рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Білий лебідь з пластикової пляшки

  1. 1. Необхідні матеріали та інструменти
  2. 2. Формування каркаса і тулуба
  3. 3. Формування шиї і крил
  4. 4. Підготовка до фарбування

Хто не мріяв про красивому будиночку в передмісті з розбитим фруктовим садом і невеликим ставком, в якому плавають царствені і загадкові лебеді? Але що робити, якщо місця біля будинку вистачає тільки на невелику клумбу? Тоді "ландшафтний дизайн" врятує лебідь з пластикової пляшки, який поєднає в собі і декоративні, і функціональні властивості. Адже перед вами - оригінальна клумба для квітів.

Адже перед вами - оригінальна клумба для квітів

1. Необхідні матеріали та інструменти

Для одного лебедя необхідна одна велика ємність (від 5 літрів). Також знадобиться металевий прут, товщиною в палець, який потрібно зігнути у вигляді лебединої шиї (або складена в кілька разів товста дріт). Для каркаса хвоста і крил необхідна мелкоячеистая металева сітка. Надавати вигляд справжнього лебедя будемо за допомогою поліетиленової плівки, шпаклівки, шпателя і бинта. Для розфарбовування знадобиться біла, червона і чорна фарба, а також кисть. Коли все знайдено і приготовлено, можна переходити до наступного етапу створення лебедя.

[Aaa1]

[Aaa1]

2. Формування каркаса і тулуба

Необхідно зрізати одну сторону квадратної пляшки або четверту частину бічної поверхні круглої. Повинен вийти горщик, куди можна буде посадити рослини. Горловина і днище залишаються цілими, але в кришці необхідно зробити отвір того ж діаметру, що і металевий прут. Щоб лебідь з пластикової пляшки вийшов вгодованим, з округлими боками, потрібно наповнити ємність вологим піском. У щільно закручену пробку вставити прут в формі шиї лебедя і зафіксувати його.

Тепер потрібно розстелити плівку і викласти на неї пятисантиметровий шар шпаклівки. Прямо на нього ставиться важка ємність з піском і додатково притискають своєю вагою. Всю визирає навколо пляшки суміш необхідно шпателем розподілити по стінках пляшки. Повинен вийти тулуб, повністю закутані шпаклівкою.

[Aaa2]

[Aaa2]

3. Формування шиї і крил

Тримайте під рукою вологий бинт. Мокрими руками візьміть шпаклівку і зробіть з неї подобу циліндра, після чого потрібно розпластати його навколо шиї. Щоб шпаклівка трималася, краще примотати її вологим бинтом. Далі рухайтеся до самого верху прута, не забуваючи створити два ущільнення: внизу - плавний перехід в точці з'єднання шиї з тулубом, вгорі - голову з плоским дзьобом. Тоді лебідь з пластикової пляшки буде виглядати природно. Якщо будуть нерівності, згладжуйте їх мокрій пензликом або мокрими руками. Підказка: щоб до рук не прилипала шпаклівка, постійно їх змочуйте.

Тепер необхідно взяти два шматки дрібнопористої сітки, обрізаних в вигляді складених крил, і добре втиснути їх в тулуб. Коли вони добре зафіксуються, потрібно буде покрити сітку «лебединими пір'ям» з шпаклівки. Щоб в процесі роботи крила не відвалилися, потрібно притримувати їх з однієї бік, в той час як на іншу сторону наноситься маса. Аналогічно на сітку сідає і маса у вигляді хвоста.

[Aaa3]

[Aaa3]

4. Підготовка до фарбування

Сохне така фігурка кілька днів в темному, провітрюваному приміщенні. Після повного висихання виріб необхідно ошкурить спочатку великої, а потім дрібним наждачним папером. Далі можна приступати до грунтовки і подальшої забарвленням білої емалевої фарбою. Червоним кольором обов'язково виділіть дзьоб пташки, а чорним - очі і «шишку» над дзьобом, відмінну рису лебеді-шипуни. При необхідності лебедя можна розкрити шаром безбарвного лаку.

Тепер лебідь з пластикової пляшки готовий радувати око і служити житлом для невисокого або стелиться садового рослини.

[Aaa5]

Але що робити, якщо місця біля будинку вистачає тільки на невелику клумбу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com