рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати млинці в пляшці - покрокові рецепти з фото і відео

  1. Як правильно зробити тісто для млинців в пляшці?
  2. Млинці в пластиковій пляшці на молоці
  3. Млинці в пляшці на кефірі
  4. Корисні поради

Млинці, хоча і невибаглива, але досить смачне традиційне блюдо. Домашні господарки, часом, неохоче беруться за їх приготування, вважаючи це копіткою справою. Технічний прогрес дозволив нам полегшити клопоти на кухні за допомогою комбайнів, міксерів, посудомийних машин і т. Д. А ось процес приготування млинців не змінився.

Розберемо кілька варіантів приготування цієї страви в пляшці. Вимісити тісто таким способом не утруднить навіть недосвідчену господиню. Просто візьміть пластикову пляшку з широким горлом, наприклад, від кефіру.

Перевага очевидно:

  • Якщо приготування млинців перервалося, пляшку з тестом легко прибрати в холодильник.
  • Не потрібно багато посуду.
  • На кухні чистота і порядок (тісто не тече, залишаючи краплі на робочій поверхні столу).
  • Ви реалізуєте свою фантазію при випіканні ажурних млинчиків.

Як правильно зробити тісто для млинців в пляшці?

Як правильно зробити тісто для млинців в пляшці

Секрет замішування тіста в пляшці геніально простий. Всі необхідні інгредієнти поміщаємо всередину. Пристосування служить і ємністю і міксером одночасно. Спосіб хороший ще й тим, що тісто вийде без огидних грудочок! Дорогі господині, ви знаєте, як важко приготувати тісто без них. А цей спосіб полегшить завдання і млинці будуть світитися наскрізь рум'янцем, дивуючи домочадців приголомшливим смаком. Чи залишиться з любов'ю їх приготувати. приступимо:

  1. Через воронку висипаємо просіяне борошно в чисту суху пляшку таким чином, щоб вона не залишилася на стінках тари.
  2. Розміщуємо всі інші сипучі інгредієнти.
  3. Додаємо необхідну кількість рослинного масла, яйце, молоко (кефір) і закриваємо пляшку пробкою.
  4. Протягом двох-трьох хвилин інтенсивно струшуємо вміст до отримання однорідної маси без грудочок.
  5. Добре розігріту сковороду змащуємо невеликою кількістю рослинної олії і виливаємо порційно отримане тісто. Млинці обсмажуємо з двох сторін до отримання приємного рум'янцю.

Подавайте готову страву з начинкою або без неї.

Млинці в пластиковій пляшці на молоці

Млинці в пластиковій пляшці на молоці

Складові:

  • Борошно - 10 столових ложок;
  • Олія - ​​3 столових ложок;
  • Молоко - 600 мілілітрів;
  • Яйця - 1-2 штук;
  • Цукор - 2-3 столових ложки;
  • Сіль - половина чайної ложки.

приготування:

У пляшку, об'ємом півтора літри, через лійку (можна зробити, звернувши щільний лист з паперу для випікання) всипаємо борошно і закладаємо інші інгредієнти.

Рецепт простий, а завдяки застосуванню пляшки, млинчики виходять без грудочок, соковиті і ніжні. Подавайте до столу з начинкою (сир, терті яблука), або без неї, просто намазів їх вершковим маслом. Буде смачно з медом, варенням, джемом або сметаною.

Готуйте млинчики з м'ясною і іншими видами начинок - варіантів безліч. У складі може бути м'ясний фарш, лівер з обсмаженою цибулею, шинка, картопля, гриби . Після того, як ви завернули в млинчики начинку, їх необхідно трохи обсмажити на сковороді.

З такого самого тіста печіть ажурні млинці. Ось вже де політ фантазії необмежений! Сердечка, сіточки, різні смайлики і багато іншого. Це порадує і дітей. Залучіть їх до процесу приготування, захопленню не буде кінця, і це блюдо стане для них найулюбленішим.

Відео рецепт

Млинці в пляшці на кефірі

Особливою увагою користуються тонкі вироби, але мої домочадці в захваті від «бабусиної» рецепта на кефірі. Він ідеально підійде для приготування в пляшці.

Складові:

двадцять столових ложок борошна;

  • 1 літр кефіру;
  • 1 яйце:
  • 1-2 ст.л. цукру;
  • Сіль за смаком;
  • ½ чайної ложки соди.

приготування:

У чисту, суху пляшку вливаємо кефір (Трохи підігрів на плиті), додаємо просіяне борошно, яйце, цукор, сіль, соду. Отримане тісто ретельно збовтувати (2-3 хвилини).

Млинці на кефірі можна приготувати з ажурним малюнком. Тісто на сковороду виливайте через невеликий отвір, виконавши його в кришці пляшки. Малюйте різні візерунки.

Відео рецепт

Корисні поради

Млинці з пляшки - це новий варіант приготування улюбленого блюда. Він спрощує і урізноманітнює процес одночасно. Багатьом господаркам він припаде до душі. Якщо вам подобається експериментувати на кухні, то оціните цей спосіб і з радістю застосовуйте його.

Є деякі тонкощі в приготуванні млинців з пляшки:

  • Приступаючи до смаження, добре розігрійте сковорідку. Змастіть за смаком поверхню вершковим, рослинним маслом або несолоним салом.
  • У тісто додайте сіль і цукор, незалежно від того, які млинці ви випікаєте (вони можуть бути солоними або солодкими), щоб блюдо не вийшло прісним.
  • Якщо тісто виходить густим, його потрібно розвести рідиною до необхідної консистенції, інакше воно не виллється з пляшки.
  • Для ажурних млинців, в пробці пляшки зробіть невеликий отвір з діаметром 2,5-3 міліметра. Це потрібно, щоб тісто, при натисканні на стінки пляшки, випливало тонкою цівкою і виходили рівні і ажурні млинці.
  • При приготуванні ажурною випічки тісто необхідно вливати на розігріту сковороду, інакше малюнок буде змазаним.
  • У процесі смаження, пляшку з тестом періодично струшуйте.

Втомлива і нудна робота на кухні, завдяки невеликим хитрощам, стає більш терпимою. Приготування їжі вдома тепер рідкість, все частіше ми їмо в кафе. Сьогодні жінка вельми завантажена, особливо, якщо є діти. Присвятити вихідний приготування млинців і залучити до процесу домочадців - відмінне рішення. Тісто в пляшці допоможуть вимісити малюки. З вибором малюнка ажурних млинців вони теж впораються. Зберіть всю сім'ю під приводом допомогти вам. Як тільки з кухні потягне ароматом випічки, все збіжаться пробувати смачненьке. Це привід зібратися всім разом.

Зараз ми так мало часу проводимо з близькими. Чому б не використати для цього ще одне свято «Спільне приготування млинців з пляшки». Як вам така ідея? Думаю, відмінна! Смачного!

Як правильно зробити тісто для млинців в пляшці?
Як правильно зробити тісто для млинців в пляшці?
Як вам така ідея?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com