рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на 6 річну річницю весілля. чавунна весілля

  1. Значення річниці чавунної весілля
  2. Традиції та обряди чавунної весілля
  3. Організація святкування чавунної весілля
  4. Подарунки на чавунне весілля для подружжя
  5. Що подарувати дружині
  6. Що подарувати чоловікові
  7. Що подарувати на чавунне весілля друзям

6 років життя рука об руку

6 років життя рука об руку. Але ж здається, що з того щасливого і яскравого дня, коли Ваш шлюб був урочисто зареєстрований, пройшло не так вже й багато часу. За старовинним російським традиціям будь-яка річниця весілля має свою назву. І кожна з них є новою сходинкою в житті подружжя. Потрібно розуміти, що 6 років, які минули з дня весілля - це рубіж, який має велике значення для пари.

У цей період необхідно зайнятися зміцненням подружніх відносин і поліпшенням своїх побутових умов. І хоч дата ця не кругла, але все ж вона дуже важлива.

Яке ж назву має весілля, що святкується подружжям в цей день? Шестиріччя спільне сімейне життя зазвичай називають чавунної весіллям.

Значення річниці чавунної весілля

Якщо Вам доводилося мати справу з чавунними виробами, і Ви знайомі хоч трохи з його фізичними властивостями, то напевно знаєте, що цей метал тільки на перший погляд здається досить міцним Якщо Вам доводилося мати справу з чавунними виробами, і Ви знайомі хоч трохи з його фізичними властивостями, то напевно знаєте, що цей метал тільки на перший погляд здається досить міцним.

Навіть найменша необережність може запросто перетворити його на купу дрібних осколків. Однак якщо вироби з чавуну берегти, дбайливо з ними звертатися, то прослужать вони дуже довго.

Чавуну властива одна дуже цікава особливість - чим частіше він використовуються і чим вище температура при цьому, тим міцніше і міцніше він стає. Також відбувається і в спільному житті.

Подружжя живе разом вже досить тривалий час, загострення пристрастей (і любовний, і скандальний) бував при цьому вже не один раз, але це лише зміцнює шлюб, додає мудрості і витривалості, дає міцність сімейних стосунків. Подружжя живе разом вже досить тривалий час, загострення пристрастей (і любовний, і скандальний) бував при цьому вже не один раз, але це лише зміцнює шлюб, додає мудрості і витривалості, дає міцність сімейних стосунків

Проте, крихкість і ненадійність все ще присутні в житті пари, тому необхідно дуже дбайливо і трепетно ​​ставитися один до одного. За 6 років було пройдено чимало випробувань і якщо вже сімейна пара, підтримуючи один одного, їх витримала, то, значить, і шлюб їх уже досить міцний.

Традиції та обряди чавунної весілля

Таку назву для 6 років спільного життя, як чавунне весілля, властиво тільки для Росії Таку назву для 6 років спільного життя, як чавунне весілля, властиво тільки для Росії. В інших же країнах ця дата іменується зовсім по-іншому. Американці називають її залізної або дерев'яною, для латвійців вона горобинова (втім, хоч і досить рідко, але все ж і в нашій країні 6 років з дня весілля називають також).

Деякі європейські країни, наприклад, Німеччина чи Франція шестиріччя спільного життя дали таку назву, як льодяникова або карамельна, що символізує солодке життя.

Традиції святкування цього торжества формувалися ще з давніх-давен. Деякі з них дійшли і до нашого сучасного світу. Які ж вони? Традиції святкування цього торжества формувалися ще з давніх-давен

  • Господиня будинку, де чекають гостей на урочистий вечір, повинна була при приготуванні святкових страв обов'язково користуватися посудом з чавуну (горщиком, сковородою, утятніце і т.д.).
  • Шестиріччя сімейного життя з найдавніших часів вважалися приводом для перевірки свекрухою хазяйновитість і порядності її невістки.

Для цього мати чоловіка брала рушник або серветку білосніжних квітів і проходила по всіх куточках, шаф і полиць в пошуках бруду або пилу. Незалежно від того, яким був результат, рушник показувалося всім присутнім гостям, які прибули на торжество.

Звичайно, в наші дні така традиція неактуальна, адже у кожної сім'ї своя життя і навряд чи хтось буде повзати по чужим шаф. Але чому б не влаштувати з цього обряду якесь смішне уявлення?

Свекруха надягає, наприклад, білосніжні рукавички і проходиться ними по гардинам або іншим місцям, а потім всім показує, що колір рукавичок так і не змінився і підносить невістці жартівливу грамоту типу «Заслуженої чистюля». Начебто і традицію дотримали, і посміялися від душі. Свекруха надягає, наприклад, білосніжні рукавички і проходиться ними по гардинам або іншим місцям, а потім всім показує, що колір рукавичок так і не змінився і підносить невістці жартівливу грамоту типу «Заслуженої чистюля»

  • Збір монеток. Після того, як всі прибулі гості розмістилися за столом, по колу пускався невеликий горщик з чавуну, в який кожен повинен був покласти монету. Вважалося, що це приносило в будинок молодих благополуччя, достаток і постійне щастя.
  • Загадування бажань. У день святкування чавунної весілля перед тим, як лягти на ніч, чоловік і жінка повинні були написати на листочку свої найпотаємніші бажання і мрії, а потім скласти їх в посуд з чавуну. За повір'ям це означало, що в самий найближчий час ці побажання збудуться.
  • Виставка чавунного посуду. Вважалося, що 6 років спільного життя - це достатній термін для того, щоб молода господиня навчилася практично ідеального ведення домашнього господарства, в тому числі і догляду за посудом з чавуну, яка вимагає регулярної і ретельної очистки.

Щоб наочно це продемонструвати, дружина виставляла всі свої сковороди та інші предмети, виготовлені з чавуну, напоказ. Саме з їхнього вигляду (привабливі або не дуже) гості і визначали, чи успішно ведеться господарство в будинку молодих. Щоб наочно це продемонструвати, дружина виставляла всі свої сковороди та інші предмети, виготовлені з чавуну, напоказ

Шестиріччя сімейного життя для подружжя - це якийсь своєрідний рубіж. Вичищена до блиску посуд з чавуну каже, що молода господиня відмінно справляється зі своїми домашніми обов'язками, витримає будь-які труднощі і випробування, тому і надалі буде для свого чоловіка гідної супутницею життя.

Звукова функція обмежена 200 символами

Організація святкування чавунної весілля

чавунна весілля є приводом для того, щоб зібрати всіх друзів і родичів за одним щедрим столом, веселитися, мріяти про майбутнє і ділитися спогадами про минуле. чавунна весілля   є приводом для того, щоб зібрати всіх друзів і родичів за одним щедрим столом, веселитися, мріяти про майбутнє і ділитися спогадами про минуле

  1. Торжество, присвячене шестиріччя спільного життя, покладається оформляти в фіолетових, білих або бірюзових тонах. Ці відтінки можна і поєднувати, наприклад, в такому вигляді: на столі скатертину білого кольору, серветки для гостей можуть бути фіолетові, а посуд в бірюзових тонах.
  2. Для декору приміщення, де буде проходити торжество, флористи рекомендують використовувати кали. Якщо ж свято проходить будинку, то цілком буде досить вази на столі з букетом, що складається з цих квітів.
  3. Припустимо влаштувати свято в ресторані, де Ви можете замовити і оформлення залу, яким займуться фахівці.
  4. Пікнік на природі. Якщо дозволяє час року і погодні умови, то цілком можна обійтися і без якогось спеціального декору, просто зберіть всіх гостей на пікнік за місто.

Але де б молоде подружжя не вирішили приймати поздоровлення з чавунною весіллям від родичів і друзів, варто подбати заздалегідь про традиційний блюді, яке носить назву «чавунець».

Що він являє собою? Це пиріг з дріжджового тіста, в якому для начинки використовують овочі і м'ясо. Такий «чавунець» повинен обов'язково бути присутнім на святковому столі.

Подарунки на чавунне весілля для подружжя

Давайте тепер поговоримо про те, що можна подарувати на 6 років спільного життя Давайте тепер поговоримо про те, що можна подарувати на 6 років спільного життя. Варіанти подарунків зазвичай відразу ж випливають із самої назви річниці. Якщо вона носить назву «чавунної», то і презенти повинні бути виготовлені з цього міцного металу.

Звичайно, в старі часи, таких питань як: «Що подарувати на 6 років весілля?» Не виникало, адже в якості подарунка зазвичай використовували посуд із чавуну. У сучасному світі посуд з цього матеріалу досить рідкісна, проте варіантів презенту все одно дуже багато.

Що подарувати дружині

Чоловік може піднести дружині наступне:

  • Чавунну кухонне начиння

Думка, що зараз випускаються сковороди тільки тефлонові, вельми помилково. Адже самі вироби виготовляють з алюмінію або чавуну, а вже потім покривають тефлоном. Думка, що зараз випускаються сковороди тільки тефлонові, вельми помилково

При цьому вважається, що чавунна сковорода набагато зручніше, так як вони більш важкі, та до того ж довше зберігають температуру. Нова посуд з чавуну стане відмінним подарунком дружині, адже вона по праву вважається незамінною в господарстві.

Що подарувати чоловікові

Дружина, вибираючи, що піднести чоловікові на цю важливу подію, може зупинити свій вибір на різних чавунних фігурках, статуетки або, наприклад, підставці для ручок і олівців. Дружина, вибираючи, що піднести чоловікові на цю важливу подію, може зупинити свій вибір на різних чавунних фігурках, статуетки або, наприклад, підставці для ручок і олівців

Оригінальним спільним подарунком будуть кільця з чавуну, якими подружжя обміняються під час проведення торжества.

Що подарувати на чавунне весілля друзям

  • Якщо винуватці торжества проживають за містом або у них є дача, то цілком можливо, що є там і камін. В цьому випадку відмінним подарунком на 6 років весілля буде нова красива чавунна решітка для нього або цікава підставка для дров.
  • Можна також піднести молодим світильники з чавуну для вуличного освітлення. Їх розвішують навколо альтанки, будинки або уздовж доріжок, а вони відмінно висвітлюють всю територію. Подібні вироби Ви без особливих зусиль знайдете в будівельних великих гіпермаркетах. Можна і виконати їх на замовлення у майстра, який займається декоративним литтям і виготовленням різних кованих виробів. У нього ж можна замовити і чавунні медалі з вигравіруваними на них пам'ятними написами (імена подружжя, дата одруження можу розташовуватися на одному боці, а на іншу можна помістити велику цифру «6» з побажанням типу «Так тримати»).
  • В якості подарунка підійде і новий мангал. Якщо Ви не купуєте готовий варіант, а робите його на замовлення, то попросіть відобразити в оформленні його майбутнє знаменна подія. Такий презент прослужить довгі роки, можливо, доживе і до святкування золотого весілля.
  • Досить символічним презентом стане замок з чавуну. Де вигравірувані імена подружжя або красиві свічники. В якості подарунка можна вибрати і чавунні різьблені шкатулки - ті, що невеликого розміру, підійдуть для того, щоб зберігати в них коштовності, а ті, що більше - для різних документів.
  • Оригінальним подарунком для молодих стане моделька паровоза. Адже ще зовсім недавно залізниця носила назву «чавунця». Такий невеликий паровозик буде символом того, що подружжю далі має бути ще дуже довгий шлях, який вони пройдуть разом.
  • Чавунні гантелі. Для того, щоб подружжя надовго зберегли струнку фігуру і хорошу фізичну форму, можна вручити їм жартівливий, але одночасно і корисний подарунок - спортивні чавунні гантелі і гирі (для дружини підійдуть невеликі - на 1-2 кілограми, а для чоловіка можна купити й важчі) . Упакуйте їх в красиву обгортковий папір і перев'яжіть підходящої стрічкою.

Якщо Ви не припав до душі жоден з перерахованих вище варіантів, і проблема вибору подарунка на чавунне весілля так і залишилася - згадайте про другий назві шостої річниці і вручите презенти з горобини.

Може бути це буде варення, може, настоянка або вино, а може бути, і красива композиція, що складається з шишок, ялинових гілок і грон горобини.

Як ми вже говорили вище, в європейських країнах шоста річниця весілля називається карамельної, тому і в подарунок подружжю можна піднести різні солодощі, щоб подальша їх життя було ще солодше. Як ми вже говорили вище, в європейських країнах шоста річниця весілля називається карамельної, тому і в подарунок подружжю можна піднести різні солодощі, щоб подальша їх життя було ще солодше

Вибираючи презент, не варто занадто зациклюватися на назві. Просто зробіть подарунок від щирого серця, будьте щирі - і тоді він принесе молодому подружжю тільки радість.

Переглянули: 3 449

ТОП 5 перевірених подарункових магазинів в Росії-Вибирай!

Яке ж назву має весілля, що святкується подружжям в цей день?
Які ж вони?
Але чому б не влаштувати з цього обряду якесь смішне уявлення?
Що він являє собою?
Звичайно, в старі часи, таких питань як: «Що подарувати на 6 років весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com