рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як відкрити пляшку вина без штопора: різні способи + фото та відео

  1. Як відкоркувати вино без спецзасобів
  2. Відкриваємо вино в домашніх умовах
  3. легше легкого
  4. Відкриваємо пляшку ручкою або складаним ножем - відео
  5. Шнурок і шило
  6. Як відкрити пляшку вина без штопора на природі
  7. Ніж - альтернатива штопору
  8. сила скріпки
  9. використовуємо шампур
  10. Спосіб для спортсменів і діабетиків
  11. Як відкрити пляшку вина шприцом - відеоролик
  12. Як відкрити пляшку вина на вулиці
  13. Відкриваємо вино зусиллям пальця, як справжні кунг-фу майстра - відео
  14. Відкриваємо вино незвичайними способами - відео

Чи можна відкрити пляшку з вином без штопора, а якщо так, то як? Це питання часто виникає у любителів благородного напою. Штопор часто не знаходять на звичному місці або навіть не купують його відразу, тому колекція порад, які допомагають відкрити впоратися з цією проблемою, постійно поповнюється. Крім стандартних способів існують і незвичайні, але ефективні, а також хитрощі, доступні крихким створінням - дівчатам.

Як відкоркувати вино без спецзасобів

Чи можна відкрити пляшку з вином без штопора, а якщо так, то як

Щоб насолодитися вином, штопор може і не знадобитися

Перше правило - не піддаємося паніці. Відкривається без штопора кожна пляшка з пробкою і в будь-якому місці - на природі, в майстерні, в гаражі, на вулиці і навіть у ванній (якщо ви зберігаєте там косметичку), в гостях, в поїзді. Якщо у вашої пляшки увігнуте дно, вона відкриється легше і швидше, ніж інші.

Деякі пляшки полегшать вам життя. Для того щоб відкрити їх, не потрібен ні штопор, ні підручні засоби. Це пляшки із гвинтовою пробкою.

Є ефективні способи і є діючі, але досягають мети повільно, проте вони все ж працюють - про них сьогодні і піде мова. А ось до такого радикального методу, як просто відбити горлечко у пляшки, вдаватися не слід - це загрожує шматками скла у вині або порізами рук.

Відкриваємо вино в домашніх умовах

Все геніальне просто

Стукаючи пляшкою об стіну, головне, не перестаратися

Нам потрібні будуть всього лише рушник і стіна, може, навіть тільки руки. Потрібно лише тримати пляшку вина горизонтально лівою рукою і в цей момент стукати по її дну правою рукою (якщо нам захочеться поміняти руки, то це не критично). Або ж пляшкою вина, замотаної в рушник, стукаємо по стіні обережно і ніжно, намагаючись не розбити. Це спосіб, що допомагає швидко, але іноді навіть він може не працювати. Твердими або гострими предметами не стукає - нам же не потрібна розбита пляшка з розлитим вмістом, забруднені стіни, підлогу і одяг. Якщо пробка не поспішає вилетіти і покинути пляшку, надавши нам доступ до вина, пора застосувати інші способи.

легше легкого

Можна проштовхнути пробку в пляшку зворотною стороною виделки, ножа, Овочечистка або ложки. В особливому випадку для цього знадобиться навіть фломастер, ручка або дверний ключ. Є винятки: якщо горлечко пляшки стає все вужчим і вужчим, таким способом краще не користуватися. Але якщо ви помітили це занадто пізно, і пробка вже встигла застрягти, то все ще можна врятувати, потрібно лише розколупати її гострим предметом - пилою для нігтів, канцелярським ножем, манікюрними ножицями, спицею. У цьому є свої мінуси - крихітні шматочки пробки потраплять в вино, і доведеться або наливати напій через чайне ситечко, або виловлювати крихти з келиха.

Відкриваємо пляшку ручкою або складаним ножем - відео

Спосіб для господарських

Шурупи, викрутки, плоскогубці або цвяхи і молоток - все піде в роботу. Закручуємо шуруп не до кінця (залишаємо його «шапочку» і один сантиметр стрижня), за допомогою плоскогубців витягуємо шурупчик разом з пробкою. Якщо ми використовуємо цвяхи і молоток, то забиваємо в ряд кілька цвяхів і витягуємо їх (весь ряд відразу) відповідним за розміром обценьками, з ними повинна вийти і пробка, головне - не робити різких рухів.

Якщо ми використовуємо цвяхи і молоток, то забиваємо в ряд кілька цвяхів і витягуємо їх (весь ряд відразу) відповідним за розміром обценьками, з ними повинна вийти і пробка, головне - не робити різких рухів

Забиваючи цвяхи в пробку, слід дотримуватися обережності

Шнурок і шило

Можна відкрити вино без спеціальних пристосувань, якщо у вас під рукою є шило (викрутка) та взуттєвої шнурок (або тонка мотузка). Зав'язуємо щільний вузлик близько до кінця шнурка, проштовхує його так, щоб вузлик вийшов з кінця пробки всередині, витягуємо шило і витягуємо мотузку, а за нею і пробку.

Зав'язуємо щільний вузлик близько до кінця шнурка, проштовхує його так, щоб вузлик вийшов з кінця пробки всередині, витягуємо шило і витягуємо мотузку, а за нею і пробку

Щоб витягнути пробку з допомогою шнурка, необхідна деяка вправність

Як відкрити пляшку вина без штопора на природі

Не можна уявити собі пікнік без шашлику з насиченим червоним вином або запеченої птиці - з витонченим білим. Відсутність штопора для приємного проведення часу не перешкода.

Ніж - альтернатива штопору

Ніж - один з тих інструментів, які завжди під рукою

Можна пустити в хід ніж з тонким лезом і використовувати його точно так само, як і штопор - увігнати в пробку приблизно до її середини і неквапливими обертальними рухами витягнути пробку назовні.

сила скріпки

Скріпкою можна не тільки зламати замок, але і відкрити вино

Для цього способу знадобиться скріпка або жорстка дріт, яку можна зігнути. Розгинаємо скріпку, робимо з неї гачок на зразок рибальського, просовуємо його в отвір між пробкою і горлом пляшки, пробку підчіплюємо і тягнемо у напрямку до себе. Якщо пробка попалася підступна, і ви помічаєте, що однією скріпки явно недостатньо, використовуємо два саморобних гачка - маємо їх один навпроти одного, підчіплюємо пробку, скріпки зверху надягаємо на олівець або ручку і витягуємо їх разом з пробкою.

використовуємо шампур

Щоб відкрити пляшку, знадобиться лише гостро заточений шампур. На пікнік дозволено забути взяти штопор, ніж або вилки, але без шампурів - нікуди, це секрет успіху. Вставляємо шампур в пробку майже до кінця і викручували рухами дістаємо пробку з пляшки вина.

Спосіб для спортсменів і діабетиків

Якщо є насос для волейбольного або футбольного м'яча з голкою або шприц (їх часто беруть з собою на пікнік або в будь-яке інше місце діабетики), ми можемо застосувати їх в нашій місії. Єдина умова - голка повинна бути товстою і дуже міцною, щоб, не зламавшись, проткнути пробку до кінця і вийти так, щоб ми могли її кінець побачити. Працює цей спосіб за рахунок створюваного всередині пляшки тиску більше початкового, через якого пробка сама вилітає. Голкою протикаємо пробку до кінця, закачуємо в пляшку повітря. Якщо ви боїтеся створити занадто великий тиск, то, як в першому способі, оберніть пляшку рушником.

Як відкрити пляшку вина шприцом - відеоролик

Використовуємо пляшку з водою

Закриту пластикову пляшку, повну води, беремо за горлечко в праву руку, а пляшку з вином за горлечко дном вгору - в ліву. Серединою пластикової пляшки вдаряє по дну пляшки з вином. Коли пробка наполовину вийде з пляшки, дістаємо її руками. Важливо не упустити момент.

Як відкрити пляшку вина на вулиці

  • За допомогою черевика. Ставимо пляшку в черевик на місце п'яти, дном пляшки вдаряє по стінці, поки пробка не вийде наполовину, потім її просто витягуємо руками. Можна обернути дно пляшки сорочкою, майкою, плавками, навіть носком - тим, що на вас надіто в даний момент.

    Використання черевика для відкриття пляшки - ексцентричний, але дієвий спосіб

  • З переворотом на 180 градусів. Пляшку перевертаємо шийкою вниз, не поспішаючи, роблячи 10 поворотів, перевертаємо знову шийкою вгору, проштовхує пробку всередину.

Відкриваємо вино зусиллям пальця, як справжні кунг-фу майстра - відео

Методи для дівчат

Дамські способи відкриття вина не вимагають особливих сил і умінь користуватися господарськими або підручними інструментами, з ними впорається навіть найменша і тендітна дівчина:

  1. Проштовхнути пробку за допомогою «жіночих штучок» - пінцетом для вищипування брів, помадою або тушшю для вій, пензлем для підводки.
  2. Підчепити гачками з шпильок або невидимок для волосся.
  3. Відкрийте водну в раковині, підставити пляшку шийкою під сильний напір гарячої води, дочекатися, поки пробка увійде глибше, закрити кран, штовхнути пробку всередину пальцем або ручкою - вона легко увійде.
  4. Для любителів красного письменства - притулити перший том «Війни і миру» до стіни всією площею, створюючи прошарок між стіною і дном винної пляшки, постукувати пляшкою по книзі - пробка буде повільно рухатися і виповзе. Цей спосіб найкраще підійде для тари з увігнутим дном.

Відкриваємо вино незвичайними способами - відео

Існує безліч способів відкрити пляшку дорогоцінного напою без штопора, і кожен знайде для себе найбільш зручний і комфортний. Ніхто не відміняв креативність і бажання експериментувати. Вперед, у вас все вийде!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com