рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як відкрити вино без штопора

  1. Як відкрити пляшку вина без штопора дівчині
  2. вибити пробку
  3. Відкрити за допомогою ножа
  4. Скріпка і дріт
  5. чарівний шнурок
  6. Пляшка в казанку
  7. Відкрити за допомогою запальнички
  8. Відкрити за допомогою шприца
  9. Молоток і цвяхи
  10. спосіб джигітів
  11. Відео як відкрити вино без штопора

Бувають моменти, що потрібно відкоркувати пляшку напою, а штопора немає. Можна збігати в сусідній магазин, зайти до сусідів або придумати метод, відкривання.

Як відкрити пляшку вина без штопора дівчині

Як відкрити пляшку вина без штопора дівчині

Найпростіший варіант, він може підійти будь-якій дівчині. Часто дівчата не вміють відкривати пляшки з вином, зазвичай на допомогу приходять чоловіки. А якщо дівич-вечір, і в будинку немає штопора, то в таких випадках цей варіант самий надійний і простий.

Читайте також: чим відрізняється ігристе вино від шампанського в цій статті

Переконайтеся, що підстава шийки чи зменшувати розміри, інакше проштовхнути пробку в пляшку не вийде. Потім необхідно знайти тупий предмет і сильно натиснути на неї. Іноді, вдається видавити пальцем, для цього слід сильно натиснути, і подавати келихи.

Тупі відповідні предмети:
• маркер;
• ложка;
• помада;
• шпилька від туфлі;
• ключі;
• олівець;
• туш;
• ручка;
• пилка;
• будь-які тупі предмети.

Якщо не можете проштовхнути вперту пробку, то скористайтеся молотком. Поставте тупий предмет на пробку і злегка постукайте по ній. Дійте обережно, не перестарайтеся, щоб не розбити пляшку.

вибити пробку

вибити пробку

Якщо проштовхнути пробку не виходить, спробуйте вибити. Особливо добре виходить з тими пляшками, у яких увігнуто денце. Опускаємо пляшку під кутом 45 градусів і легким постукуванням вибиваємо пробку. Щоб не розбити пляшку, потрібно скористатися рушником, обвернув дно пляшки. Поставивши в чоловічу туфлю, а потім постукати по денця.

Читайте також: червоне вино піднімає або підвищує тиск ?

Найзручніший спосіб - в пластикову пляшку налити води, до самого верху. А потім м'якою тарою постукати по підставі скла. Після нескладних маніпуляцій пробка почне повільно виходити. Не варто чекати, коли вискочить повністю, інакше проллється вино. Краще вибити до середини, а потім підчепити пальцями і висмикнути.

Якщо руками не виходить, то скористайтеся будь-яким предметом, який може виявитися під рукою. У такій справі головне - не поспішати, інакше можна все зіпсувати.

Відкрити за допомогою ножа

Відкрити за допомогою ножа

Це небезпечний спосіб відкривання, їм можуть скористатися справжні чоловіки. Жінкам не варто вдаватися до такого варіанту. Потрібно взяти ніж, з тонким лезом, увіткнути в пробку під кутом в 45 градусів і почати повертати ніж. Після, як лезо глибоко увійде в пробку, слід різко висмикнути разом з ножем.

Читайте також: як позбутися від червоного вина на одязі

Перед тим як братися за ніж, слід убезпечити руку, в якій знаходиться пляшка. Її потрібно перемотати кухонним рушником, або носовою хусткою. Це робиться, щоб не поранити руку.
Після такого способу, шматочки відвалилася пробки можуть залишитися в пляшці, але при розливанні по келихах легко звідти витягуються.

Такий спосіб відмінно підійде для природи, якщо поїхали на пікнік, а штопор забули вдома. Цим способом користуються і вдома, коли під час застілля, з'ясовується, що немає штопора, а дороге вино вимагає дегустації.

Скріпка і дріт

Скріпка і дріт

Дістатися до напою можна за допомогою скріпок або дроту. Наприклад, беремо шматок дроту, робимо на кінці гачок, а потім проштовхує між пробкою і скляним шийкою. Як тільки дріт пройшла, чіпляємо пробку і тягнемо до виходу.

Читайте також: вино Апсни - перлина Абхазії

Другий спосіб витягти двома скріпками. Якщо знайшлися скріпки, їх потрібно розігнути, і з обох сторін від закупорки проштовхнути в пляшку під кутом 90 градусів, поки гачки не опиняться під пробкою. Верхні кінці скріпки з'єднати разом, протягнути через них вилку або кулькову ручку і потягнути вгору. Якщо під рукою не виявилося предмета, який треба протягнути через з'єднані скріпки, то варто просунути палець. Це абсолютно безпечний спосіб.

Такий варіант відкривання підійде тим, хто в святкові дні затримується на роботі. У будь-якому офісі завжди знайдеться скріпка або дріт, яка стане в нагоді в такий момент.

чарівний шнурок

чарівний шнурок

Для цього способу потрібно шнурок черевика, або будь-яка мотузка. А також знадобиться гострий предмет, спиця, шило або плоска викрутка. На шнурку робиться великий вузлик, і за допомогою гострого предмета проштовхується через пробку. Коли вузлик виявиться під закупоркою, необхідно потягнути за мотузку, і пробка вискочить з пляшки.

Читайте також: вино Кіндзмараулі - вино з Грузії

Якщо вузлик вискакує назад з отвору в пробці, то слід зав'язати вузол крупніше.

Ще варіант, береться шкіряний шнурок, або від кросівка, згинається навпіл, і гострим предметом проштовхується між пробкою і скляним шийкою. Просунути треба так, щоб мотузка виявилася по центру пробки, а обидва кінці були в руках. Тепер намотавши хвости від шнура на палець, сміливо висмикуйте.

Цей спосіб відкривання пляшки відмінно підійде, хто поїхав на риболовлю чи відпочиває на природі. Така дрібниця, як шнурок завжди знайдеться в будь-якій компанії.

Пляшка в казанку


Опинившись на природі з казанком, треногой і сірниками, і штопор забули вдома, цей спосіб відкривання якраз підійде. Наливається в ємність вода, покладеться пляшка і розпалюється багаття. Коли вода закипить, пробка стане виходити зі скла. Необхідно витягнути тару і почекати поки охолоне, потім витягти пробку.

Якщо не любите гаряче вино, цей варіант не підходить.
Але можна піти іншим шляхом. У гарячу воду опустити горлечко, тримаючи пляшку в руці. Після нагрівання скло розшириться, і пробка легко вийде.

Але тут важливий момент, якщо тару перетримати в окропі, то вино може виявитися в казанку. Тому не варто занадто довго тримати у воді. Необхідно почекати поки пробка вийде наполовину, а потім підчепити предметом і витягнути.

Якщо вино виявилося теплим, то на 30 хвилин покладіть в холодну річку. Охололо, розливайте по келихах.

Відкрити за допомогою запальнички


Якщо не виявилося окропу, скористайтеся двома запальничками. З їх допомогою розігрійте край пляшки, і почекайте поки пробка вийде наполовину. Потім витягніть руками, або підчепити гострим предметом.
Якщо немає запальнички, слід скористатися багаттям. Потрібно витягнути палаючу гілку, поліно і прикласти до пляшки. Або потримати край горлечка над палаючим мангалом, і до моменту подачі шашлику, пляшка відкрита.

На природному відпочинку, крім вогню використовується шампур, застроміть в пробку і за принципом штопора проверніть в пробці кілька разів. Після, витягніть разом з пробкою, а якщо покришилася, то витягнути шматочки. Не переживайте з приводу, що частинки закупорки виявляться в келиху, під час розливу, пробка попливе на дно пляшки. Вона може виявитися лише в останньому келиху, коли вино стане закінчуватися. В цьому випадку, недопивають вино.

Відкрити за допомогою шприца


Незвичайний спосіб відкриття пляшки, але якщо нічого не виявилося, скористайтеся цим варіантом.
Береться голка шприца і за допомогою велосипедного насоса в тару закачується повітря. Коли створюється тиск, пробка вискочить.
Потрібно діяти обережно, пробки бувають настільки вперті, що швидше трісне скло, ніж вона звідти вискочить. Тому з проблемними закупорками цей метод не підходить.

Є і позитивна сторона, пробка залишиться цілою, і не буде докучати крихтами на відміну від гострого предмета.

Цей спосіб відмінно підходить для любителів велосипедних стежок, які тягнуться вздовж гірських хребтів. Добравшись до вершини гори, не варто упускати щасливий момент. Відсвяткуйте перемогу найдорожчою пляшкою вина, такий день запам'ятається надовго. А приємні моменти ви будете згадувати до наступної поїздки.

Молоток і цвяхи

Молоток і цвяхи

Існує безліч способів витягування пробки з пляшки. Можна за допомогою цвяхів і молотка. Необхідно взяти довгі і тонкі цвяхи, приблизно штук п'ять і вбити молотком в пробку. Треба увіткнути так, щоб вони знаходилися ближче один біля одного, але не торкалися капелюшками.
Коли між пробкою і цвяхами залишиться невеликий зазор, то в цей момент необхідно їх витягнути разом з пробкою. Робити це обережно, витягаючи цвяхи по черзі, інакше вони просо вискочать, що не висмикнувши пробку.

Для зручного висмикування слід скористатися обценьками, плоскогубцями або будь-яким предметом, що дозволяє зачепитися за капелюшки.
Не використовуйте короткі і товсті цвяхи, тому, що нічого не вийде, краще використовувати тонкий шуруп. За допомогою викрутки закриття його по - глибше, а потім висмикнути будь-яким способом. Такий спосіб часто використовують в домашній обстановці.

спосіб джигітів

Спосіб відкриття ідеально підходить для пляшок з шампанським. Якщо є шабля і ви майстер в цій справі, то сміливо показуйте гостям уявлення.

Буде потрібно охолодити шампанське, видалити з горлечка фольгу і дріт. Потім взяти в ліву руку, а правою рукою різко змахнути і відрубати край шаблею. Слід перевірити, вістря шаблі, інакше пляшка розвалиться на шматочки, зіпсувавши вино. Як безпеки, тримайтеся подалі від усіх гостей.

Якщо шампанське охолоджене, то виливається з пляшки сто грамів, а якщо тепле, то може, і зовсім покинути тару.

Не рекомендується таким способом відкривати інші вина, так як у них немає газів, як в шампанському. При відсіканні скла, дрібні частинки виштовхуються за рахунок фонтану, не залишаючись в пляшці. При звичайному вини варіант може виявитися небезпечним для споживання напою.

Відео як відкрити вино без штопора

зберегти

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com