних речовин і простий в роботі

Щоб оформити роботу, можуть стати в нагоді фарби на акриловій основі, губки, грунтовка, шкурка, кракелюр.

Основні прийоми

Закріпити малюнок на поверхні можна різними способами, давайте їх розглянемо:

спосіб перший

Проста техніка декупажу з серветок полягає в вирізання малюнка по контуру , Накладанні на предмет і закріпленні клеєм. Після висихання поверхня покривається лаком.

Після висихання поверхня покривається лаком

При необхідності можна тонким пензлем домалювати деталі або застосувати состаривание поверхні

спосіб другий

Для зворотного декупірованія використовують прозору основу. Зображення приклеюється лицьовою стороною до скла. Після висихання закріплюють лаком.

Після висихання закріплюють лаком

Як і в першому випадку, можна додати малюнку деталі за допомогою кисті і фарби

спосіб третій

Художня композиція. Для її виготовлення використовуються безліч зображень, які при наклеюванні з'єднуються в одне ціле. Щоб картина виглядала одним цілим, додається розпис, тіні і акценти.

Щоб картина виглядала одним цілим, додається розпис, тіні і акценти

За таку роботу варто братися, тільки набравшись досвіду в більш простих техніках

спосіб четвертий

Ця методика називається «декопатч». Для неї використовують газети , Картинки з журналів, малюнки на тканині. Щоб позбутися від чітких меж, краю паперових малюнків обривають. Поверхня повністю заповнюється зображеннями.

Поверхня повністю заповнюється зображеннями

Мереживо, серветки і фотографії об'єдналися в одній композиції

спосіб п'ятий

Створення об'ємного зображення. Це техніка, яка потребує таланту художника. Спочатку наклеюється зображення з паперової серветки. А потім по ньому робиться розпис з ретельної промальовуванням всіх найдрібніших деталей.

А потім по ньому робиться розпис з ретельної промальовуванням всіх найдрібніших деталей

Тут аплікація виступає всього лише фоном

Декупаж пляшки для початківців: крок за кроком з фото і рекомендаціями

пляшка - найпростіший і доступний матеріал, з якого можна зробити оригінальний подарунок. Можна купити пляшку з вином або наповнити ємність напоєм власного приготування. Розкішне оформлення в будь-якому випадку справить враження.

Розкішне оформлення в будь-якому випадку справить враження

Такий посудину стане прикрасою сервіровки і предметом для захоплення

Ми вже перераховували необхідні для роботи матеріали та інструменти, так що не будемо докладно на цьому зупинятися. Єдине, що необхідно додати в список - склоочисник. Їм попередньо обробляють очищену від етикеток пляшку.

Послідовність декупажу пляшки для початківців, покроково з фото:

Ще один варіант оригінального оформлення - декупаж пляшки колготками. Майстер клас на відео:

Деякі хитрості декупажу на склі для початківців: покрокові рекомендації з фото нанесення малюнка з серветок

Перший досвід наклеювання серветки може бути невдалим: неминуче з'являються зморшки і складочки, які псують весь результат. Кілька порад, як цього уникнути:

  • Щоб нанести малюнок на опуклу поверхню, можна зробити на ньому «виточки». Краї малюнка розрізати ножицями або навіть вирізати трикутні шматочки. З останнім варіантом краще бути обережними, є ризик зіпсувати зображення, якщо неправильно розрахований кут розрізу.

Картинку з різкими межами вирізують ножицями, якщо малюнок розмитий або він має фон, відповідний до основного фону поверхні - краю потрібно порвати руками

  • Можна нанести клей на поверхню, а потім прикласти малюнок і розправити його пензлем. Не гірше буде і інший метод - нанести клей поверх малюнка, одночасно розправляючи його.
  • Якщо зображення наноситься на майже плоску поверхню, можна налити в центр клей, докласти серветку і акуратно розганяти склад, розправляючи матеріал по поверхні.
  • На ідеально плоский лист можна наклеїти зображення за допомогою клеїть олівця.
  • Можна нанести малюнок за допомогою шматочка поліетилену (пакет або канцелярський файл). Малюнок кладуть лицьовою стороною вниз на поліетилен і змочують водою. Потім пакет з мокрою серветкою прикладається до оклеиваемой поверхні. Пакет знімається, серветка залишається.

Якщо незважаючи на зусилля, складочки все ж утворилися, не біда. Після повного висихання їх можна прибрати дрібною шкіркою

Простий майстер клас декупажу коробки з-під взуття

Рівні поверхні коробки від взуття - відмінна основа для декорування. Така інтер'єрна коробочка стане улюбленим місцем для зберігання домашніх дрібниць.

Така інтер'єрна коробочка стане улюбленим місцем для   зберігання   домашніх дрібниць

Результатом повинна стати така чарівна ємність для зберігання дрібниць

Декупаж меблів в стилі прованс: майстер клас поновлення комода

Випробувавши свої сили на простих речах, можна сміливо приступати до декупажу меблів своїми руками серветками. На додаток до звичайного списку робочих матеріалів буде потрібно шпаклівка по дереву. Нею попередньо вирівнюють всі щілини, тріщини і інші нерівності на поверхні комода, очищеного від старої фарби.

Послідовність декупажу кухонних меблів своїми руками, фото і опис:

При декупірованіі меблів тканиною процес практично не відрізняється від описаного.

При декупірованіі меблів тканиною процес практично не відрізняється від описаного

Меблі, оформлена в клаптикової техніки, буде органічно виглядати в інтер'єрі дачного будиночка

Майстер класи декупажу на відео

Як кажуть, краще один раз побачити, ніж сто - почути. Саме тому ми пропонуємо добірку відео уроків декупажу для початківців:

Галерея майстерності

секрети майстрів

  • Щоб фарби на зображенні, роздрукованої на принтері, що не розтікалися, її перед роботою потрібно покрити лаком для волосся або приклеювати збитим яєчним беком.
  • Роздруковану картинку можна акуратно зі зворотної сторони обробити шкіркою. Вона стане тонкої і податливою для приклеювання.
  • Для декупажу відмінно підходить роздруківка на тонкій фотопапері. Картинку треба вимочити у воді і акуратно видалити паперовий шар.
  • Для аплікації можна використовувати навіть шпалери . Їх попередньо стоншують за допомогою шкурки.
  • Для об'ємного декупірованія можна використовувати туалетний папір, на недобре закладаються складочки.
  • Для додання роздруківці старовинного виду її замочують у відварі лушпиння цибулі або чайній заварці.
  • Щоб картинка не загубилася на чорному тлі, місце приклеювання можна обробити світлим грунтом.
  • Для роботи по склу краще використовувати спеціальний клей - Хоббілайн. Він витримає нагрівання посуду в духовці або мікрохвильовій печі.

Наші руки не для нудьги

Декупаж - захоплююче заняття, яке не потребує особливих талантів. З його допомогою можна відновити старі меблі, прикрасити будинок яскравими інтер'єрними аксесуарами. Красива пляшка, оформлена зі смаком і фантазією, може стати ексклюзивним подарунком .

Красива пляшка, оформлена зі смаком і фантазією, може стати   ексклюзивним подарунком

Знайти об'єкт для оформлення неважко

Пробуйте, експериментуйте, діліться результатами своєї праці! Успіхів!

Сподобалася стаття? Збережіть, щоб не втратити!

Сподобалася стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com