рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весільні ювілеї

  1. Зелене весілля (0 років) Весільних ювілеїв в сімейному житті молодят буде ще безліч. Але починається...
  2. Паперове весілля (2 роки)
  3. Шкіряне весілля (3 роки)
  4. Льняна весілля (4 роки)
  5. Дерев'яне весілля (5 років)
  6. Чавунне весілля (б років)
  7. Цинкове весілля (6,5 років)
  8. Мідне весілля (7 років)
  9. Жерстяна весілля (8 років)
  10. Фаянсова весілля (9 років)
  11. Рожеве весілля (10 років)
  12. Сталева весілля (11 років)
  13. Нікелеве весілля (12 років)
  14. Мереживне весілля (13 років)
  15. Агатова весілля (14 років)
  16. Скляне весілля (15 років)
  17. Олов'яне весілля (17 років)
  18. Бірюзова весілля (18 років)
  19. Криптонова весілля (19 років)
  20. Фарфорова весілля (20 років)
  21. Опалова весілля (21 рік)
  22. Бронзова весілля (22 роки)
  23. Берилові весілля (23 роки)
  24. Атласна весілля (24 роки)
  25. Срібне весілля (25 років)
  26. Нефритовая весілля (26 років)
  27. Весілля червоного дерева (27 років)
  28. Перлова весілля (30 років)
  29. Коралове весілля (35 років)
  30. Рубінове весілля (40 років)
  31. Сапфірове весілля (45 років)
  32. Золоте весілля (50 років)
  33. Смарагдове весілля (55 років)
  34. Діамантове весілля (60 років)
  35. Залізне весілля (65 років)
  36. Кам'яне весілля (67,5 років}
  37. Благодатне весілля (70 років)
  38. Коронне весілля (75 років)
  39. Дубове весілля (80 років)
  40. Червоне весілля (100 років)

Зелене весілля (0 років)

Весільних ювілеїв в сімейному житті молодят буде ще безліч. Але починається все з зеленою весілля. Що ж це таке і як її відзначати? Про це ви дізнаєтесь, прочитавши статтю «Зелене весілля» .

Ситцеве весілля (1 рік)

Ситцеве весілля напевно самий довгоочікуваний юбліей у молодят. Що це за річниця і чому вона так називається ви дізнаєтеся, ознакомівшіть до статті «Ситцеве весілля» .

Паперове весілля (2 роки)

Другу річницю весілля називають паперової весіллям. До цього ювілею молоде подружжя вже досить пожили разом, щоб добре вивчити один одного. Але в той же час їхні стосунки ще дуже не міцні немов папір. Детальніше дізнатися про цю річниці весілля ви можете, прочитавши статтю «Паперове весілля» .

Шкіряне весілля (3 роки)

Три роки - це термін. І сім'я, яка досягла свого трирічного ювілею, вже може вважатися досить зрілою родиною, а самі ювіляри досить досвідченими подружжям, які до цього часу побачили на своєму віку і сімейне щастя, і сімейні труднощі. Про трирічної річниці весілля піде мова в статті «Шкіряне весілля» .

Льняна весілля (4 роки)

Четверта річниця шлюбу називається лляним весіллям. Льон в усі часи цінувався своєю фортецею. Так і молода сім'я, через чотири роки після весілля вже зміцніла. А долі подружжя переплелися на стільки, що їх вже просто так не розірвати. Детальніше про четвертому весільному ювілеї читайте в статті «Льняна весілля» .

Дерев'яне весілля (5 років)

Через п'ять років спільного життя подружжя святкують ювілей своєї сім'ї званий дерев'яним весіллям. Запрошуємо вас ознайомитися з детальною інформацією про це ювілеї в статті «Дерев'яне весілля» .

Чавунне весілля (б років)

Чавунна весілля знаменує собою поворотний момент в житті молодої сім'ї. Саме з цього моменту відносини подружжя переходять в нову якість і набувають властивостей металу. Читайте про це річниці в статті «Чавунна весілля» .

Цинкове весілля (6,5 років)

Через 6,5 років після офіційного укладення шлюбу настає чергова річниця, звана цинкової весіллям. Це не зовсім звичайна річниця весілля, так як дата її святкування некругла. Про те, чому це так і про багато іншого, що стосується даної річниці, ми поговоримо в статті «Цинкове весілля» .

Мідне весілля (7 років)

Мідне весілля, що відзначається через 7 років після створення сім'ї, знаменує собою важливу віху в житті ювілярів. З цього моменту їх відносини вже порівнюються не просто з металом, а з цінних металом, яким є мідь. Чим ще характеризується цей день ви дізнаєтеся зі статті «Мідне весілля» .

Жерстяна весілля (8 років)

Жесть оточує людей в побуті всюди і є нашим незамінним помічником. Тому не дивно, що восьму річницю шлюбу назвали бляшаним весіллям. Адже до цього моменту життя подружжя вже "устаканилася" і побут налагодився. Про те, що ще примітного в цьому весільному ювілею і як його відзначають читайте в статті «Жерстяна весілля» .

Фаянсова весілля (9 років)

Фаянсова весілля відзначається через дев'ять років спільного життя. До цього часу відносини подружжя повністю «устаканиться» і увійшли в свою колію. Про те, як святкується дана весільна річниця, ви дізнаєтеся у статті «Фаянсова весілля» .

Рожеве весілля (10 років)

Рожеве весілля празднается на десятирічну річницю шлюбу. Це дуже гарний ювілей і святкувати його потрібно красиво. Про те, як це зробити, читайте в статті «Рожеве весілля» .

Сталева весілля (11 років)

Через одинадцять років спільного життя подружжя настільки прикипіли один до одного, що їх сім'я перетворилася на сплав стали. І цей моноліт вже не здатні зруйнувати ніякі негаразди. Про те, як святкувати цей ювілей, і які традиції з ним пов'язані, читайте в статті «Сталева весілля» .

Нікелеве весілля (12 років)

Нікель - це благородний метал, колись вважався навіть дорогоцінним. Відносини подружжя через 12 років після укладення шлюбу порівнюються з цим цінним матеріалом. Про те, як святкувати цей весільний ювілей говоримо s статті «Нікелеве весілля» .

Мереживне весілля (13 років)

Тринадцятирічна річниця укладення шлюбу називається мереживний весіллям. Вважається, що в цьому час відносини між подружжям стають такими ж тонкими, як мереживо. Про інші особливості цього весільного ювілею ми поговоримо в статті «Мереживна весілля» .

Агатова весілля (14 років)

Чотирнадцятирічні сімейного життя називається агатової весіллям. Святкується цей весільний ювілей у вузькому сімейному колі. У подарунок, звичайно ж, підносяться прикраси і агату. Про інші традиції святкування цієї річниці читайте в статті «Агатова весілля» .

Скляне весілля (15 років)

Скло дуже крихкий матеріал, але в той же час і дуже міцний. Так само порадоксальни і відносини подружжя, після того, як вони проживуть разом 15 років. Чим ще характеризується даний ювілей і як його краще святкувати, ви дізнаєтеся у статті «Скляне весілля» .

Олов'яне весілля (17 років)

Олов'яне весілля відзначається подружжям через 17 років після укладення шлюбу. Порівняння з оловом символізує гнучкість і, разом з тим, міцність у відносинах між ювілярами. Про інші особливості цього весільного ювілею читайте в статті «Олов'яна весілля» .

Бірюзова весілля (18 років)

Ось уже вісімнадцять років минуло з того часу, коли наречений і наречена, взявшись за руки, переступили поріг ЗАГС. Тепер вони вже досвідчені подружжя, пізнали всі тонкощі сімейного життя. Бірюзова весілля, а саме так називається вісімнадцятирічний весільний ювілей, символізує досягнення подружжям абсолютного щастя в сімейному житті. Про те, чому це так, і як святкують 18-річну весільну річницю, читайте в статті «Бірюзова весілля» .

Криптонова весілля (19 років)

Криптонова або гиацинтовиє весілля святкується через дев'ятнадцять років після весілля. Багато води утекло з тих пір. Але почуття подружжя один до одного, як і раніше сильні, і світло осяває їх відносини. Детальніше про це весільному ювілеї читайте в статті «Криптонова весілля» .

Фарфорова весілля (20 років)

Фарфофровая весілля це дуже витончено, і разом з тим, дуже серйозно. Чи не кожен шлюб доживає до цієї дати. Як відзначити цей ювілей ювілей ви дізнаєтеся, прочитавши статтю «Фарфорова весілля» .

Опалова весілля (21 рік)

Як то кажуть, двадцять один рік прожити разом - це не поле перейти. За цей час багато траплялося в житті подружжя і поганого і хорошого. Але вони зберегли любов і світлі почуття один до одного. А це значить, що прийшла пора святкувати черговий весільний ювілей, званий «Опалова весілля» .

Бронзова весілля (22 роки)

Через двадцять два роки після укладення шлюбу настає час бронзи. Саме ім'ям цього металу зветься чергова весільна річниця. Про те, як відзначають це свято, і які подарунки дарують, читайте в нашій статті «Бронзова весілля» .

Берилові весілля (23 роки)

Берилові весілля святкується через 23 роки після укладення шлюбу. Назва цього весільного ювілею досить символічно. Як берил має недорогоцінні і дорогоцінні різновиди, так і шлюби через 23 роки діляться на дорогоцінні, які до сих пір тривають, так і не дорогоцінні, які давно розпалися. Про цю та інші особливості даної весільної річниці ми поговоримо в статті «Берилові весілля» .

Атласна весілля (24 роки)

Двадцятирічна річниця весілля називається атласною. Цей міцний і красивий матеріал дуже точно символізує ставлення подружжя в цей час. Про те, як святкують цей весільний ювілей читайте в нашій статті «Атласна весілля» .

Срібне весілля (25 років)

Срібне весілля відзначається через 25 років після укладення шлюбу. Це великий ювілей і відзначити його потрібно гідно. Про те, як це зробити читайте в статті "Срібне весілля" .

Нефритовая весілля (26 років)

Після двадцяти шести років сімейного життя подружжя отримують право відсвяткувати нефритовий ювілей свого весілля. До цього часу відносини подружжя настільки зміцніли, що цілком можуть зрівнятися з цим міцним каменем. Про традиції, пов'язані з цими роковинами, ви можете прочитати в нашій статті «Нефритова весілля» .

Весілля червоного дерева (27 років)

Через двадцять сім років після укладення шлюбу подружжя святкують черговий весільний ювілей. Називається він весіллям червоного дерева. До цього моменту почуття подружжя міцні і шляхетні, що і відображено в назві весільної річниці. Дізнатися про те, як зазначається цей весільний ювілей, ви зможете, прочитавши статтю «Весілля червоного дерева» .

Перлова весілля (30 років)

30 років - це великий термін. А через 30 років сімейного життя настає через перлового ювілею весілля. Чому так називається ця річниця і як її святкувати, ви дізнаєтеся у статті «Перлова весілля» .

Коралове весілля (35 років)

Як і корали на дні Окена, сім'я до 35 років свого існування розростається і міцніє. Давайте ознайомимося з тим, чим примітна ця річниця і як її краще відзначити в статті «Коралове весілля» .

Рубінове весілля (40 років)

Рубіном називається красивий дорогоцінний камінь червоного кольору. І сімейні відносини до 40-річної річниці шлюбу теж стали дорогоцінними. Про те, як відсвяткувати цей круглий ювілей читайте в статті «Рубінове весілля» .

Сапфірове весілля (45 років)

Сорокап'ятирічний ювілей весілля зветься сапфіровою весіллям. Чому він так називається і як його святкують читайте в статті «Сапфірове весілля» .

Золоте весілля (50 років)

50-річний ювілей весілля називається золотим весіллям. Ви дізнаєтеся як відзначати цю річницю і що пріподносіт в подарунок дорогим ювілярам зі статті «Золоте весілля» .

Смарагдове весілля (55 років)

Через 55 років, після укладення шлюбу, кохання подружжя така ж красива, як смарагд. І також рідко святкується цей ювілей весілля, як рідко сам смарагд зустрічається в природі. Про це ювілеї говоримо в статті «Смарагдове весілля» .

Діамантове весілля (60 років)

Як діамант стає діамантом з алмазу після ограновування і шліфовки, так і любов подружжя стає дорогоцінної після шліфування часом до 60-річної годовщіе весілля. Детальніше дізнатися про це ювілеї можна зі статті «Діамантове весілля» .

Залізне весілля (65 років)

Залізо є зразком міцності. Так і любов подружжя, що дожили до 65-річчя свого весілля, може послужити обрацом для всіх нинішніх молодят. Про те, як святкувати залізне весілля читайте в статті «Залізне весілля» .

Кам'яне весілля (67,5 років}

Кам'яне весілля - це цікавий весільний ювілей. Святкується він через 67,5 років після укладення шлюбу. Хоч дата і не кругла, дана річниця весілля від цього абсолютно не втрачає своєї значущості. І відзначати її потрібно, також як і всі серйозні весільні ювілеї. Про те, як це робити, ми поговоримо в статті «Кам'яне весілля» .

Благодатне весілля (70 років)

Благодатне весілля святкується через 70 років після укладення шлюбу. Відзначається цей ювілей дуже рідко, що тільки підкреслює його цінність. Давайте поговоримо про дану річниці весілля докладніше в статті «Благодатна весілля» .

Коронне весілля (75 років)

Символом 75-ої річниці весілля є вінець, який вінчає довге спільне життя ювілярів. Про те, як святкують цю річницю весілля, читайте в статті «Коронна весілля» .

Дубове весілля (80 років)

Дубове весілля - це чудова річниця. 80 років минуло з часу весілля нинішніх ювілярів. Далеко не кожній людині в нашій країні дано, не те що дожити до своєї дубової весілля, а просто дожити до 80-річного віку. Тому якщо вже така подія сталося, потрібно поставитися до нього з усією серйозністю і гідно його відсвяткувати. Щоб знати, як це зробити, давайте зараз і поговоримо про дубової весіллі ...

Червоне весілля (100 років)

Відсвяткувати червону весілля до теперішнього часу вдалося тільки одній сімейній парі. І це не дивно. Адже для того, щоб відзначити таку подію, потрібно прожити разом ціле століття. Звичайно, дуже мало шансів, що вдасться в найближчому майбутньому побувати на такому заході. Але якщо вам все ж цікаво, можете дізнатися з цієї статті, як святкують червону весілля ...

Що ж це таке і як її відзначати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com