рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати млинці в пляшці з покрокового рецептом з фото

  1. Млинці в пляшці на молоці
  2. послідовність приготування
  3. Млинці в пляшці на кефірі
  4. Вам знадобиться:
  5. Відеорецепт млинців в пляшці

Нещодавно з сім'єю ми були в гостях у друзів. І за столом зайшла мова про млинці. Про те, хто з чим, і головне, як їх готує. Господиня запропонувала приготувати млинці прямо зараз, причому в оригінальний спосіб. Зізнатися, у мене виникли сумніви, коли вона сказала, що за її рецептом млинці на молоці готуються в пляшці. Але коли все було готово, скептицизм випарувався, і всі гості потягнулися до господині записувати рецепт. Саме цим рецептом я і хочу з вами поділитися.

Млинці в пляшці на молоці

Інгредієнти і підготовка

Кухонний інвентар:

  • пластикова пляшка 1,5 л;
  • воронка;
  • Пательня;
  • силіконова пензлик;
  • лопатка;
  • широке блюдо.

Необхідні інгредієнти:

Борошно (пшеничне) 1,5 ст. Молоко 1 ст. Яйце 1 шт. Спрайт 1 ст. Сіль За смаком Цукор 2 ст. л. Сода 1 ч. Л. Розпушувач 2 ч. Л. Масло (рослинна) Для обсмажування

послідовність приготування

  1. Беремо пластикову пляшку. Можна взяти звичайну від мінеральної води або молочну з широкою шийкою.

    У молочну простіше додавати компоненти, навіть без воронки, але зі звичайної простіше надалі дозрівають тісто при смаженні. Тому я вважаю за краще перший варіант. Краще, якщо пляшка буде не з-під забарвлених напоїв. Також постарайтеся знайти пляшку без вирізів на дні, так як в них забиваються сухі компоненти.

  2. Через воронку всипаємо борошно, дві столові ложки цукру, третина чайної ложки соди, дві чайні ложки розпушувача, сіль за смаком.
    Нещодавно з сім'єю ми були в гостях у друзів
  3. Добре встряхиваем пляшку, щоб компоненти змішалися.
  4. Через воронку вбиваємо яйце, наливаємо молоко, дві столові ложки рослинної олії і спрайт. Замість спрайту можна використовувати будь-який інший сильногазований лимонний безбарвний напій. Якщо ж вам не до вподоби специфічний лимонний запах і присмак, можете взяти звичайну мінеральну воду.
  5. Закриваємо пляшку кришкою і ретельно встряхиваем, як шейкером. При відкритті пляшки будьте обережні, щоб вас не обдало бризками.
  6. Тісто для млинців в пляшці готове.

    Важливо! Спочатку змішуйте сухі компоненти і тільки потім додайте рідкі. В іншому випадку борошно зіб'ється в грудку, і в пляшці розмішати тісто буде неможливо.

  7. Сковорідку змащуємо рослинним маслом за допомогою силіконової пензлика. Ставимо на середній вогонь і розпалюються.
  8. Безпосередньо з пляшки наливаємо на розігріту сковорідку тісто так, щоб воно рівномірно покрило дно. Після двох-трьох млинчиків ви приловчитеся і будете безпомилково вгадувати дозування.
  9. Смажимо до появи золотистої скоринки на одній стороні. Після цього за допомогою лопатки перевертаємо на інший бік і смажимо до готовності.
  10. Викладаємо готові млинці на блюдо один на одного. Кожен шар бажано змастити вершковим маслом.

Подавати млинці можна з джемом, повидлом, варенням, а також сметаною або збитими вершками.

Більше оригінальних рецептів млинців ви зможете дізнатися, прочитавши, як приготувати шоколадні млинці або сирні млинці .

Млинці в пляшці на кефірі

Приготовлені таким способом млинці ніжніші і повітряні.

Вам знадобиться:

  • один стакан борошна;
  • дві склянки кефіру;
  • одне яйце;
  • сіль;
  • цукор;
  • сода;
  • рослинна олія.

послідовність приготування

  1. Змішуємо в пляшці через воронку сухі компоненти (борошно, дві столові ложки цукру, половину чайної ложки соди, сіль за смаком) і добре перемішуємо.
  2. Додаємо кефір, яйце, одну ложку рослинної олії. Закриваємо пляшку і старанно встряхиваем.
  3. Готове тісто наливаємо в потрібній кількості на розігріту сковорідку і смажимо млинці до готовності.
  4. Викладаємо на блюдо і подаємо з солодким або вершковим соусом.

Вам також буде цікаво дізнатися, як приготувати млинці на ряжанка і млинці на сметані.

Відеорецепт млинців в пляшці

Освіжити в пам'яті і побачити наочно процес приготування в пляшці тесту для млинців ви можете на цьому відео:

Вас напевно зацікавить рецепт млинці з бананом .

Підготовка млинцевого тесту в пляшці, на мій погляд, дуже оригінальна і корисна ідея. Більш того, можна не використовувати всі тісто відразу, а поставити в холодильник. І ви зможете смажити млинці в міру виникнення бажання і є їх завжди свіжими і гарячими.

А у вас які оригінальні ідеї приготування млинців є в арсеналі домогосподарки? Прошу розповісти в коментарях.

Інші рецепти млинців

А у вас які оригінальні ідеї приготування млинців є в арсеналі домогосподарки?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com