рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на 30 років весілля - перлову весілля. Ідеї, недорого, незвично, корисно

  1. Подарунок дружини коханому чоловікові
  2. Подарунок чоловіка для ненаглядної
  3. Подарунки гостей молодим
  4. Подарунки від дітей і онуків
  5. Що ж вибрати?
  6. Ексклюзивним подарунком буде намальована картина з їх зображенням

Начебто, тільки вчора пролунала пишна і веселе весілля. Гості штовхали тости і кричали молодим «Гірко!». Але не встигнеш озирнутися, як за спиною «молодих» тридцять років спільного життя, дорослі діти і затишний будинок, який скликає до себе на свята вже онуків. Кожна, без винятку, любляча пара мріє відзначити таку цифру, ділячи все горе і радість разом.
Не дарма, тридцять років спільного життя називають перловою весіллям. Перли - це символ міцного кохання, цнотливості, чистоти і родючості. Що ж дарувати на перлову весілля? Таким питанням задаються не тільки чоловік і дружина, а й запрошені гості. Ця стаття присвячується можливих варіантів подарунків на таке чудове свято.

Подарунок дружини коханому чоловікові

Подарунки пари, яка відзначає тридцяту річницю своїх відносин, повинні нести скоріше не практичний, а духовний сенс. Варіантом подарунка для чоловіка можуть бути красиві перлинні запонки, або шпилька на краватку. Такий вид подарунка підійде кожному чоловікові, тому що цей аксесуар Подарунки пари, яка відзначає тридцяту річницю своїх відносин, повинні нести скоріше не практичний, а духовний сенс виглядає оригінально і свіжо. До красивим запонкам, дружина може підібрати і оригінальну сорочку.
Шпилька на краватку - це подарунок для чоловіка, який носить такого роду аксесуар. Часто буває, що чоловіки не люблять носити краватку, тоді такий подарунок не підійде і подароване прикраса не справить на чоловіка очікуваного ефекту. Якщо є можливість, придбати і нову краватку, то не варто нею нехтувати. Подарований комплект однозначно сподобатися.
Існують своєрідні кулькові ручки з металевим корпусом і однією перлиною на вершині ручки. Якщо чоловік займається роботою з документами, то такий подарунок буде завжди нагадувати йому про свою прекрасну дружину.

Подарунок чоловіка для ненаглядної

Вибрати подарунок жінці - це відповідальний і хвилюючий процес для будь-якого чоловіка, а тут тридцятиріччя весілля! Який люблячий чоловік не буде хвилюватися при виборі подарунка? Тільки той, який не боїться, що завтра він буде не нагодований! Жарт звичайно! Для кожного чоловіка щаслива посмішка своєї дружини - це вже подарунок.
Варіантом шикарного подарунка є перлове намисто. У намисто має бути тридцять перлин, вони будуть символізувати все виплакані сльози за тридцять років спільного життя. Бонусом до такого подарунка обов'язково повинні йти букет запашних троянд і слова любові до дружини.

Подарунки гостей молодим

Гості можуть необов'язково дарувати речі пов'язані з перлами. Вони можуть подарувати практичні подарунки, або зроблені власними руками, картини, статуетки, квіти, все, що вважатимуть за потрібне!
Чудовим подарунком на річницю весілля буде торт. Оформлення, якого, можна організувати у вигляді двох статуеток нареченого і нареченої. На торті можна замовити красиву розпис зі словами привітання. Шикарно на торті будуть виглядати їстівні перлини, такі кондитерські чудеса вже вміють робити майже в кожній кондитерській майстерні. Головне задатися ідеєю!
Якщо на грошовий подарунок у гостей не вистачає коштів, то можна своєрідно їх привітати, обсипаючи пелюстками троянд і читаючи вірші-привітання. Гості, які непогано володіють мистецтвом написання віршів, можуть порадувати пару молодят власні творіння. Тим більше що запрошені гості це вже вірні і старі друзі, які разом з молодятами вже з'їли не один пуд солі.

Подарунки від дітей і онуків

Діти і внуки для пари молодят - рідні люди на всій Земній кулі, тому подарунки від них сприймаються батьками дуже душевно і зворушливо. Дітям варто гарненько задуматися над варіантами подарунків.

Що ж вибрати?

Стильно і незвично, молоді будуть сприймати зроблений фільм в свою честь. Як же його зробити? Та дуже просто. За все року життя, батьки явно накопичили купу спільних фотографій, які лежать в їх стареньких альбомах. Варто просто взяти фотоапарат і перефотографувати старі фотографії, щоб фото з'явилися в електоронном форматі.
А далі справа за малим, варто їх розподілити по групах - з моменту юності і до сьогодні. За допомогою програми, створити презентацію у вигляді слайдів. На кожному слайді можна додавати текст. Якщо є можливість, то заздалегідь записати на камеру, їх звернення один до одного. Отримане відео змонтувати і подарувати молодим на диску.
Якщо існує творчий запал, то можна створити казку про історію кохання своїх батьків, яку для них прочитають маленькі онуки. Цю казку можна записати на диск і в будь-який час дідусь і бабуся зможуть включити і згадати свою історію.

Ексклюзивним подарунком буде намальована картина з їх зображенням

Якщо ж немає можливості зробити творчі подарунки, то можна подарувати більш практичні, тільки попередньо дізнатися, чого вони потребують, або про що мріють. Будь-який подарунок слід дарувати від душі і чистого серця!

***

Поздоровлення у віршах і прозі молодим на весілля

***

Голосові поздоровлення на весілля

Політика конфіденційності | Служба підтримки |

Що ж дарувати на перлову весілля?
Який люблячий чоловік не буде хвилюватися при виборі подарунка?
Що ж вибрати?
Як же його зробити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com