рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Мезотерапія для волосся: як проводиться, фото до і після, відгуки

  1. Що таке мезотерапія волосся?
  2. Показання для проведення мезотерапії
  3. Як проводиться мезотерапія?
  4. ін'єкції вручну
  5. Пістолет для ін'єкції
  6. Мезоінжектор або мезороллер
  7. фракційна мезотерапія
  8. Склади препаратів для мезотерапії
  9. алопатичні мезококтейль
  10. гомеопатичні мезококтейль
  11. Фото до і після процедури
  12. Поради по догляду за волоссям після процедури
  13. Протипоказання і можливі ускладнення
  14. Відео в розвиток теми

Поліпшити ріст волосся, зміцнити волосяні цибулини, позбавити шкіру голови від грибкових проявів і не тільки допоможе модна процедура - мезотерапія для волосся. Пройшовши курс такої терапії, через невелику кількість часу буде видно приголомшливий результат, якого важко добитися іншими альтернативними методами косметології.

Що таке мезотерапія волосся?

Це дуже ефективна, але трохи хвороблива процедура мезотерапія проводиться однаково як для шкіри обличчя або іншій частині тіла, так і для голови. Її суть - інвазивних способом ввести під шкіру потрібний препарат. Серед таких засобів популярні вітамінні комплекси (коктейлі), введення в волосяний покрив яких направлено на боротьбу з певною проблемою.

Серед таких засобів популярні вітамінні комплекси (коктейлі), введення в волосяний покрив яких направлено на боротьбу з певною проблемою

мезотерапія волосся

Проникнення в шари шкіри може проводитися різними інструментами: шприцом з тонюсенькой голкою, Мезороллери, спеціальним пістолетом. Больові відчуття від цих інструментів можуть бути різні. Голочки проникають під шкіру приблизно на 3-4 мм, тим самим доводячи препарат в потрібні шари дерми.

Показання для проведення мезотерапії

У наш час важко знайти даму зі здоровою шевелюрою. Дрібні проблеми є практично у всіх, а у деяких є цілий «букет». Саме тому мезотерапию сміливо можна вважати актуальною процедурою. Показання для неї такі:

  • грибкові ураження шкіри голови, серед них - лупа;
  • рясна втрата волосся ;
  • проблеми зі шкірою голови - сухість, жирність, псоріаз, лишай;
  • бляклі, ламкі, посічені, рано сивіючі волосся.

Рекомендуємо до прочитання

Курс лікування може налічувати від 4 до 12 сеансів, все залежить від наявної проблеми і прийняттям препаратів організмом.

Як проводиться мезотерапія?

Активні компоненти вводяться в шар дерми инвазивно, а ось інструменти для цього можуть використовуватися різні. Від обраного способу введення голки залежить не тільки хворобливість і тривалість цієї косметичної процедури, але і можливі наслідки від неї.

ін'єкції вручну

Один з популярних процедур, яка може проводитися навіть початківцями майстрами - введення лікувальних препаратів за допомогою ін'єкції. Шприци тут використовуються особливі, які призначені для мікро ін'єкцій - з найтоншою голкою і м'яким ходом поршня.

Серед інших методів введення препарату, ін'єкційний вважається самим лояльним в плані хворобливих відчуттів. При цьому процедура триває найдовше. Але найбільший дискомфорт при сеансі такий мезотерапії клієнт відчуває в області потилиці і вух. Ін'єкційний спосіб введення косметичного препарату вручну найменш заподіює травми шкірі голови і цибулин волосся.

ін'єкційна мезотерапія

Пістолет для ін'єкції

Спеціальний прилад з принципом дії «напівавтомат» вимагає обережності у використанні, так як може завдати міні травми волосяної частини голови. Тому йти на сеанси мезотерапії з пістолетом слід обдумано, ретельно вибираючи для себе досвідченого майстра. В основі цього пістолета знаходиться шприц із спеціальним обмежувачем, який контролює глибину проникнення голки.

За допомогою такого пристрою можна вводити необхідні ін'єкційні коктейлі, які необхідні для лікування тієї чи іншої хвороби. Ефективність лікування аналогічна, як і при інших методах введення.

Мезотерапія пістолетом для ін'єкцій

Мезоінжектор або мезороллер

Відновлення волосяного покриву і структури волосся можливо і при спеціального інструменту - Мезороллери. Також в салонних умовах популярно застосування мезоінжектора.

Мезороллер зовні схожий на їжачка, тому що містить безліч маленьких голочок, прикріплених на барабан. Для зручності використання, цей барабан прикріплений до ручки і їм дуже легко працювати, тому його часто можна зустріти в косметичці «просунутих» в косметології панянок. Суть використання - нанести на шкіру голови потрібні препарати, після чого вони вводяться всередину шкіри за допомогою цих маленьких голочок. Досить просто працювати Мезороллери, як валиком для фарбування стін. Залежно від грубості шкіри голови довжина голочок на Мезороллери вибирається індивідуально.

Мезороллер

Мезоінжектор використовується суто в салонах. Його принцип дії схожий з пістолетом, тільки ось проникає під шкіру не одна голка, а цілий пучок голочок. В основі цього апарату також варто шприц, який передає спеціальний препарат на цю игольчатую головку. Одним дотиком мезоінжектора, в шкіру голови впивається відразу кілька голок. Але це не робить процедуру менш болючою, ніж одиничне проколювання, а навпаки.

мезоінжектор

фракційна мезотерапія

Мезотерапія волосистої зони голови може проводиться і іншим інструментом - дермапеном (дермаштампом). Він кілька схожий з принципом роботи мезоінжектора, тільки на відміну від нього, препарат наносять на поверхню шкіри, а голочки зроблять маленькі канали в шкірі, через які коктейль і потрапить в її шари.

Проведення фракційної мезотерапії за допомогою дермаштампа можливо навіть в домашніх умовах, так як апарат ергономічний і доступний. Можна вибирати і голчасті насадки, різниця між якими в кількості і довжині голочок, використовувати їх рекомендовано один раз. Працювати може від мережі, акумулятора. Є штампи і без функції коливання голок, що додасть хворобливих відчуттів при сеансі.

Дермаштамп

Склади препаратів для мезотерапії

Ефективність мезотерапії в рази вище, ніж домашні маски для шевелюри. Але важливою умовою є вибір препарату, що залежить від мети:

  • від випадання пасом і лікування облисіння (комплекс вітамінів, поживних компонентів);
  • для харчування волосяних фуллікулов і внутрішнього відновлення (вітамінні живильні коктейлі);
  • стимулятори росту і лікування захворювань шкіри (мультікоктейлі) і т.д.

Залежно від наявних проблем, можуть підбиратися лікувальні коктейлі для процедур і методика лікування. При необхідності курс і метод лікування може змінюватися, якщо досягнутий не весь запланований позитивний ефект.

алопатичні мезококтейль

Уколи краси вважаються одними з найбільш ефективних методів усунення проблем шкіри голови, волосся. Алопатична мезотерапія передбачає проведення курсу лікування особливими коктейлями, які можуть містити такі інгредієнти:

  • групи вітамінів, мінеральні комплекси;
  • для розширення капілярів / судин (щоб забезпечити приплив крові до коріння волосся);
  • колаген, еластин;
  • компоненти з рослин;
  • медикаментозні, синтезовані препарати.

Скільки потрібно курсів мезотерапії, щоб усунути ту чи іншу проблему, може визначити тільки фахівець - трихолог. Він зможе визначити, наприклад, причини випадіння волосків, а також призначити терапію, препарат. Концентрація різних елементів в коктейлі підбирається суто індивідуально, а до введення під шкіру препарат тестується на можливість побічних ефектів у вигляді алергії.

гомеопатичні мезококтейль

Повернути «до життя» зів'ялі волосся за допомогою спеціальних шампунів досить складно, а часом - нереально, тоді думки про мезотерапії приходять все частіше. Скептикам, які не довіряють препаратів містять синтетичні інгредієнти або синтезовані складові підійде саме гомеопатична мезотерапія.

Ніяких хімічних інгредієнтів, рослинних або тваринних компонентів не міститься в гомеопатичних коктейлях для мезотерапії. Такі препарати потрібні для активізації роботи організму, щоб він самостійно зміг вирішити певну проблему зі шкірою голови або волосся.

Гомеопатія в мезотерапії не покликаний забезпечувати блискавичний результат, тому чекати вирішення проблеми відразу ж - не варто. Організм поступово навчиться боротися з недоліками і, можливо, вирішити сам корінь проблеми. Значні плюси в гомеопатичних засобах теж є: можливість прояву алергічних реакцій на штучні або синтезовані компоненти в рази менше, ніж при використанні алопатичних препаратів.

Фото до і після процедури

У мережі є безліч фото поетапного поліпшення стану волосся і шкіри голови, які мотивують жінок використовувати процедуру мезотерапії як панацею від усіх проблем з волосяним покровом голови. Але не варто забувати, що правильний підбір коктейлів - запорука успішного результату, а правильне призначення препарату може забезпечити лише фахівець.

При правильному призначенні та проходженні всього курсу мезотерапії, результат однозначно порадує, про що свідчать позитивні фото з розряду «до і після».

Фото до і після мезотерапії

Поради по догляду за волоссям після процедури

Сподіватися на те, що волосся буде тепер виглядати ідеально завжди не варто. Мезотерапія - лише перший крок до правильного догляду за своїм волоссям. До нього варто підключити ще кілька пунктів:

  • повноцінне харчування (різноплановий раціон піде на користь не тільки волоссю, але і всьому організму);
  • використання професійних косметичних засобів (якісні шампуні, бальзами, маски та ін.);
  • захист волосся від екстремальних температур (спека, морози).

Ці глобальні правила стосуються не тільки жінок, що побували на сеансах мезотерапії. Їх варто дотримуватися завжди.

Відразу після процедури існують свої пункти правил, які слід виконувати в найближчі 3-4 дні після сеансу мезотерапії:

  • Не мийте волосся, уникайте купання в водоймах, басейнах, які не відвідуйте сауни, лазні;
  • не використовуйте стайлери;
  • захищайте голову від сонця (кепка, капелюх, бандана і т.д.);
  • не вживайте алкогольних напоїв будь-якої міцності;
  • НЕ масажуйте голову.

Проколи на шкірі голови повинні гоїтися самостійно, не варто їм заважати засмаги, купаннями і укладаннями. Адже через малесенькі отвори можуть потрапити несприятливі мікроорганізми і влаштувати вогнища запалення.

Протипоказання і можливі ускладнення

До мезотерапії практично немає протипоказань. Єдине, кому не варто проводити процедуру - жінки чи чоловіки, реагують алергічними проявами на будь-який компонент препарату. Тому не потрібно ігнорувати алергопроби перед процедурою.

Ускладнення можуть виникнути лише в разі неправильного проведення процедури:

  • невірне визначення довжини голочок або занадто глибоке введення шприцом під шкіру препарату;
  • проведення процедури на брудне волосся;
  • використання нестерильних інструментів.

Як небажаних реакцій можуть проявитися гематоми, набряки, почервоніння, гнійні виділення. Зазвичай неприємності проходять протягом 3-5 днів.

Відео в розвиток теми


оцінити:

Submit Rating

Середній рейтинг / 5. Оцінок:

Що таке мезотерапія волосся?
Що таке мезотерапія волосся?
Як проводиться мезотерапія?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com