рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Друк банерів в Кемерово

  1. Про технологію друку банерів
  2. Види нанесення друку на банер

Ми пропонуємо друк банерів, які неможливо не помітити

Ми пропонуємо друк банерів, які неможливо не помітити! З нашими роботами можна ознайомитися в фотогалереї .

Банер був і залишається одним з найпопулярніших видів зовнішньої реклами. Яскравий і лаконічний, зазвичай з невеликою кількістю тексту, він створений для того щоб максимально швидко передати потрібну інформацію. Така реклама повинна працювати, навіть якщо людина бачить її лише кілька секунд, проходячи повз або проїжджаючи на автомобілі.

Рекламний банер перш за все повинен бути оригінальним і незабутнім. І, звичайно ж, чималу роль відіграє якість друку, для чого варто звернутися до професіоналів.

Ми надаємо високоякісний друк банерів в Кемерово на сучасному обладнанні в найкоротші терміни. Виконаємо замовлення будь-якої складності, пов'язаний з виготовленням банерів, стендів, транспарантів, розтяжок, іншої продукції для зовнішньої реклами та оформлення приміщень.

Про технологію друку банерів

Матеріал банера - це вінілове полотно, армоване сіткою з поліестрової нитки, так звана банерна тканина.

Банерні тканини бувають двох видів: ламінована і лита. Вони різні за характеристиками і вартості.

Ламінований банер, як видно з назви, схожий по виготовленню з технологією ламінування документів. Він більш схильний до зносу, ніж литий, і внаслідок того дешевший. Такі банери - найкращий бюджетний варіант для короткочасних, одиничних рекламних акцій.

Литий банер більш міцний і довговічний. Він набагато дорожче, але при цьому повністю відпрацьовує свою вартість. Професійні рекламісти віддають перевагу саме литий банерній тканині, якій не страшні опади, перепади температур, і інші руйнівні впливи навколишнього середовища. Термін експлуатації литого полотна близько 3 років, що робить його ідеальним носієм для зовнішньої реклами.

Види нанесення друку на банер

Залежно від цілей і розташування банера розрізняються методи нанесення. У зовнішній рекламі частіше використовується широкоформатний друк з дозволом 360-700 dpi (нормальна якість). Через перегляду з великої відстані при невисокій резолюції зображення залишається чітким. Ціна виготовлення при цьому зменшується.

Для носіїв, розташованих усередині приміщень, потрібна фотографічна друк. Такі замовлення виконуються на інтер'єрних плоттерах з якістю друку 1440 dpi (вища якість). Розмір готових рекламних матеріалів практично не обмежений - при створенні великогабаритних конструкцій успішно використовується склейка.

Крім високоякісного друку, важливо правильно встановити банер. Наші фахівці здійснюють постдрукарського обробку і підготовку банерів до монтажу - установку люверсів.

Якщо у Вас є питання, напишіть нам Замовити дзвінок

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com