рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що можна подарувати на річницю весілля

  1. Що подарувати чоловікові на річницю весілля
  2. Перше побачення повертається
  3. Торт і тістечка на замовлення
  4. Подарунки батьків на річницю весілля
  5. Недорогі подарунки від братів, сестер і друзів

Щоб вибрати символічний подарунок, зверніться до календарем весільних річниць .

Якщо ж ви не прихильник "ситцевих" і "паперових" презентів, все залежить тільки від вашого смаку і матеріальних можливостей.

Що подарувати чоловікові на річницю весілля

Найбажаніший і дорогий подарунок може піднести тільки близька людина, і ось кілька варіантів, які порадують чоловіка:

Перше побачення повертається

Навіть після року шлюбу подружжю по-новому бачиться їх знайомство, перше побачення, романтичні зустрічі закоханих. Пожвавить сімейну атмосферу обігрування яскравого епізоду з холостий життя. Якщо дружина зробить це красиво, вона пробудить колишню пристрасть, і нагадає чоловікові, що з початком подружнього життя романтика не закінчується.

Зробити такий подарунок можна різними способами. Наприклад, надіти нове плаття, спокусливо нафарбуватися і накрити ввечері столик на балконі з повітряними кульками, як колись ви робили в молодості. Або запросити його в кінотеатр, щоб цілуватися на задніх рядах.

Подарувати чоловікові можна пляшку дорогого алкогольного напою, модну сорочку або побалувати його печивом ручної роботи з вашими іменами. Він це оцінить.

У цей день головне - не презент, а атмосфера: забутою, розкріпаченої легкості, яка супроводжувала ваші дошлюбні побачення.

Торт і тістечка на замовлення

Вони повинні бути незвичайними і до пари моменту.

Наприклад, якщо до цієї річниці весілля у вас з'явився малюк, можна замовити тістечка у формі блакитних ажурних шкарпеток або коляски; якщо чоловік недавно отримав підвищення - тортик з монеток або тістечка-паперові літачки, що символізують нові висоти.

Подарунок повинен відображати ваші спільні досягнення.

Холодні закуски до святкового столу з фото →

  • Квитки в оригінальній упаковці в дельфінарій, на концерт улюбленої групи або в театр. Туди, куди ви дуже хотіли піти, але не мали можливості.
  • Несподіваний вечерю власними руками: страви повинні кардинально відрізнятися від тих, що ви зазвичай готуєте, а в ідеалі - дивувати набором і / або поєднанням продуктів.
  • Світлодіодні кристалики з вашими знаками зодіаку або нічник для спальні. Він символічно буде висвітлювати вашу сімейне життя і хвилини радості удвох.
  • Футболку з його фотографією і вашими найкращими побажаннями.
  • Фотокнигу з кращими моментами вашого життя. Її можна замовити в магазині фотопослуг.

Її можна замовити в магазині фотопослуг

Ви зможете не тільки помістити туди дорогі серцю фото, але і написати побажання, вірші, вкласти квитки в кіно, трамвайний квиток в день, коли ви познайомилися. Такий подарунок приємно здивує вашого чоловіка. Як зробити фотоальбом своїми руками дивіться у відео в відео .

Страви з м'яса на святковий стіл →

Золотий подарунок, який символізує ваші почуття. Вона буде рада серцю, колечка з чарівними каменями, особливо тими, що відповідають її знаку зодіаку.

Найбільше будь-якого роду прикраса сподобається жінці, вкрай цінує чоловічі знаки уваги і вважає за краще виглядати дорого і стильно.

Шоколадку з її ім'ям на обгортці, зв'язку повітряних куль і сертифікат в магазин косметики. Такий романтичний у своїй безпосередності подарунок сподобається будь-якій жінці, особливо молодий. Цим презентом ви демонструєте, як цінуєте її красу і хочете, щоб улюблена жінка ні в чому собі не відмовляла.

Цим презентом ви демонструєте, як цінуєте її красу і хочете, щоб улюблена жінка ні в чому собі не відмовляла

Подарунок можна доповнити замовленням сімейної фотосесії у хорошого фотографа.

Святкові літні салати →

Квитки на двох на Чорне море або на Байкал, - не кожен може дозволити собі Мальдіви на річницю. Дружина це розуміє, і ваші старання з приводу незабутнього відпочинку віддадуть сторицею. І нехай справи почекають, а медовий місяць триває.

Торт на замовлення з зображенням улюбленої жінки. Його можуть зробити майстри, які виготовляють торти ручної роботи. Такий подарунок підійде і на мамин день народження .

І, звичайно ж, шикарний букет квітів, коробку дорогих шоколадних цукерок і шампанське.

Торт в стилі рустик →

Подарунки батьків на річницю весілля

Молоді люди оцінять подарунки не тільки зі змістом, а й з практичною доцільністю.

Але оформити їх коштувати святково і креативно. Навіть звичайна кавомолка візьметься по-іншому, якщо вона буде в стильній упаковці, яку можна зробити в будь-якому торговому центрі.

Дуже добре, якщо подарунок буде несподіваним, адже батьки як ніхто знають, що потрібно їхнім чадам. Боїтеся пригадати - перед річницею сходіть до дітей в гості і спробуйте вивідати, чого вони потребують зараз.

Що дарують на хрестини →

В очікуванні малюка. Якщо молодята ще не купили дитині коляску або люльку, ви можете піднести їм ці подарунки. Також ви можете вибрати ніжні фіранки в кімнату малюка або подарувати парі великою функціональну іграшку: наприклад, плюшевого ведмедика розміром з крісло.

Практичний подарунок в ефектній упаковці. Міксер, вафельница, прилад для підсушування хліба, виготовлення кави, поп-корну і соковижималка - відповідні подарунки молоде подружжя. Також можна подарувати DVD або ноутбук, якщо їх ще немає в будинку пари.

При можливості подарувати більший подарунок, наприклад, холодильник, пилосос або пральну машину, краще піднесіть сертифікат в магазин побутової техніки - дайте сім'ї можливість вибрати самим.

що діти дарують батькам на річницю весілля ?

Яскравий, що запам'ятовується букет квітів. У флористичних магазинах можна замовити сумку або куля з троянд, букет неабиякою форми або їстівний, квіти в горщиках. Не пошкодуйте грошей і подаруйте молодій парі великий і красивий букет, в якому буде обов'язково якийсь маленький сюрприз: золоте або срібне прикраса, або кілька великих купюр.

Автомобіль або квартиру. Якщо дозволяють ваші матеріальні можливості, - такий подарунок, як ви розумієте, стане самим приємним для ваших дітей, незалежно від річниці весілля.

Перша річниця весілля: як називається і що дарувати →

Недорогі подарунки від братів, сестер і друзів

Набір повітряних куль і фотосесія з ними. Вам потрібно купити велику зв'язку повітряних куль або самостійно їх надути, а так само взяти з собою фотоапарат і подарувати кулі прямо на прогулянці. Молоді будуть раді такому подарунку і барвистим фотографій.

Цукерки з сердечками в упаковці з іменами. Їх продають в магазинах подарунків. Ви можете взяти банку з цукерками - вибрати наклейку з іменами пари і подарувати солодощі молодим.

Грамотно зауважте особливості пари або індивідуальності подружжя: подаруйте чохли з нотним станом, логотипом улюбленої команди, репродукцією картини, зображенням вусів і губ; виберіть символ, половинчасто зображений на футлярах чоловіка і дружини.

Яскраві футляри для смартфонів. Вони можуть бути одного кольору, з іменами подружжя або просто однаковими, з приколами і напуттям. "Вагітним парам" - "В очікуванні сина", "Чекаємо лелеки".

Вагітним парам - В очікуванні сина, Чекаємо лелеки

Однакові окуляри і джинсові кепки з іменами. Є у зіркових пар така тяга - одягатися приблизно однаково. Презенти дуже сподобаються молодій парі; для більш дорослих, які святкують річницю весілля, візьміть футболки, годинник або браслети.

Однакові гуртки з сердечками або монетками «на щастя». Їх можна подарувати подружжю будь-якого віку. Предмети - доповнити іменами винуватців торжества і вручити, ратуючи за неспішні посиденьки з коханою людиною за чашкою кави.

І не переживайте з приводу вартості: кожен хоче дорогих подарунків, але ще більше - уваги від дорогих серцю людей.

Дивіться також: до чого сниться весілля →

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com