рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як годувати дитину грудьми в слінгу?

  1. 1. Горизонтальний годування
  2. 2. Вертикальне годування
  3. 3. Спеціальний одяг і білизна для годування

Сучасні мами все частіше роблять вибір на користь грудного вигодовування на вимогу. Дитина прикладається до грудей досить часто. Причому у кожного малюка формується певний режим смоктання. Одній дитині достатньо 5-10 хвилин, а іншому мало і півгодини.

Одній дитині достатньо 5-10 хвилин, а іншому мало і півгодини

Як бути мамі повільного дитини, яка їсть довго?

На допомогу прийде слінг! З ним годувати дитину можна довго, при цьому руки будуть залишатися вільними. Мама завжди зможе заколисати дитину, заспокоїти його, якщо він почне вередувати.

Годувати в слінгу можна і вдома, і під час прогулянки, і навіть в громадських місцях. Процес залишиться непоміченим.

Важливо й те, що носіння дитини в слінгу дозволить поліпшити грудне вигодовування. Прямий контакт з малюком стимулює вироблення молока. Дитина може смоктати груди стільки, скільки потрібно. У слінгу йому буде максимально спокійно.

1. Горизонтальний годування

З народження зручніше годувати горизонтально в слінгу з кільцями. Дитина розташовується в "колисці", як на руках у мами. Також новонародженим, як правило, вистачає прикладання до одних грудей, тобто мамі не доведеться переодягати слінг і перекладати дитини для того, щоб дати малюкові другу груди за час одного годування.

Найменші часто засипають, ледь наситившись. В цьому випадку можна дуже легко перекласти дитини з слінгу в ліжечко, злегка послабивши кільця. Користуватися слінги дійсно дуже зручно. Ви зможете годувати дитину, заспокоювати його, перекладати.


Ви зможете годувати дитину, заспокоювати його, перекладати

2. Вертикальне годування

З 3-4 місяців, коли дитина впевнено тримає голову, його комфортно годувати і в вертикальному положенні, в слінг-шарфі. В цьому випадку можна прикладати дитину по черзі до обох грудей, практично не змінюючи положення в слінгу, що дуже зручно, оскільки до цього віку маляті вже не завжди достатньо однієї грудей за раз. Використання при цьому в якості перенесення саме слінг-шарфа зробить тривалу прогулянку комфортною.

Є два способи годування в вертикальній позі в слінгу:

  • Мама спочатку робить намотування нижче, ніж зазвичай. Приблизний орієнтир - це щічка дитини, що лежить на грудях. У цьому випадку дитині не складе труднощів знайти мамин сосок. При цьому необхідно враховувати, що при такому (нижчому) розташуванні дитини навантаження на спину мами посилюється, тому з важкими і великими дітками це не завжди зручно.
  • Мама носить дитину як зазвичай, на "відстані поцілунку в чоло", а для годування послаблює вузол і опускає дитини в намотуванні на необхідну висоту. Після годування полотнища слінгів підтягуються і дитина повертається на колишнє місце.

Детальну покрокову інструкцію по годуванню дитини в процесі користування слінгом можна подивитися тут .

3. Спеціальний одяг і білизна для годування

Спеціальний одяг і білизна для годування

Спеціальні одяг і білизна в кілька разів підвищують комфорт годування малюка в слінгу.

Якщо слінг надітий поверх спеціального топа або сукні для годування, мамі дитини не доведеться плутатися в складках тканини, щоб намацати і вийняти груди. Ретельно продумані секрети годування (приховані прорізи, відгинати горловина - конверт, подвійний топ і ін.) Роблять доступ до грудей швидким і зручним. Особливо важливо і те, що годування дитини залишається інтимним процесом. Слінг дозволяє буквально сховатися від навколишніх. Вам не доведеться переживати і про дитину. Йому не буде незручно.

Бюстгальтер для годування зробить годування в слінгу ще непомітніше. Форма такого бюстгальтера спеціально розроблена з урахуванням особливостей будови грудей годуючих мам. Кісточки, використовувані в деяких моделях, виконані з більш гнучкого, ніж в звичайному білизна, матеріалу, або відсутні взагалі.

Кісточки, використовувані в деяких моделях, виконані з більш гнучкого, ніж в звичайному білизна, матеріалу, або відсутні взагалі

Дбайте про комфорт своєї дитини! Робіть вибір на користь слінгу, відповідного білизни і зручного одягу. Тепер з дитиною ви зможете проводити набагато більше часу, ніж раніше.

Ми запропонуємо не тільки велика кількість слінгів, але і одяг, білизна. Ви з легкістю зробите вибір. Наші фахівці розкажуть про слінгу, допоможуть вам подбати про свою дитину в будь-яких ситуаціях.

Як бути мамі повільного дитини, яка їсть довго?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com