рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Срібне весілля - 25 років разом (подарунки, привітання)

  1. Традиції, звичаї
  2. Що подарувати на срібне весілля
  3. Як відзначити весілля

День урочистого одруження є значущою подією в житті кожної сімейної людини. Цей день «молодята» згадують постійно, а раз на рік відзначають його по-особливому. Наші далекі предки трепетно ​​ставилися до сім'ї і всьому, що з нею пов'язано. Саме тому для кожної річниці були придумані традиції, звичаї. Чим же знаменна в цьому плані срібне весілля ?!

Чим же знаменна в цьому плані срібне весілля

Наступна весілля - нефритова . Ця річниця 26 років не ювілейна дата, але відзначити в колі сім'ї її можна.

Двадцять п'ять сімейного життя - така подія не залишиться непоміченим! І це повинен бути особливий день, а не просто банальний похід в ресторан. Срібло - метал, якому приписують магічні властивості. Його нерозривно пов'язують з Місяцем. Воно здатне знімати негативну енергію, просвітлювати розум. Цей метал охороняє не тільки самої людини, але і його життєві підвалини. Воно підкреслює непорушність сімейного союзу, його чистоту і міцність.

За цей період часу подружжя навчилися поступатися і не сваритися через дрібниці. Вони зберегли любов, повагу, а значить цей день - особливий і дуже важливий для них.

Традиції, звичаї

Невідомо хто придумав сценарій, але відсвяткувати повинні згідно з ним. Слідуючи традиції, «молоді», прокинувшись рано вранці повинні поцілуватися не встаючи з ліжка. Вважається, що чим довше тривати поцілунок, тим міцніше буде сімейний союз. Далі шлях подружжя лежить до живого джерела, де вони зможуть набрати води в свій срібний глечик, щоб зробити ритуал вмивання. Спочатку дружина тричі допомагає вмитися своєму чоловікові. Потім він ллє воду на долоні дружині, допомагаючи їй вмитися. Чому саме три рази? Перший раз чоловік і дружина змивають роки, стають молодшими. Вдруге змиваються проблеми і печалі, що накопичилися за 25 років подружнього життя. Вмиваючись втретє змиваються сумні думки про майбутнє. «Молодята» дбайливо витирають обличчя білим рушником, які уособлюють чистоту їхніх стосунків.

Що залишилися в глечику кілька крапель води висохнуть на сонці. Для цього посудину виставляють на двір або на балкон. Прикрощі та негаразди йдуть з цієї дружної сім'ї разом з випаровуються краплями води в посудині. Як тільки він стане сухим, можна приступати до обміну срібними кільцями. Звичай, під час якого «молодята» обмінюються кільцями, проведений в урочистій обстановці нагадає подружжю день одруження і надовго залишиться в пам'яті. Золоті ж кільця на рік акуратно укладаються в шкатулку. На «нареченій» під час обміну кільцями має бути біла сукня, приготоване на свято, на нареченого - святковий весільний костюм. При бажанні проводиться весільна церемонія, запрошуються гості (якщо дозволяють фінансові можливості їх бути потрібно не менше 25). звучать поздоровлення з срібним весіллям , Щирі побажання щастя і благополуччя, крики «Гірко». Гості підносять «молодим» подарунки.

Що подарувати на срібне весілля

Якщо перед подружжям постає питання як відзначити: в ресторані, на природі або ж будинку, то гості замислюються про те, що подарувати на «молодим».

Що подарувати родичам, друзям:

  • Дотримуючись назвою річниці, в цей день підносять подарунки зі срібла. Це можуть бути столові прилади або ювелірні прикраси.
  • Комплект якісної постільної білизни з срібним візерунком.
  • Декоративні подушки з весільною символікою.
  • Вишукану скатертину.
  • Побутову техніку в сріблястому корпусі.
  • Подарунок може не відповідати тематиці торжества. Тоді його просто загортають в пакувальний папір сріблястого відтінку.

Що подарувати батькам:

Весілля - не менше важлива подія і для дітей «молодих». Вибір подарунка батькам на свято величезний. Все залежить від фінансових можливостей дітей, а також переваг батьків. Це можуть бути презенти, виконані на весілля своїми руками або товар, куплений в магазині. Можна подарувати медаль з пам'ятною гравіруванням або ж портрет батьків, виконаний невідомим майстром. Головне - щоб це був оригінальний подарунок, доповнений щирими привітаннями.

Головне - щоб це був оригінальний подарунок, доповнений щирими привітаннями

Що дарувати чоловікові:

  • Красиві срібні годинники.
  • Ланцюжок, браслет сподобається тому, хто небайдужий до таких речей.
  • Ручку, виконану з цього благородного матеріалу і прикрашену ініціалами обдаровуваного.
  • Подарунковий сертифікат в тренажерний зал.
  • Стрибок з парашутом.

Що дарувати дружині:

  • Романтичний смачну вечерю (він може відбутися як в ресторані, так і вдома).
  • Торт на річницю весілля.
  • Ювелірна прикраса.
  • вірш , Написаний спеціально для того, щоб сердечно привітати свою кохану дружину
  • Комплект красивого нижньої білизни.

Ювілейна дата - відмінний привід сказати своїй другій половинці про любов і повагу. Як відомо, добре слово цінується найдорожче. Тому незалежно від того, яким буде подарований сюрприз, привітання має бути щирим і душевним.

Як відзначити весілля

Питання про те, як провести свято, подружжя повинні вирішити завчасно. Де проведуть торжество «молодята» - їх особистий вибір. Повинен бути присутнім на святковому заході провідний або відзначати торжество без тамади, «молодим» допоможуть вирішити друзі. Іноді серед запрошених гостей присутній свій «масовик-витівник». Він же і придумує заздалегідь веселі конкурси.
Бажано напередодні торжества відправити друзям, дітям, батькам красиву запрошень листівку. У зв'язку з тим, що цей ювілей - подія неординарна, запрошення теж має бути оригінальним.

Сценарій можуть підготувати як самі винуватці торжества, так і їх рідні. Незмінно святкування річниці весілля 25 років починається з танцю «молодих», після чого всі гості збираються за столом і вшановують «молодят». Звичайно, в цей день вся увага направлена ​​на винуватців торжества, звучать тости в їх честь, вимовляються гарні поздоровлення. Традиційно торт або звичайний коровай подружжя розрізають спільно, тримати за ручку ножа. Це говорить про їх згуртованості і готовності пройти шлях сімейного життя разом до кінця.

Чим же знаменна в цьому плані срібне весілля ?
Чому саме три рази?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com