рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Заправка картриджа Samsung CLP-K300A black для принтерів CLP-300, CLX-2160, CLX-3160

Найбільш помітною особливістю Samsung CLP-300 кольорового лазерного принтера є його компактний розмір і вага. Габарити (ШхВхГ) 39х26х34 принтера, і важить всього 14 кілограмів, він є однією з найбільш компактних моделей, доступним друкувати кольоровим тонером (фарбою).

Габарити (ШхВхГ) 39х26х34 принтера, і важить всього 14 кілограмів, він є однією з найбільш компактних моделей, доступним друкувати кольоровим тонером (фарбою)

Однією з причин свого компактного розміру є те, що вона відокремлює барабан і тонер. На багатьох моделях, новий барабан приєднаний, і входить з новими картриджами. Samsung CLP-300 кольоровий лазерний принтер, барабан знаходиться в іншому місці, що дозволяє зробити більш компактний дизайн пристрою і легше заправляти картридж. Коли барабан знаходиться в принтері, а не в картриджі, це також призводить до економії, обслуговування в заміні барабанів. CLP-300N модель включає в себе вбудований Ethernet порт.

Швидкість друку картриджа не радує. 13 сторінок в хвилину для кольорового тексту, чорний, він повільніший, в порівнянні з іншими моделями. Швидкості друку повільна, ймовірно, через розміри плати своїх компактних розмірів і своєю доступною ціною, тому користувачам, які не вимагають високої швидкості може розглянути питання про ціну і не габаритному розміром.

Пристрій не має панель управління, тільки з кнопкою скасування і чотири індикатори кольору на передній панелі для відображення при лазерному принтері тонер закінчується. Всі функції і настройки можуть бути доступні з ПК за допомогою доданого програмного забезпечення, однак, і як пристрій призначений для невеликих офісів і приватних осіб, це не може бути проблемою в таких ситуаціях.

Заправка картриджів Samsung CLP-K300 в Києві швидко, і недорого, використовуючи якісні витратні матеріали, звернутися можете по вище вказаним номером, а так же: відновлення картриджів, ремонт принтерів, прошивка принтерів.

Якість друку хороше, особливо для чорного тексту. Кілька страждає якість кольорового друку. Графіка друку непогана, для середнього користувача, який друкує в основному чорний текст. Для користувачів, яким потрібна більш висока якість кольору або швидкості, він, ймовірно, буде коштувати дорожче, це в довгостроковій перспективі вигідно, щоб витратити трохи грошей.

Заправка Samsung CLP-K300 картриджа має досить малу ємність, в порівнянні з іншими моделями. Кожен колір кольорового чорнила лазерного картриджа має ресурс 1000 друкованих сторінок, а чорний принтер тонер - картриджа 2000 друкованих сторінок при 5% заповненні аркуша А4. Це не велика кількість тонера, а й для будинку або невеликого офісу, цього має вистачити.

В цілому, Samsung CLP-300 являє собою дуже компактний і доступний за ціною принтер для друку і тексту і різних графіків, який вписується в домашній офіс або невеликий офіс, досить добре. Користувачі, які потрібно зробити високоякісну або швидкої кольорового друку, ймовірно слід шукати в іншому місці, а в Тонфікс заправимо картридж clp-k300a якісно і швидко.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com