рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати батькам на річницю весілля

  1. Подарунок своїми руками
  2. Постільна білизна
  3. Побутова чи кухонна техніка
  4. дачні приналежності
  5. Туристична путівка
  6. Путівка в санаторій
  7. Абонемент у фітнес-центр
  8. Квитки в кіно

Зміст статті:

Зміст статті:

Річниця весілля батьків - приємне і хвилююче подія не тільки для них, але і для дітей, які з'явилися на світ завдяки союзу двох люблячих сердець.

Як висловити свою любов і вдячність батькам в цей особливий день?


Зрозуміло, що батькам важливіше будь-якого подарунка - ваша турбота і увага. Але все ж, що краще подарувати, щоб подарунок став приємним доповненням вашому привітання?

Подарунок своїми руками

Пам'ятайте, як мама раділа вашим наївним саморобним листівкам і простенької вишивці, яку ви готували до Дня її народження або до 8 Березня?

Чому б не «освіжити» ці емоції? Подарунки, зроблені власноруч, актуальні завжди. Ось лише кілька ідей хенд-мейд подарунків для батьків на річницю: родинне дерево у вигляді картини з фотографіями всіх дітей і онуків, сімейний фотоальбом, ілюстрована книжка, яка розповідає про історію сім'ї - від моменту знайомства батьків до сьогоднішнього дня, медалі «Краща мама» і «Кращий тато», вірш або пісня власного твору на честь ваших батьків.

І до речі, про вишивку. Якщо до цих пір дружите з голкою і п'яльцями, можна вишити картину з голубками або іншими парними фігурками, що символізують щасливе життя сімейно пари. Як варіант - можна вишити диванні подушки з ініціалами батьків.

Постільна білизна

Безпрограшний варіант на всі часи. Постільна білизна торговельної марки Стася - це великий вибір якісної постільної білизни на будь-який смак: з бязі, попліну, сатину, різного розміру і забарвлень.

Вибирайте стримані класичні кольори і малюнки - такий подарунок напевно припаде до смаку вашим «молодятам».

Побутова чи кухонна техніка

Люди старшого віку зазвичай вельми скептично налаштовані піт відношенню до різних технічних новинок. Але якщо ви зумієте підібрати подарунок, який стане справжнім помічником у господарстві, ваші батьки будуть дуже вдячні.
Будь-господині до смаку припаде мультиварка або пароварка.

дачні приналежності

Якщо ваші батьки не мислять свого життя без літа на дачі, купіть їм у подарунок що-небудь корисне для їхнього побуту або відпочинку.

Хороша садові меблі з ротанга, гамак, дачні гойдалки під навісом, маленький холодильник або переносний кондиціонер - підійде все, що зробить дачний відпочинок більш приємним і комфортним.

Туристична путівка

Якщо ваші батьки - активні непосиди, подаруйте їм туристичну путівку.
Вид відпочинку вибирайте, виходячи з індивідуальних переваг: хтось віддає перевагу екскурсії по незнайомих містах, а кому-то цікавіше провести час на пляжному або гірськолижному курорті.

Щоб не потрапити в халепу, уточніть заздалегідь термін дії закордонних паспортів своїх батьків, якщо поїздка передбачає виїзд за межі країни.

Путівка в санаторій

Якщо поїздка за кордон - збільшите власність молодих і активних пар, то батькам старшого віку можна запропонувати відпочинок в хорошому санаторії недалеко від будинку.

Вибирайте пристойні заклади з комфортними умовами проживання, наявністю кваліфікованого медичного персоналу і можливістю пройти курс лікувально-профілактичних процедур.

Вибирайте пристойні заклади з комфортними умовами проживання, наявністю кваліфікованого медичного персоналу і можливістю пройти курс лікувально-профілактичних процедур

Абонемент у фітнес-центр

Якщо ваші батьки досить спортивні, подаруйте їм абонемент у фітнес-центр. У сучасних фітнес-центрах існує величезний вибір видів фізичної активності, з яких можна вибрати ті, що максимально підійдуть вашим батькам, наприклад, плавання в басейні або йога.

Квитки в кіно

Якщо все культурне життя ваших батьків зводиться до перегляду телевізійних серіалів, подаруйте їм квитки в кіно. Напевно, в молодості вони бігали туди на побачення, купуючи квитки на останній ряд.

Похід в кіно зараз стане для них справжнім святковою подією. Важливо тільки правильно підібрати фільм. Краще, якщо це буде якась добра романтична історія, надовго створює гарний настрій.

Джерело: жіночий сайт WomanClub.in.ua

З цією статтею ще читають:

Як висловити свою любов і вдячність батькам в цей особливий день?
Але все ж, що краще подарувати, щоб подарунок став приємним доповненням вашому привітання?
Чому б не «освіжити» ці емоції?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com