рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на бляшану весілля: чоловікові, дружині, парі

  1. Загальні рекомендації по вибору подарунка
  2. Ідеї ​​сюрпризів для чоловіка
  3. Ідеї ​​подарунків для дружини
  4. Ідеї ​​подарунків для сімейної пари

Кожна річниця весілля - це важлива подія в житті сім'ї, при цьому ювілейні круглі дати припускають масштабне святкування і відповідні подарунки, тоді як проміжні «дні народження сім'ї» можуть відзначатися більш скромно, в цьому випадку доречні будуть символічні презенти.

Одна з таких «некруглих» дат - бляшана весілля. Скільки років прожили разом подружжя, які відзначають це свято і що подарувати на бляшану весілля - про все це слід поговорити докладніше.

Загальні рекомендації по вибору подарунка

жерстяна весілля

Подарунок на бляшану весілля традиційно повинен бути пов'язаний з металом, який є символом цієї річниці. Тобто дарувати можна будь-які вироби з жерсті. Друга назва цього весілля - макова. Ці квіти можна підносити в букетах або вибирати вироби, на які маки нанесені в якості прикраси (візерунок, інкрустація, вишивка). Хочеться звернути увагу на те, що квіти дарують і чоловікам .

На перший погляд цей практичний, але не дуже ефектний зовні матеріал - не найкращий вибір ні для найменування свята, ні для подарунка. Але вибір жерсті в якості символу є знаковим і має глибокий сенс. Якщо згадати, бляшана весілля - скільки років? Можна подумати, що 8 років спільного життя - це не так вже й багато. Однак психологи відносять один із шлюбних криз, нерідко призводять до розпаду пари, саме на цей період. З роками спільне життя начебто склалася, але з пристрасною феєрії перетворилася в практичну, розмірене і, можливо, трохи одноманітну низку буднів, наповнених побутовими клопотами.

Святкування жерстяної весілля покликане «розбавити» цю рутину, а значить, і подарунки повинні бути відповідними - практичність в даному випадку відходить на другий план. Подарунок на бляшану весілля повинен бути цікавим, оригінальним, несподіваним, а може бути і трохи провокаційним.

Ідеї ​​сюрпризів для чоловіка

Ідеї сюрпризів для чоловіка

Що подарувати чоловікові на бляшану весілля - цим питанням напередодні урочистого дня задаються усі, хто любить дружини. За час спільного життя подружжя вже встигли непогано вивчити один одного, тому підібрати приємний сюрприз, орієнтуючись на захоплення або хобі чоловіка не так складно, як може здатися. А такі ідеї допоможуть підібрати подарунок чоловікові з урахуванням сформованих традицій:

  • «Дегустатори», який любить поласувати делікатесами, можна піднести ... консерви. Можна замовити елітні і дорогі, наприклад, фуа-гра або чорну ікру. Якщо ж чоловік не надто любить такі вишукані страви, то можна зробити йому веселий і дуже корисний подарунок у вигляді річного запасу кільки в томаті або класичних (але дуже якісних) консервів (перевіряти терміни придатності і ГОСТ - обов'язково). Якщо ж чоловік віддає перевагу дегустувати не їду, а напої, то дорогою колекційний коньяк або односолодовий віскі у вишуканій іменний флязі стане чудовим сюрпризом на річницю.
  • «Кулінарія» повинна сподобатися нова посуд - каструля, сковорода або форма для випікання.
  • Курцеві знадобиться ефектний і сучасний портсигар, на який можна нанести відповідну гравіювання.
  • Рибалки порадує символічне відро «для улову» з жерсті. На нього можна також нанести зазначену напис. А поки улову ще немає - відро можна наповнити баночним пивом тієї марки, яку вважає за краще чоловік. Такий подарунок чоловікові на бляшану весілля, до речі, можна зробити і в тому випадку, якщо до риболовлі він байдужий, але дуже любить хмільний напій. Якщо чоловік не вживає алкоголь, його можна замінити банними приладдям.
  • «Перекласти», що володіє хорошим почуттям гумору, можна порадувати жартівливими подарунками. Це може бути іменна корона з жерсті, карбування з вигравіруваним поздоровленням урочистого або інтимного характеру. Можна нагородити коханого відповідним дипломом «Ідеального чоловіка» і вручити йому медаль «За заслуги перед дружиною», або замовити яскраво оформлений сертифікат «На відвідування лазні з друзями», «На перегляд футболу в будь-який час доби», «На еротичний масаж від коханої дружини " і так далі.

Що подарувати чоловікові на бляшану весілля, якщо жодна з перерахованих вище ідей чи не здається підходящої - можна обмежитися універсальними класичними подарунками: дезодорант, піна або гель для гоління в жерстяній упаковці (вона називається аерозольної), гуртки, брелоки або сувеніри з жерсті допоможуть продемонструвати свою любов і увагу.

Ідеї ​​подарунків для дружини

Ідеї подарунків для дружини

Що дарують на бляшану весілля коханій дружині - існує цілий ряд традиційних подарунків, які здавна дарували жінкам, які прожили в шлюбі 8 років. Крім того, чоловік може проявити фантазію, і доповнити одну з наступних ідей якимось невеликим, але символічним для його коханої дружини сувеніром:

  • Практичні сюрпризи - класичний подарунок жінці на восьму річницю спільного життя - це посуд. Якісна, сучасна, зі стильним оформленням - вона може бути виконаною з будь-якого матеріалу (не обов'язково з жерсті). Також можна порадувати улюблену шикарним комплектом постільної білизни, прикрашеного зображеннями яскравих маків або підібрати набір банних / кухонних рушників з аналогічним малюнком.
  • Смачні подарунки - можна скористатися простою ідеєю, і здивувати дружину жерстяної коробкою, наповненою цукерками «Червоний мак». Що подарувати на бляшану весілля з цієї категорії, крім цукерок - оригінальний торт, виконаний у вигляді цифри «8» або жерстяної банки з тушонкою, чай або кава елітних сортів у відповідній упаковці.
  • Красиві презенти - багато чоловіки задаються питанням, що дарують на бляшану весілля любителькам прикрас? Навряд чи доречно підносити коханій дружині бляшані сережки або кільце з цього корисного металу. Якщо неодмінно хочеться подарувати що-небудь жерстяне, це можуть бути невеликі карбування з хитромудрими візерунками або кулони. Але краще зробити вибір на користь браслета або кільця з дорогоцінного металу (виріб можна прикрасити гравіюванням) і просто помістити його в стильну бляшану скриньку.

Ідеї ​​подарунків для сімейної пари

іменні кільця

Що дарувати на бляшану весілля 8 років подружжю, якщо на торжество запросили друзі або родичі. В цьому випадку доречні символічні недорогі сюрпризи, які символізують міцність сімейних уз, міцну і досвідчену, але в той же час молоду сім'ю.

Можна порадувати подружжя парними браслетами з гравіюванням у вигляді символу нескінченності.


Припустимо дарувати будь-яку кухонне начиння, бляшані «листівки» з вигравіруваними привітаннями, скарбнички з символізує річницю металу або дрібні побутові прилади, упаковані в фольгу. В останньому випадку краще попередньо поцікавитися, чи потрібен родині такий прилад - можливо, у подружжя вже є аналогічна модель, тоді враження і від подарунка, і від свята буде трохи зіпсоване.

Побажання довгих років спільного життя, щастя і здоров'я всім членам родини та достатку в домі - це один з найкращих подарунків, який можна зробити на будь-яку річницю весілля.

Незабутній подарунок на 8 років спільного життя

Якщо згадати, бляшана весілля - скільки років?
Красиві презенти - багато чоловіки задаються питанням, що дарують на бляшану весілля любителькам прикрас?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com