рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Біос видає помилку жорсткого диска

При завантаженні компа биос видає помилку диска, тобто диск не працює. дістав, подивився нічого не знайшов, спробував перепідключити до інших портів, без результатної. Довелося розкрити ... двигун працює, але вилка робить 2-4 помаху і йде від диска, диск зупиняється. Потім придивився на верхній "лапці" задерся контакт. Чи можливо скопіювати файли з такого диска?

Так, файли з вашого носія можна скопіювати. Для того, щоб здійснити відновлення даних з жорсткого диска, який ви розкрили в неналежних умовах, буде потрібно провести первинну діагностику стану поверхонь, далі - підібрати сумісний блок голів і з застосуванням всіх необхідних запобіжних заходів (особливо якщо діагностика виявить пошкодження по поверхні) провести операцію з пересадки голів і вичитування інформації користувачів.

Звертаю вашу увагу на те, що недостатньо кваліфіковані спроби відновлення, які ви можете зробити самостійно або в незрозумілій конторі з яскравою рекламою, можуть привести до безповоротної втрати ваших даних.

При завантаженні компа биос видає помилку диска, тобто  диск не працює

поділіться

Схожі питання:

Чи можливо скопіювати файли з такого диска?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com