рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на срібне весілля

  1. Срібні подарунки на 25 років весілля
  2. Подарунки для душі на срібне весілля
  3. Подарунки для дому на срібне весілля


25 років - це значна частина життя, а парам, які прожили стільки років разом можна тільки позаздрити. Адже святкування срібного весілля означає, що вони пройшли разом через всі випробування і труднощі, які приготувала їм доля, зберігши свої щирі почуття. Срібло не окислюється, що символізує міцність шлюбу. Та й цінність цього металу незаперечна. Можливо, саме тому весілля і назвали срібною. Що ж подарувати на срібне весілля?

Срібні подарунки на 25 років весілля

Саме цей благородний метал прийнято дарувати подружжю на святкування 25 років весілля. Подарунок може бути повністю виконаний зі срібла або ж посріблений, все залежить від вашого бюджету. Прийнято дарувати срібний посуд, оскільки вона на тільки ідеально вписується в тематику свята, а й славиться своїми антисептичними властивостями. Можна піднести її в подарунок, супроводивши побажанням довгих років і спільної зустрічі золотого весілля.

Подружжю можна зробити і окремі подарунки. Жінки будуть раді прикрас зі срібла: браслети, кулони, ланцюжки і брошки - на ваш розсуд. А ось презентувати кільце в цей день не варто, такий подарунок буде виглядати недоречно. Срібні кільця в цей день дарують один одному тільки самі подружжя.

Чоловікам можна подарувати срібний портсигар, запонки, брелок для ключів або затиск на краватку.

Ще один оригінальний подарунок - срібні монети. Ви завжди можете придбати їх в банку, вони не втрачають вартості і будуть нагадувати подружжю про те, хто їх подарував. Зробити цей подарунок по-справжньому іменним можна, замовивши монети спеціально для такої важливої ​​події.

Срібний годинник для чоловіка і дружини - подарунок досить дорогий, але дуже красивий. Якщо ви не входите в число близьких друзів і родичів пари, то таких подарунків краще не робити, щоб не поставити подружжя в незручне становище.

Подарунки для душі на срібне весілля

Відмінним подарунком для срібних молодят стане сертифікат в спа-центр або масажний салон, де вони зможуть відпочити і провести час разом. Можна подарувати путівку з відкритими датами або заздалегідь узгодити числа з одним з подружжя. Причому путівка не обов'язково повинна бути в далеку країну, цілком підійде заміський котедж, де вони відвернуть від міської суєти.

Якщо ви добре знаєте пристрасті і смаки подружжя, то можете подарувати їм квитки в театр або на концерт улюбленого виконавця.

Ви можете порадувати пару, замовивши їм фотосесію у хорошого фотографа. Приємним сюрпризом виявиться і оплачений вечерю в ресторані на двох. Тільки вибирайте дату вечері так, щоб подружжю було зручно.

Тим парам, які не звикли сидіти вдома, сподобаються сертифікати на навчання верхової їзди або сплав на байдарках. Любителям адреналіну можна подарувати стрибок з парашутом. Спільні пригоди запам'ятаються парі, а немає нічого дорожчого за хороших спогадів.

Подарунки для дому на срібне весілля

Дарувати подарунки зі срібла зовсім необов'язково. Ви можете порадувати срібних молодят картиною або елегантною статуеткою. Причому ці подарунки можуть бути як абстрактними, так і уособлювати пару. Зараз достатньо всього однієї фотографії, щоб створити подібний шедевр. Радимо вам взяти фотографію з весілля, щоб нагадати подружжю, якими вони були 25 років тому.

Не менш цінним подарунком буде кухонна техніка, якої у них ще немає. Мультиварка, наприклад, допоможе дружині заощадити час, який вона зможе витратити на себе, щоб радувати чоловіка бездоганною зовнішністю. Очищувач і іонізатор повітря рідко зустрічаються в сучасних квартирах, а користь від них досить велика. Ви можете також подбати про здоров'я пари, подарувавши їм теплу ковдру з верблюжої вовни або розкішний плед в стилі печворк.

Якщо подружжя живе за містом або часто бувають на дачі, то можна порадувати їх цікавими подарунками для відпочинку на природі. Це може бути новий мангал або коптильня, гамак або намет для відпочинку на природі. Якщо вони люблять збирати великі компанії на дачі, то їм знадобиться великий розкладний стіл зі стільцями. Тим парам, які захоплені ландшафтним дизайном, можна дарувати різні фігурки для прикраси дачі або навіть спеціальний фонтан.

На таку подію прийнято приходити не тільки з подарунком, а й з квітами, які обов'язково даруються господині сімейного вогнища. Постарайтеся вибирати квіти пастельних тонів: білий, бежевий, ніжно-рожевий. Квіти червоного кольору символізують любов і пристрасть, їх заміжній жінці повинен дарувати тільки її чоловік.

Який би подарунок ви не вибрали, даруйте його з відкритою душею, порадійте в цей день за очевидний успіх цієї пари, адже прожити 25 років в шлюбі вдається далеко не всім.

Що ж подарувати на срібне весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com