рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як визначити розмір грудей?

  1. Чому так важливий справжній розмір грудей?
  2. Як дізнатися розмір грудей?
  3. "Російський Стандарт"
  4. "Шукайте жінку"
  5. «Віва, Італія»
  6. "Дикий Дикий Захід"


В наші дні невід'ємною частиною жіночого гардеробу є бюстгальтер. З огляду на величезну різноманітність на ринку нижньої білизни, питання про правильне визначення розміру грудей і, сответственно, самого виробу стає особливо актуальним. Адже зараз вибір простягається навіть за океан.

Розмірна шкала, яка використовується виробниками, може істотно відрізнятися, в залежності від країни, яка випускає дане конкретне нижню білизну. Зараз є, щонайменше, чотири можливих варіанти, з якими можна зіткнутися при визначенні розміру грудей і підборі бюстгальтера:

Щоб зробити бездоганний вибір, в першу чергу необхідно знати, як визначити розмір грудей.

В наші дні невід'ємною частиною жіночого гардеробу є бюстгальтер

Фото: depositphotos.com

Чому так важливий справжній розмір грудей?

Коректне визначення власних розмірів - це запорука не тільки зручності, але і здоров'я жінки. Неправильно підібраний бюстгальтер може впливати на зовнішній вигляд, самопочуття і навіть на стан судин і суглобів. Постійне носіння тісної білизни буде негативно відбиватися на системі кровообігу і грудному відділі хребта. Якщо білизна буде занадто вільним, то воно просто не виконає свою функцію підтримки грудей, що призведе до більш швидкої втрати її форми.

Як дізнатися розмір грудей?

Для проведення «церемонії» потрібні: оголений бюст, сантиметрова стрічка і вільні руки. В ідеалі вимірює повинен бути друга людина (мама, сестра, подруга, кравчиня), так як обміри потрібно виробляти стоячи з опущеними руками (що неможливо, якщо це робити самій). Однак можна зробити це і самостійно.

Стрічка прикладається щільно, але без утяжки, по колу, паралельної підлозі. Вимірюється два показника:

  • обхват грудної клітини безпосередньо під грудьми (після спокійного видиху) в сантиметрах;
  • об'єм грудей по самим виступаючим точкам (сосок), також в сантиметрах.

В результаті виходить два значення, які і послужать основою для визначення розміру. Перша величина в більшості випадків менше другий - різниця між ними визначає повноту чашечки бюстгальтера.

"Російський Стандарт"

Наведену нижче шкалу використовують російські виробники білизни, а також багато європейських. Визначити розмір грудей просто - він позначається в буквено-числовому значенні: спочатку вказується обхват під грудьми в см, потім - буква, що визначає повноту чашки (та сама різниця між двома обхватами).

«Крок» обсягу під грудьми становить 5 см, таким чином, на ярличку буде вказана:

  • цифра «65» при обхваті від 63 до 67 см,
  • цифра «70» при обхваті від 68 до 72 см,
  • цифра «75» при обхваті від 73 до 77 см,
  • цифра «80» при обхваті від 78 до 82 см,
  • цифра «85» при обхваті від 83 до 87 см,
  • цифра «90» при обхваті від 88 до 92 см,
  • цифра «95» при обхваті від 93 до 97 см,
  • цифра «100» при обхваті від 98 до 102 см,
  • подальший крок знижується до 2 см.

Латинська буква на ярлику, що визначає повноту грудей, відповідає наступним показникам різниці в обхваті (яку потрібно заздалегідь порахувати):

  • літери AA для різниці до 10 см,
  • буква A - різниця в 10-12 см,
  • буква B - різниця в 13-15 см,
  • буква C - різниця в 15-17 см,
  • буква D - різниця в 18-20 см,
  • буква DD - різниця в 20-22 см,
  • буква E - різниця в 23-25 ​​см,
  • буква F - різниця в 26-28 см.

У підсумку виходить, наприклад, значення 75C, де 75 - це обхват під грудьми, а C - розмір чашки, визначений за допомогою нехитрого розрахунку, зазначеного вище.

Не слід забувати про те, що існують взаємозамінні розміри, тому не варто дивуватися, якщо продавець в магазині запропонує приміряти замість 75C бюстгальтер розміром 80B, можливо і він доведеться впору.

"Шукайте жінку"

Французи застосовують іншу шкалу при позначенні розмірів жіночих бюстів. При тих же значеннях обхвату під грудьми цифрові показники дещо інші: 63-67 см позначається цифрою 80, далі за списком (див. Вище) - 85, 90, 95, 100, 105, 110, 115. Таким чином, російський розмір 75C дорівнює французькому 90C.

«Віва, Італія»

Італійські виробники дотримуються принципу «все геніальне просто», тому вони позначають розміри цифрами від 1 до 8 (значення обхватів під грудьми використовуються ті ж). З визначенням же повноти грудей все, навпаки, досить складно. Там, де на італійському білизна не вказано буквене позначення повноти, воно за замовчуванням дорівнює «B». Наприклад, розмір 3 в перекладі на російську означає 75B. В інших випадках повнота позначається тією самою латинською літерою.

"Дикий Дикий Захід"

Американські бюстгальтери, як і англійські, мають маркування розмірів від 30 до 42 (включно з 32, 34, 36, 38, 40). Вся справа в дюймової системі вимірювання. Найменший «тридцятий» розмір відповідає російському 65-му і далі все за тією ж шкалою. Повнота також визначається буквою.

На закінчення необхідно відзначити, що російська система розмірів жіночих бюстгальтерів вважається міжнародної і досить поширена в Європі (її ще називають європейської). Тому, якщо ви змогли визначити розмір грудей за цією системою вимірювання, за допомогою порівняльних таблиць буде досить легко перевести його в будь-який інший. І не варто забувати про те, що жіноча фігура має властивість змінюватися, тому час від часу рекомендується оновлювати свої знання про неї, коханої.

Маеріал надано онлайн-магазином Дика Орхідея (Нижня білизна)

Чому так важливий справжній розмір грудей?
Як дізнатися розмір грудей?
Як дізнатися розмір грудей?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com