рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на 8 років весілля?

  1. 8 років разом
  2. Подарунки дружині від чоловіка
  3. Подарунки чоловікові від дружини
  4. Подарунки ювілярам від гостей

Річниця весілля - особливий день, що нагадує про найщасливіший і самому святий день в житті молодят - дні їхнього одруження Річниця весілля - особливий день, що нагадує про найщасливіший і самому святий день в житті молодят - дні їхнього одруження. Ось уже 8 років подружжя пізнають один одного, йдуть разом по життю, долаючи всі труднощі і негаразди, радіючи досягненням один одного. Потрібно віддати данину поваги цього союзу, а зробити це можна за допомогою подарунка. І тут перед нами постає нелегке питання: "Що подарувати на 8 років весілля?". Спробуємо його вирішити.

8 років разом

Всім відомо, що кожної річниці весільної життя відповідає певну назву. Так 8 років - бляшана весілля. Багато хто вважає, що наші предки придумали це для того, щоб було зрозуміло які подарунки необхідно дарувати подружжю. Але не все так просто, як здається. Їх більше цікавило еволюційний розвиток відносин сім'ї. Тому назва річниці весілля не варто брати основним критерієм для вибору подарунка.

Минуло цілих 8 років, а це означає, що чоловік і дружина знають один про одного все: бажання, потреби, мрії. У такий прекрасний день Ви можете стати чарівником, який виконає хоча б одне бажання. Можете бути впевнені в тому, що це, безсумнівно, порадує Вашу половинку.

Подарунки дружині від чоловіка

Дружина може зробити романтичний подарунок чоловікові, який найбільше і підходить до подібного свята. Ви можете зробити невеличкий фільм про чоловіка або, зібравши старі фотографії, зробіть з них історію вашого спільного життя, і не забудьте додати нові фотографії.

Якщо у вас достатньо часу, то запишіться на уроки стриптизу або східних танців, і в день річниці продемонструйте чоловікові, то чому там навчилися. Такий подарунок оцінить будь-який чоловік і можете бути впевнені в тому, що він неодноразово попросить Вас повторити побачене.

Більшість чоловіків залишаються задоволеними і від домашнього романтичної вечері. Якщо у Вас є діти, то відправте їх до бабусь на один вечір або, якщо є можливість, зніміть номер в готелі, запросивши додому няню для дітей.

Подарунки чоловікові від дружини

У свою чергу чоловік може піднести дружині сертифікат на послуги професійних майстрів в салоні краси. Нехай вона вибере процедури на свій розсуд: манікюр, педикюр, чистку шкіри обличчя, підбір зачіски і стрижку, професійний макіяж, депіляцію або, якщо дозволяють фінанси, комплекс цих послуг. Буде краще, якщо ви подаруєте цей сертифікат своєї улюбленої хоча б за кілька днів до річниці. Тоді вона встигне їм скористатися в потрібний час. А в день річниці Вам залишиться подарувати дружині красивий букет квітів і море компліментів! Якщо хочете подарувати, щось матеріальне, що можна буде використовувати в житті, то піднесіть дружині гарну прикрасу: нове колечко, браслетик або кулончик. Вони, безсумнівно, порадують Вашу обраницю.

Подарунки ювілярам від гостей

Гості ж, навпаки, можуть подарувати подружжю вироби з матеріалу, який символізує річницю весілля. Можна, звичайно ж, подарувати банальні бляшані коробки з кавою, чаєм, цукерками, карбування, ємності для продуктів та інші атрибути жерстяної весілля, але буде набагато цікавіше, якщо Ви підійдете до вибору подарунка творчо. Згадайте жартівливу народну традицію: дарувати чоловікові вісім банок напоїв (це може бути і коктейль і пиво або звичайні газовані напої), щоб його ніколи не мучила спрага, а дружині дарують вісім банок з консервами (ікра, рибні та м'ясні консерви, тушонка), щоб вона завжди була ситою. При цьому подарунок необхідно супроводити повчанням: подружжя повинні випити і з'їсти подароване, розділивши між собою, протягом восьми днів і тоді всі їхні найзаповітніші спільні мрії здійсняться.

І пам'ятайте: сьогодні немає нічого неможливого, головне - включити фантазію.






Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com