рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати коханому на річницю: подарунки, зроблені своїми руками, і придбані в магазинах

  1. Як визначитися з вибором
  2. Корисні подарунки
  3. смачні подарунки
  4. романтичні подарунки
  5. Оригінальні подарунки

Любов - трепетне ніжне почуття, тому подарунки для улюблених людей вибирають особливо ретельно. Адже при цьому хочеться не просто порадувати людини, а й приємно здивувати його, та ще щоб і запам'ятався подарунок надовго.

Дівчата і жінки, як більш емоційні, особливо намагаються проявити фантазію і зробити такий подарунок, щоб він асоціювався з дарувальником.

Як визначитися з вибором

Любов - трепетне ніжне почуття, тому   подарунки для улюблених   людей вибирають особливо ретельно

Романтична вечеря - завжди актуальний подарунок

Щоб простіше було визначитися з тим, що подарувати коханому на річницю відносин, потрібно керуватися декількома простими правилами.

Зрозуміло, що найдорожчій людині хочеться робити неповторні і цінні подарунки. Але в першу чергу, як би це не було банально і прикро для деяких, тут важлива матеріальна забезпеченість.

Дівчині із середнім достатком потрібно дуже довго збирати на презент вигляд годинника фірми Ролекс, пару квитків на тихоокеанський острів і т.п. Звичайно, якщо почати збирати заощадження задовго до пам'ятного дня, то і це можна здійснити.

Нас з дитинства вчать, що найдорожчі подарунки - зроблені власноруч. Це дійсно так. Але є такий тип людей, які вважають подарунки, зроблені своїми руками, дешевиною, не вартою їх поваги. Якщо улюблений так відреагує на подарунок дівчата, зроблений своїми руками, слід задуматися про його ставлення до неї самої.

Ще одним суттєвим моментом є прийняття до уваги інтересів потенційного одержувача подарунка. Всі люди різні - один захоплюється екстремальними видами спорту, інший збирає монети або тематичні наклейки, третій любить читати книги. Подарунок відповідно до улюбленим заняттям буде дуже приємним і цінним.

Потрібно пам'ятати, що дарують не просто речі, а гарний настрій і приємні спогади. Тому презент може бути не предметом, а якоюсь подією.

Корисні подарунки

Подарунок, зроблений своїми руками, оцінить кожен

В першу чергу роздуми на тему, що подарувати коханому на річницю, наштовхують на думку про подарунок, який принесе користь, причому не важливо, в якій області - на роботі, вдома в подорож або ще десь.

При виборі корисного презенту для коханої людини потрібно керуватися родом його діяльності, якщо є бажання подарувати річ, яка приносить користь, коли він на роботі.

Самим елементарним подарунком офісному працівнику може служити дорога ручка (часто співробітникам керівного складу дарують пір'яні ручки відомих фірм).

Чоловікові, що має справу з ремонтними роботами по роду діяльності або просто захоплюється подібним заняттям у вільний час, можна подарувати набір інструментів. Тут важливо не помилитися з вибором - потрібно враховувати не тільки склад вмісту, а й його якість, тому заздалегідь потрібно зібрати інформацію про надійних фірмах, які виробляють інструменти для ремонтних робіт.

Універсальним подарунком може бути зовнішній акумулятор для мобільного телефону, планшета і тому подібних пристроїв, якщо, звичайно, людина ними користується. Такий подарунок можна зробити ще й унікальним. У продажу є безліч пристроїв з цікавими написами й іменами людей.

Відвідування романтичних місць пожвавить почуття

Якщо чоловік курить, є можливість вибрати з приладдя, корисних для цієї звички. Попільнички, які поглинають дим, запальнички різних форм і розмірів, гільйотини і ножиці для сигар, аж до рукавиць для курців - виробники пропонують широкий вибір товарів, корисних для людей, що палять.

Останнім часом широкого поширення набули електронні сигарети. До них додається великий вибір рідин з різними смаками та інших допоміжних пристроїв.

Корисним подарунком чоловікові, що живе одному, може стати предмет побуту, який полегшує, наприклад, приготування їжі або прибирання кімнат. Також корисне значення мають речі, що дозволяють тілу розслабитися після робочого дня:

  1. подушки-антистрес;
  2. комфортне постільна білизна;
  3. ортопедичні подушки і матраци;
  4. масажні крісла або компактні масажери.

Корисними подарунками раніше вважалися набори парфумерії, засобів для гоління, прийняття душу. Але зараз їх можна розглядати як банальні. Такі речі краще купувати просто в міру потреби.

Річниця відносин передбачає досить близькі відносини, тому доречним буде подарувати банний халат або набір банних рушників хорошої якості.

смачні подарунки

Чоловіки теж люблять подарунки!

Їстівні подарунки відрізняються двоїстим значенням. Коли їх їси - смачно, але ці спогади швидко забуваються. Проте це не привід відмовлятися від такого виду презентів. Особливо просто догодити ласунам.

Зараз у продажу є безліч десертів і кондитерських виробів унікальної форми. На замовлення можуть зробити що завгодно.

З шоколаду роблять медалі, набори інструментів, іграшкові літаки, машини і танки, фігурки тварин і птахів. На торті умільці-кондитери можуть зобразити навіть сюжет за наданою фотографії.

Широко поширені подарункові набори цукерок і кондитерських виробів, оформлені унікальною упаковкою з різними цитатами, афоризмами, побажаннями і т.д., баночки з солодощами, що імітують упаковку для ліків, іменні чайні набори та шоколадні листівки.

Гарною підмогою у виборі того, що можна подарувати коханій на річницю, дівчині послужить вміння готувати. Можна приготувати незвичайне блюдо з будь-якої національної кухні, яку людина ніколи не пробував. Тут важливо не помилитися зі смаковими уподобаннями коханого.

Наприклад, не всі люблять гострі страви, а азіатська кухня відрізняється додаванням великої кількості спецій. Крім того, деякі страви можуть бути просто небезпечні для здоров'я, якщо є будь-яке захворювання, при якому протипоказане вживання конкретного набору продуктів.

Широкою популярністю користується домашня випічка. В якості подарунка можна приготувати кекси або печиво у вигляді сердечок або прикрашені написами з помадки, шоколаду, нарізаних фруктів, крему. У домашніх умовах легко зробити деякі види цукерок і загорнути їх в оригінальну упаковку.

романтичні подарунки

Креативні подарунки цінуються багатьма чоловіками

Великою популярністю при виборі того, що подарувати коханому на річницю, користуються подарунки романтичного змісту.

Найпростішим романтичним подарунком буде вечеря при свічках, як би не банально це звучало. Його можна приготувати власноруч, замовити страви домашньої кухні з доставкою додому або просто купити піцу.

Це залежить від переваг коханої людини, а також часу і грошових коштів, якими володіє дівчина, котра готує сюрприз. На додаток до романтичної вечері можна проявити турботу: приготувати ванну, зробити масаж .

Подарунками з романтичним відтінком в перші роки відносин можна вважати походи в кіно на цікавий сеанс, побачення в незвичайних місцях, подорожі, нехай і не в далекі країни.

Дуже романтичним буде визнання в любові, записане на цифровий носій або оформлене у вигляді книжечки. Книжку можна виготовити своїми руками, вписати вірші про кохання власного твору або інших авторів, вклеїти спільні фотографії , Доповнивши їх романтичними коментарями, що виражають ставлення до коханого.

Освідчення в коханні можна записати на диктофон мобільного телефону або на комп'ютер, а потім переслати на електронну пошту або MMS-повідомленням. У записі можна чергувати читання віршів про кохання з зізнаннями в прозі, хорошим доповненням буде фон у вигляді романтичної мелодії.

Важливість такого подарунка полягає в тому, що чоловік в будь-який момент, коли захоче, може почути голос коханої і заповітні слова, що зігрівають душу, особливо у важкі хвилини життя.

З романтикою асоціюється форма серця . Подарунки, оформлені в такому вигляді, завжди мають романтичний відтінок, будь то чашка, пиріг або повітряну кульку. Цікавим подарунком може служити набір сердечок, вирізаних з паперу, з написаними на них побажаннями, визнаннями в любові або причинами близьких відносин.

Паперові сердечка можна помістити в коробку або банку, відповідним чином оформлену, або заховати по всіх кімнатах. Знайти визнання в любові в несподіваному місці, наприклад, в хлібниці або на вішалці для одягу - приємний сюрприз для люблячої людини.

Оригінальні подарунки

Добре, якщо подарунок - сюрприз!

При виборі подарунка коханому можна проявити фантазію і влаштувати досить оригінальний сюрприз, який він буде пам'ятати дуже довго.

Серед порад на тему, як зробити оригінальний подарунок, присутні такі, як:

  • квитки на концерт улюбленого музичного виконавця;
  • кінні прогулянки;
  • польоти на повітряній кулі, параплані, дельтаплані;
  • стрибки з парашутом;
  • сертифікати на навчання різним видам діяльності (катання на скейтборді, управління вертольотом і ін.);
  • іменний сертифікат на зірку або сузір'я (обійдеться в пристойну суму грошей і не всім по кишені);
  • родоводи книги ;
  • картини, створені за фотографії і ін.

Вибір оригінального подарунка залежить лише від широти польоту фантазії і матеріальних можливостей дарувальника.

Рекомендується пам'ятати про те, що вибір подарунка повинен робитися від душі, тоді він точно заслужить уваги. Деякі джерела не рекомендують дівчатам і жінкам робити подарунки, за вартістю перевершують презенти, отримані ними від чоловіка, аргументуючи це тим, що чоловіка такий подарунок може принизити. Тут варто повністю покладатися на знання психології людини та її ставлення до речей і людям.

Таким чином, вибір подарунка для коханої людини на честь річниці відносин дозволяє виявити весь політ фантазії і свою любов. Підійшовши до цього процесу з душею і хорошим настроєм, можна подарувати незабутні пам'ятні відчуття свята.

Ідеї ​​для подарунка коханому хлопцеві можна почерпнути і з відео:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com