рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Правила підбору ігрової форми та екіпіровки | Баскетбол

Форма для гри в баскетбол має такий вигляд Форма для гри в баскетбол має такий вигляд.

1.Верхняя частина форми

Верхня частина форми баскетболіста - це майки. Вони повинні бути однієї колірної категорії, як спереду, так і ззаду. Для всіх членів команди існує одне єдине правило - майки необхідно вправляти в ігрові шорти. Як виняток дозволяється одягати комбінезони на стрейчевой основі. Варто відзначити, що багато гравців використовують підтримуючу майку. На використання даного виду майки, необхідне спеціальне письмовий дозвіл медичного працівника. А колір такий майки повинен бути таким же, як і у майки основний.

2.Нижняя частина форми

Нижня частина форми баскетболіста - це шорти. За кольором вони можуть не відповідати кольору майок. Але обов'язково повинні бути одного кольору з обох сторін.

3.Нижняя білизна

Під кожну форму слід одягати нижню білизну. При цьому воно бути одного кольору з шортами і майкою. На випадок, якщо в ході гри, нижню білизну буде виступати з-під форми.

4.Номера

На всі ігрові форми наносяться номера гравців. Всі номери повинні бути чіткими і видимими здалеку. При цьому на спині номера наносяться розміром не менше двадцяти сантиметрів у висоту, а на розмір номера повинен досягати мінімум десяти сантиметрів. В ширину номер повинен бути не менше двох сантиметрів.

За правилами у кожній баскетбольній команді використовуються номери, починаючи від чотирьох до п'ятнадцяти. Для спеціальних змагань, Національна Федерація може прийняти інші номери. Нові номери для гравців не повинні складатися більш, ніж з двох цифр. Також, гравці, що складаються в одній команді, не повинні бути під одним номером.

5.Логотіпи

Якщо на формі є рекламні логотипи, то необхідно дотримуватися відстань не менш п'яти сантиметрів.

6.Кількість

За правилами у кожній команді повинно бути кілька комплектів форми. При цьому команда, що приймає гостей, одягає майки світлого кольору. Команда, яка приїхала в гості, одягає майки темного кольору. За обопільною згодою, команди можуть змінити кольори майок і помінятися.

Інша екіпірування для гри в баскетбол

1.Все спорядження повинне строго відповідати грі, предмети, що дають гравцеві переваги перед суперниками, строго заборонені для застосування. Екіпірування, яка може завдати шкоди життю і здоров'ю інших членів команда, так само заборонена.

2.Запрещается використовувати в процесі гри предмети, головною функцією яких, є запобігання травм ліктів, колін, кистей рук.

3.Запрещается використовувати предмети, які зможуть подряпати або порізати іншого учасника гри. Також нігті на руках гравців, повинні бути акуратними і коротко підстриженим.

4.Разрешается мати при собі захисні предмети для кистей, передпліччя, колін, якщо вони зроблені з м'якого матеріалу. Наколінники можна надягати, якщо вони щільно сидять на тілі і добре закривають потрібну ділянку тіла. Під час гри, для захисту носа необхідно мати захисний засіб, з якого матеріалу воно не було б.

5.Ігрок може використовувати як захисний засіб очей окуляри, якщо ті, в свою чергу не шкодять іншим гравцям. На голову гравці можуть одягати пов'язки, ширина яких буде не більше, ніж п'ять сантиметрів.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com