рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пошиття вечірніх суконь

Ціни на пошиття вечірніх суконь Ціна * від, руб Вечірня сукня 17000 Шовкова сукня + 30% Біле плаття + 15% Платье в клітку + 15% Топ розмір від 52 до 58 + 20% Топ розмір від 58 + 30% Корсет 9000 Жакет (на підкладці) 14000 Жилет (на підкладці) 10000

Наші телефони: +7 (495) 769-90-08, +7 (916) 518-94-20, +7 (903) 015-85-75

Вечірня сукня - наряд, за допомогою якого створюють особливий, елегантний і привабливий образ Вечірня сукня - наряд, за допомогою якого створюють особливий, елегантний і привабливий образ. Щоб плаття справлялося з цим завданням, важливо, щоб воно відповідало фігурі, було якісно зшито, мало оригінальну обробку. Ательє "Mode Elegance" виконує пошиття вечірніх суконь на замовлення. У нас ви зможете замовити модель будь-якої складності, в тому числі з нестандартним фасоном або ручною обробкою.

Точна відповідність фігурі. Навіть якщо силует ідеальний, підібрати відповідний вечірнє вбрання в магазині готового одягу складно. Якщо ви шиєте плаття на замовлення в ательє, його створюють з урахуванням ваших розмірів так, щоб підкреслити всі переваги вашої фігури. Таке вбрання відмінно виглядає і не сковує рухів.

Будь-які ідеї. Якщо ви точно знаєте, яким повинен бути ваш образ, індивідуальний пошив допоможе втілити його в реальність. Якщо ви ще не визначилися з вибором моделі, при індивідуальному пошитті можна використовувати будь-які фасони, тканини, варіанти обробки. В ательє "Mode Elegance" (м.Москва) працюють досвідчені модельєри і дизайнери, які допоможуть вам створити ідеальний образ.

Якісні матеріали. Вибір тканини безпосередньо впливає на те, яким буде готове вечірнє плаття: легким і хвилясті або окреслюють фігуру щільною, добре тримає форму тканиною. Якщо одяг шиється на замовлення, матеріали підбираються індивідуально, відповідно до обраного фасоном. Це додатково спрощує вибір кольору і фактури тканини, фурнітури, елементів оздоблення.

Оригінальний декор. Ательє "Mode Elegance" прикрашає вечірні наряди, використовуючи ніжні мережива, ручну вишивку, стрази і бісер, оторочку хутром. Такі деталі формують унікальний вигляд, підкреслюють вбрання стильове рішення, допомагають об'єднати плаття, взуття, аксесуари в загальний ансамбль.

В ательє Mode Elegance пошив вечірніх суконь відбувається в кілька етапів: В ательє "Mode Elegance" пошив вечірніх суконь відбувається в кілька етапів:

  • вибір способу, фасону, моделі. Дизайнери орієнтуються за типом фігури і зовнішності, враховують особливості силуету, щоб запропонувати оптимальний варіант. У нашому ательє ви зможете вибрати готову модель з каталогу або замовити створення принципово нового ескізу;
  • підготовка до пошиття. На цьому етапі знімаються мірки, підбираються матеріали для майбутнього наряду. Ви зможете особисто оцінити тканини і вибрати оптимальний за ціною, зовнішнім виглядом, щільності і фактурі варіант. При знятті мірок ми працюємо з високою точністю, щоб крій майбутньої сукні був ідеальним;
  • пошив. В ательє "Mode Elegance" працюють досвідчені майстри, які виконують пошив швидко, акуратно і якісно. Ми дбаємо про те, щоб кількість проміжних примірок було мінімальним. Це економить час наших клієнтів і скорочує терміни виготовлення наряду;
  • декоративне оздоблення. Виконується за побажаннями клієнта. Для прикраси сукні може використовуватися ручна вишивка, мережива, стрази, окремі елементи декору - драпірування, вставки і т.п. Оздоблення звертає на себе особливу увагу, і ми стежимо, щоб вона була акуратною і красивою.

В ательє "Mode Elegance" ви можете замовити пошиття вечірніх або коктейльних суконь в Москві, наряду для корпоративу, випускного балу , Банкету. Ми врахуємо особливості вашої фігури, побажання, формат майбутнього заходу і запропонуємо відповідний варіант. Ми шиємо витончені і стильні, красиві і в той же час зручні вечірні сукні!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com