рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сталева весілля, річниця весілля 11 років

  1. Річниця - 11 років
  2. Що подарувати?
  3. поздоровлення
  4. Як відзначити?
  5. Весільний торт

Річниця - 11 років   Раніше подружжям називали ті пари, які прожили в шлюбі одинадцять років

Річниця - 11 років

Раніше подружжям називали ті пари, які прожили в шлюбі одинадцять років. Про них говорили, що вони з'їли не один пуд солі. Через 11 років, пройшовши випробувальний термін для молодої сім'ї, подружжя відзначали весільну річницю.
Сталева весілля підтверджувала, що союз молодих міцний як сталь. Цей матеріал в переробленому вигляді сяє блиском і притягує погляди. Так і міцний союз молодих викликає захоплення з боку рідних, близьких. Відносини чоловіка і дружини виблискують, немов дзеркальна поверхня стали.

Незважаючи на скільки минуло років, за ці роки у подружжя накопичився якийсь негатив у відносинах. Щоб від нього звільнитися, необхідно пройти спеціальний обряд. Для цього рано вранці подружжя виходить до будь-якого водного джерела (річка, озеро, ставок) і, міцно тримаючись за руки, занурюються повністю оголеними. Звичайно, таке можливо тільки в теплу пору року. В осінньо-зимовий період зробити це можна в домашніх умовах, скориставшись ванній.

Крім цього, в річницю весілля в 11 років, над вхідними дверима прибивають сталеву підкову, яка буде зберігати союз від негараздів. Чоловік і дружина роблять це разом: він прибиває цвяхи, вона їх подає. Наслідуючи традиції, сімейне свято відзначається в будинку, де недавно був зроблений ремонт. Він може бути капітальним або косметичним, головне - щоб після нього будинок став ще більш затишним і теплим.

Що подарувати?

Дарувати на цей ювілей необхідно не просто приємні, але обов'язково корисні речі. Незважаючи на те, що сталь міститься практично у всій речей домашнього вжитку (ножі, виделки), дарувати гострі предмети - погана прикмета. Можна вибирати в якості презенту як сталеві вироби, так і просто витримані в цій колірній палітрі.
Гості можуть подарувати:

  • Набір сковорідок.
  • Чайний або кавовий сервіз.
  • Набір столових приборів.
  • Шампури для приготування шашлику.
  • Фужери і келихи.
  • Побутову техніку, що має хромове покриття.
  • Світильник або торшер, виконаний під метал.

Що дарувати «молодятам», гості вирішують самі. Необов'язково вибирати подарунок, який має тематичний підтекст. Досить звернути презент в блискучу фольгу і піднести його з любов'ю.
Що подарувати чоловікові до жінки:

  • Прикраси з ювелірної сталі.
  • Сталеву посуд.
  • Рамки для фотографій.
  • Свічники.

В цей день чоловік дарує своїй дружині букет з 11 кольорів. Згідно приймете, якщо букет простоїть 11 днів, шлюб буде міцним і непорушним. Тому слід віддати перевагу тим квітам, які не в'януть тривалий час (хризантеми, гладіолуси).

Що дружина може подарувати чоловікові:
Що дружина може подарувати чоловікові:

  • Сталевий сейф.
  • Попільничку, запальничку, якщо чоловік курить.
  • Барбекю-гриль, виконаний з жароміцної сталі.
  • Для чоловіка-рибалки відмінним подарунком стануть рибальські снасті.
  • Фотоапарат, який дозволить відобразити всі найяскравіші події.
  • Екскурсію в кузню до попередньої домовленості з майстром надати можливість дружину доторкнутися до процесу кування.

Якщо у пари є маленькі діти, вони можуть привітати з 11 річчям шлюбу, намалювавши смішні сімейні картинки.

поздоровлення

Не завжди через 11 років подружнього життя «молодята» з розмахом святкують річницю весілля. Однак, не дивлячись на це, справжні друзі, рідні та близькі повинні приготувати щиросердечні вітання зі сталевою весіллям.
Можна привітати «молодих» в прозі або віршах. Неважливо яким чином це буде зроблено, головне - щоб було щиро. За роки, проведені разом, в житті «молодят» накопичилося багато цікавих подій. Можна написати про це розповідь, використовуючи фотографії чоловіка і дружини. Брошура в прозі, що оповідає про життя подружжя, доставить їм приємні емоції. Несподівано буде, прокинувшись рано вранці, отримати смс від друзів і близьких з побажаннями щастя і взаємної поваги.

Як відзначити?

Відзначати цей ювілей можна як вдома, так і в затишному ресторанчику. Підійде для цього і дачну ділянку, де на природі готуються смачні і ароматні шашлики.
Неодмінною умовою є присутність на торжестві сімейної пари, яка прожила в шлюбі понад 11 років. Це є доброю прикметою для того, щоб і ваш шлюб протримався дуже довго. Не забудьте запросити своїх дітей, вони обов'язково повинні разом з вами розділити радість і щастя. Якщо власних дітей з якоїсь причини немає, запрошують пару з дітьми. Наші пращури говорили, що присутність дітей на сталевий весіллі позитивно позначиться на плодючості сім'ї.

Весільний торт

На святковому столі обов'язково повинен бути присутнім весільний торт. Його господиня будинку пече самостійно або замовляє в кондитерській. Гарний і смачний торт - не тільки традиція і ласощі, але ще і ефектна точка завершення торжества.
Зовні торт можна покрити кремом, желе, шоколадною глазур'ю. Марципанова маса дозволить зліпити різні фігурки, які будуть ефектно виглядати на десерті. Для створення різних композицій підійде кондитерська мастика. Прикрасити торт можна фігурками нареченого і нареченої, квітами.

Наступна дата: 12 - нікелева

Форма може бути будь-який, але багато хто воліє багатоярусні торти. Чим більше ярусів, тим міцніше сімейний союз. Однак при вазі торта більше 7 кг, для надійності яруси краще розташувати на спеціальних підставках.

Що подарувати?
Як відзначити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com