рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Річниці весілля і їх назви по роках: все ювілеї весілля

  1. Всі ювілеї весілля по роках: назви весіль
  2. У представленому розділі ви зможете прочитати:
  3. Красиві привітання з річницею весілля
  4. Серед подарунків вибір можна зупинити:
  5. Привітати винуватців торжества можна за допомогою:
  6. Що подарувати чоловікові на річницю
  7. Які бувають весілля по роках
  8. 45 років з дня весілля - сапфірове весілля
  9. 20 років з дня весілля - порцелянове весілля
  10. 3 роки з весілля - шкіряне весілля
  11. 10 років з весілля - рожева або олов'яний весілля
  12. 15 років з весілля - кришталеве весілля
  13. 1 рік з весілля - ситцеве весілля
  14. 25 років з весілля - срібне весілля
  15. Що подарувати на річницю весілля

Пишне і хвилююче свято відгриміло, і тепер новоспечені подружжя може вдосталь насолодитися один одним. Але щоб побут не затягнувся, а романтика не скотилась нанівець, обов'язково святкуйте все річниці весіль по роках. Ці затишні вечори допоможуть зайвий раз згадати, чому ви вибрали один одного, дозволять знову повернутися в зворушливі моменти весільного дня і зрозуміти, що не дарма ви вирішили йти по життю разом.

Кожен ювілей весілля (особливо круглий) заслуговує на особливу увагу. Не забудьте привітати близьких людей в такий важливий день. Команда порталу Свадьбаголік.ru підібрала для цих випадків красиві весільні привітання і ідеї подарунків. І це далеко не все, що ми пропонуємо дізнатися з цього розділу! ще ▾

Всі ювілеї весілля по роках: назви весіль

Свої назви річниці весіль отримали близько двох століть тому. Саме з тих пір і з'явилася традиція відзначати «дні народження» сім'ї. У 2019 цей звичай все також актуальний і користується великою популярністю в російських сім'я. Особливо пари приділяють увагу круглих дат - 5, 10 ... 25 років ...

Свої найменування річниці отримали неспроста. Кожне з них служить символом фортеці відносин між подружжям і нагадуванням, скільки було потрібно докласти зусиль і терпіння, щоб знайти міцну і надійну сім'ю. Наприклад, дерев'яне весілля (5 років спільного життя) свідчить про те, що відносини стають міцнішими, «пускають коріння», але при цьому, цей паросток ще вимагає не мало уваги і турботи, щоб здати дійсно міцним деревом, чи то пак - надійною опорою один для друга.

У представленому розділі ви зможете прочитати:

Крім того, з нами ви зможете підібрати кращі серйозні і прикольні весільні тости . Адже для кожної пари важливо і приємно, коли про їх річниці пам'ятають і підбирають з цього приводу виключно щирі слова.

Красиві привітання з річницею весілля

День народження сім'ї - свято особливе і дуже зворушливий. І чим старше стає сім'я, тим глибше і трогательнее вимовляються вітальні промови. А подарунки, куди ж без них, вибирати стає все складніше і складніше. Адже доводиться враховувати смак відразу двох людей, і щоб кожен залишився задоволений.

Серед подарунків вибір можна зупинити:

  • На предметах, відповідних назвою весіль по роках: на скляну - посуд або вази, на чавунну - сковороду з цього металу, на перлову - прикраси або фоторамки їх мінералу;
  • На хобі та спільних захопленнях: рибалка, дача, подорожі і так далі;
  • На предметах домашнього вжитку та побутову техніку. Але тут точно потрібно знати, в чому дійсно потребує сімейство, а які подарунки будуть припадати пилом на полицях;
  • На допомогу в організації свята: оплата святкового торта або послуг підрядника (фотограф, артист, танцюрист), вибір ведучого і сценарію сучасного весілля і інше, пов'язане з проведенням незабутнього ювілейного вечора.

Чим старше подружні стосунки, тим старше діти. І хто, як не вони, повинні зробити святковий вечір зворушливим і незабутнім. У цьому допоможуть зворушливі і красиві привітання. Але мало просто знайти вітальний текст в Інтернеті і прочитати його батькам. Тут слід проявити фантазію і винахідливість.

Привітати винуватців торжества можна за допомогою:

  1. Віршів або пісень власного твору і у власному виконанні;
  2. Відео-презентації, де будуть включені знімки з дня весілля і річниць, важливих моментів (вагітність, зустріч у пологові будинки, перші кроки дітей, спільний відпочинок та інше);
  3. Сімейного портрета. Причому він може бути як намальований, так і вишитий хрестиком;
  4. Пескографіі, коли при всіх майстер малює історію кохання подружжя під приємну музику.

Портал для наречених svadbagolik.ru радить завжди відзначати це свято, яка б річниця весілля не була. Для цього не обов'язково запрошувати гостей. Вечір наодинці один з одним з улюблених вином або під зоряним небом допоможе знову пробудити почуття, задавлені побутом і повсякденними проблемами.

▴ Приховати опис ▴

Пишне і хвилююче свято відгриміло, і тепер новоспечені подружжя може вдосталь насолодитися один одним

Що подарувати чоловікові на річницю

Якщо ви не знаєте, що можна подарувати коханому чоловікові на річницю весілля, вам варто пошукати в інтернеті самі незвичайні і популярні ідеї презентів, щоб улюблений оцінив вашу турботу і увагу.

  • 1523 перегляду
  • 20 фото

Які бувають весілля по роках

Пропонуємо дізнатися, які бувають весілля по роках крім відомих всім срібною та золотою річниці, а також розглянути варіанти оригінальних подарунків на кожну з них, щоб піднести винуватцям торжества цікаві і символічні презенти.

  • 72620 переглядів
  • 11 фото

45 років з дня весілля - сапфірове весілля

Сапфірове річниця відзначається через 45 років з весілля. Вона не така значуща як золота, але теж важлива. Тому відзначити її варто. А ось в колі сім'ї або великий і галасливою компанією, вирішувати вам.

  • 7063 перегляду
  • 20 фото

20 років з дня весілля - порцелянове весілля

20 років з дня весілля - важлива дата в житті подружньої пари. З цього приводу обов'язково варто організувати свято в колі сім'ї, адже в цей день можна ще раз сказати один одному слова любові і вірності і піднести рідним оригінальні презенти.

  • 4633 перегляду
  • 19 фото

3 роки з весілля - шкіряне весілля

Через три роки шлюбу подружжя чекає гарна і символічна дата - шкіряна весілля, яку обов'язково варто відзначити, хоча б просто для того, щоб знову сказати один одному слова любові і вірності!

  • 2793 перегляду
  • 19 фото

10 років з весілля - рожева або олов'яний весілля

Олово і троянда - прекрасне поєднання стійкості і м'якості, яке притаманне всім парам, які зберегли свої відносини через 10 років з дня одруження. Тому олов'яний весілля вважається моментом досягнення гармонії в родині.

  • 3543 перегляду
  • 15 фото

15 років з весілля - кришталеве весілля

Після 15 років з весілля пара відзначає кришталеву річницю. Ця дата дійсно важлива, і її обов'язково потрібно відсвяткувати, зібравши сім'ю і друзів. Де ж це краще зробити і які подарунки піднести подружжю?

  • 3939 переглядів
  • 19 фото

1 рік з весілля - ситцеве весілля

Ситцеве весілля - це перший рік подружнього життя. Але звідки пішла ця назва і які прикмети пов'язують з цим чудовим днем? Адже предки вірили, що якщо дотримуватися певних традиції, сім'я стане тільки міцніше. Перевірите?

  • 9765 переглядів
  • 22 фото

25 років з весілля - срібне весілля

Не всім подружнім парам вдається відзначити 25 років спільного життя, зберігши свою любов і вірність один одному цілі чверть століття. Яку назву носить ця річниця весілля? Срібна - на честь блискучого дорогоцінного металу!

  • 2474 перегляду
  • 16 фото

Що подарувати на річницю весілля

Подарунок на річницю весілля повинен бути яскравим і незвичайним, щоб він запам'ятався подружжю і викликав у них тільки позитивні емоції. Однак, іноді подарунок може бути не тільки креативним, але і корисним, що зробить його дійсно універсальним.

  • 2639 переглядів
  • 17 фото

Де ж це краще зробити і які подарунки піднести подружжю?
Але звідки пішла ця назва і які прикмети пов'язують з цим чудовим днем?
Перевірите?
Яку назву носить ця річниця весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com