рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як дізнатися точний розмір своїх грудей і правильно вибрати бюстгальтер

Бюстгальтер створений для того, щоб зберігати красу і здоров'я жіночих грудей

Бюстгальтер створений для того, щоб зберігати красу і здоров'я жіночих грудей. Однак, дуже часто через неправильно підібраного бюстгальтера найбільше страждає саме груди. А все тому, що ніхто і ніколи не вчив жінок правильно вибирати цей елемент гардеробу. Як правильно визначити точний розмір своїх грудей і вибрати ідеальний бюстгальтер, розповість і покаже відомий стиліст Роман Мідний.

Виявляється, що за статистикою майже 70% жінок носять бюстгальтери не за своїм розміром! У підсумку виходять неприємні наслідки, адже від цього не тільки загальний дискомфорт і розтяжки, важливо те, що неправильно підібраний бюстгальтер може нашкодити здоров'ю жінки.

Особливо важливо правильно вибирати бюстгальтер, та й інший одяг, якщо жінка має пишними формами. Вдало обраний гардероб допоможе підкреслити достоїнства фігури і приховати її недоліки. Правильно обрана одяг зробить вас стрункіше і привабливіше, надаючи впевненості в собі. Намагайтеся купувати речі в спеціалізованих магазинах, де продається одяг для повних, наприклад, одяг лавірує . Тоді ви точно знайдете свій розмір і обов'язково підберете речі на свій смак.

А поради стилістів про те, як правильно вибирати одяг, ви можете знайти на сочевиці.

Чому ж так важливо правильно вибрати бюстгальтер?

Роман Мідний пояснює, що правильно підібраний бюстгальтер повинен фіксувати груди, зберігати її форму. якщо він підібраний неправильно, то порушується кровообіг, порушується лимфоток, що шкідливо не тільки для здоров'я, але і для форми грудей.
Якщо ви зловживаєте занадто тугими бюстгальтерами, то груди можуть деформуватися і надалі з віком втратити форму остаточно.

Проблема неправильного вибору найчастіше пов'язана з тим, що жінки просто не знають свій розмір грудей. У нашій країні вже давно перейшли на європейські стандарти і розмір визначається двома параметрами: обхват під грудьми і безпосередньо розмір чашечки. Розмір чашечки - це різниця між обхватом грудей і обхватом під грудьми.

За якими ознаками можна визначити, що бюстгальтер вибрано неправильно?
По-перше, якщо вам десь тисне, то ви це відчуєте відразу. Бюстгальтер не повинен залишати якихось сильних слідів на шкірі. Якщо говорити про великий розмірі, то потрібно руки підняти вгору, нахилитися вправо, вліво і вперед: якщо груди початку випадати або некомфортно себе почувати, то це не ваш розмір.

Щоб дізнатися свій точний розмір грудей, за допомогою сантиметра виміряйте обхват під грудьми, обхват грудей і знайдіть різницю між ними. Використовуючи отримані дані і наступні таблиці, ви легко визначите свій розмір.

За цих таблиць визначайте розмір в залежності від обхвату під грудьми.


За цих таблиць визначайте розмір чашечки в залежності від різниці між обхватом грудей і обхватом під грудьми.


Детально поради стиліста Романа Мідного про те, як правильно вибирати бюстгальтер, дивіться в наступному відео.

Роман Мідний - Як дізнатися точний розмір своїх грудей і правильно вибрати бюстгальтер. Дивитися онлайн

(7798)

Чому ж так важливо правильно вибрати бюстгальтер?
За якими ознаками можна визначити, що бюстгальтер вибрано неправильно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com