рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Поздоровлення на весілля в прозі

Відмінний і оригінальний спосіб прикольно привітати молодят - це проза (своїми словами). Для тих, хто володіє літературним словом можна придумати якусь незвичайну романтичну історію, в якій головними героями будуть жених і наречена. Взагалі привітання в прозі на весілля є одними з найпоширеніших, оскільки це завжди дуже просто, не потрібно складати риму, досить зберігати хорошу дикцію і говорити від чистого серця. Поздоровлення в прозі можуть бути як заздалегідь підготовлені і написані на листівці, так і імпровізовані, без будь-якої підготовки, просто потік думок і побажань для закоханих в цей чудовий день. Уявіть, як буде приємно молодятам в їх день слухати привітання у прозі від рідних і близьких людей!

***

Дорогі наречений і наречена! Від щирого серця вітаємо вас зі вступом у законний шлюб. Сьогодні, в день вашого одруження, вам подарувало частинку себе Сонце, і ця частка - сімейне вогнище. Сонце - джерело життя на землі, сімейне вогнище - джерело Дорогі наречений і наречена життя сім'ї. Зберігайте цей дорогий подарунок все життя. Який би холодний вітер дув, полум'я вогнища повинно горіти, даючи світло і тепло вашій родині. За невгасимий світло і тепло вашого сімейного вогнища!

***

Я вітаю вас з вашим урочистим одруженням. Мені випала велика честь не просто бути присутнім на вашому весіллі, але і виконувати роль почесного свідка. Я не можу описати всіх тих почуттів, які зараз киплять в моїй душі. Я безмежно радий за мого найкращого друга, який, нарешті, знайшов собі таку прекрасну половинку. Сьогодні ви виглядаєте просто чудово, бажаю вам протриматися на цьому рівні ще років сто. А заодно протягом цих ста років Примножте не тільки ваш сімейний капітал, але і кількість членів вашої родини.

***

Йшов по одній доріжці голубок, а по інший - голубка, і було їм іти сиро і самотньо. Але Бог побачив їх і звів доріжки в одну. І тепер голубок і голубка, обнявшись крильцями, підуть по одному широкому доріжці. Так побажаємо їм йти щасливо і дружно, один одного любити і пташенят виводити!

***

Бажаючи всього самого доброго нашим молодятам я хочу одночасно дати їм і мудру пораду: ніколи не забувайте тих, хто дав вам життя, - батьків своїх. Не шкодуйте для них ласкавого слова. Адже ласкаве слово не важко, а споро. Підійдіть до них ближче, та поклоніться їм нижче, як говорили за старих часів. Адже молодий працює руками, а старий - розум дає. Прикладіть до свого розуму та батьківський - безбідно життя проживете. За взаєморозуміння батьків і молодят!

***

Дорогі молоді! Від щирого серця вітаю Вас з вступом у законний шлюб і утворенням сім'ї! Дружба і любов - найпрекрасніші почуття в людському житті. Нехай Ваша любов буде такою ж довгою, як Ваше життя! Живіть в любові, щастя і радості, нехай у Вас будуть здорові і життєрадісні діти, і будьте вірною опорою Вашим батькам і матерям. В добрий час, дорогі! Гірко!

***

Дорогі наші «молодята»! Вітаємо вас з днем ​​народження сім'ї. Нам дуже приємно, що ми стали гостями на цьому сімейному святі. Дивлячись на ваші щасливі обличчя, важко підібрати побажання, адже найголовніше у вас вже є: любов, діти, достаток. Тьху, тьху, щоб не наврочити. Ми бажаємо вам, щоб ваш медовий місяць тривав все життя, щоб не тьмяніли ваші кільця і ​​не старіли почуття, щоб ваша любов була вам захистом від жорстокості навколишнього світу, щоб «гірко» було тільки на весіллі, а в житті солодко і світло, щоб ви весело і дружно прожили життя.

***

Милі (імена подружжя)! Від щирого серця хочеться вам побажати щасливого подружнього життя! Свейте своє сімейне гніздечко затишним і теплим. Нехай це гніздечко частіше відвідують лелеки, нехай ваше сімейство росте не по днях, а по годинах! Живіть - як два лебеді: лебединою любові, лебедину вірність, лебединої пісні вам через сто тисяч років.

***

Дорогі мої друзі! Я був присутній на Вашому весіллі від самого початку до цього моменту і не бачив на Ваших особах більш щасливого виразу, ніж зараз. Ви просто випромінюєте райдужне світіння, яке огорнуло не тільки нас, а й всю навколишнє середовище. Я просто мрію, потрапивши в таку ситуацію, рочки так це через два, бачити Вас поряд, але в кількості трьох примірників.

***

Я не стану повторювати все, що вже було сказано до мене. Я лише хочу ще раз від щирого серця привітати вас з днем ​​одруження. Я бачила, як моя подруга хвилювалася сьогодні вранці, бачила, як боязко вона ступила на килим в РАГСі, і бачу, яке щасливе обличчя у неї зараз, так нехай і в подальшому житті все хороше у вас йде по наростаючій, як сьогодні.

***

Я бажаю молодим плечем до плеча долати труднощі на життєвому пут ». Чоловікові незабивать, що дружина - істота ніжна і їй потрібно »допомагати, щоб не зігнувся її чарівний стан від тяжкості турбот, які не зблідли червоні троянди на щоках, не пропав блиск її очей, а серце не закрилося для прекрасного.

***

Дорогий друг! Хочемо в цей щасливий для тебе і твій новоспеченої дружини розповісти вам історію про тварин! Жила-була жаба, жила радісно і щасливо і вирішила вона піти стати мандрівництвом, знайти своє щастя в житті ....... Стрибала-стрибала .... і раптом на дорозі їй попадаються рейки, тільки вона їх перестрибувати, тут звідки Не візьмуся, поїзд ..... і відрізало їй попку ..... Стрибає далі і думає: «що ж я така гарна, така розумна і без попки робити буду» і стало їй так шкода попку, що вирішила вона повернутися. Стрибала-стрибала, і до рейок дострибатися, тут звідки не візьмись поїзд і поки вона попку то підбирала він їй голову і відрізав. Хочемо побажати тобі жених, що б ти через красивою дупи ніколи не втрачав голову!

***

Молодята, акція «Ах, це весілля!» Підкаже Вам як, заощадивши час і гроші, зробити правильний вибір! Весільні пропозиції тільки для Вас! Учасники акції «Ах, це весілля!» Готові допомогти Вам в будь-яких питаннях щодо організації весілля, дати професійну пораду, забезпечити якісне обслуговування і зробити Ваше весілля неповторною!

***

Ну що ж, молоді, я, мабуть, хвилююся не менш вас. Мені випала така можливість привітати молодих вдруге. Все, що я не встиг сказати своїм дітям, доведеться вислухати вам. По-перше, хочу привітати вас з вашим одруженням, ви довго йшли до цього і, нарешті, доставили всім нам таке задоволення - погуляти на вашому весіллі. Я як батько не тільки вашого батька, а й усього сімейства маю повне право дати напутнє слово вам на все ваше життя. Ось моя порада: «Живіть щасливо! »

***

Дорогі ..., сьогодні особливий день у Вашому житті, Ви зробили перший крок на шляху до сімейного щастя. І я хочу побажати, щоб на цьому шляху Вас завжди оберігала Ваша любов, допомогу і підтримка близьких і друзів. А якщо і зустрінуться рудності на Вашому шляху, нехай вони зроблять Вас сильнішими, мудрішими і ближче один до одного. І пам'ятайте - дуже важливо прожити своє життя так, щоб Ваші батьки могли вами пишатися.

***

Мудрість говорить: «Вибори не вибереш». Тому одруження - це щось на зразок мікстури. І те й інше потрібно приймати не роздумуючи, залпом. Але судячи з щасливим, сяючим особам молодят, взаємний вибір був вдалим. І тому порадіємо за наших молодят, привітаємо їх з законним шлюбом і побажаємо безтурботного, довгого, вдалого плавання по хвилях житейського моря в любові, повазі, у взаємній вірності!

***

Дорогі ...! Вітаємо вас з першим сімейним святом! Побажати хочемо так багато, що всього не перелічити. Щастя найбільшого, що на світі тільки є. Чоловікові - слухатися дружину, і любити її одну, А дружині - народжувати діточок, славних, милих дітлахів. Чекаємо від вас богатирів і красунь дочок!

***

Коли вже відбулося злиття сердець, нареченим потрібно подумати про мир і злагоду в родині. Але як його досягти? Моя вам порада. Нехай дружина в думках поставить чоловіка на мармуровий п'єдестал, і нехай чоловік в думках поставить дружину на мармуровий п'єдестал. І Кланяйтеся один перед одним, і височів один одного. Це кращий спосіб зберегти взаємну любов і повагу. Щасливої ​​вам і багаторічної життя!

***

Я дуже рада за вас, мої дорогі друзі. З сьогоднішнього дня ви стали чоловіком і дружиною. Тепер для вас почнуться веселі часи, які вам доведеться пережити удвох. Тепер ви підете по життю рука об руку. Сімейне життя - це дуже серйозна справа. Будьте завжди поруч один з одним, не забувайте цього самого щасливого дня у вашому житті.

***

Сім'я - це крихкий музичний інструмент. Дисгармонія в сім'ї - річ не рідкісне, тому щоб домогтися ладу, доводиться крутитися на всі лади, інакше ладу не доб'єшся. Бажаємо Вам, щоб в музиці, заснованої на гармонії люблячих сердець, ніколи не звучало нот розчарування і фальші. Нехай в цю музику ніколи не уривається дика, шалена какофонія скандалів і чвар. Нехай Ваші серця завжди б'ються в унісон!

***

Всі присутні безсумнівно знають дев'ять божих заповідей: не убий, не вкради, Не чини перелюбу, шануй батьків своїх і т. Д. А чи знаєте Ви заповіді застілля? Давайте їх згадаємо! Перша: тверезий на весіллі - шпигун, бути на весіллі, та не бути п'яним - грішно. Друга: випий трохи, а випий все. Третя: хто добре наголошуючи, той добре і згадає. Піднімемо ж келихи за ці благословенні заповіді, перевірені часом, і поклянемося ніколи їх не порушувати в ім'я щастя наших молодят!

***

Я хочу привітати вас з цим знаменним днем ​​у вашому житті. Нехай цей день запам'ятається вам, і те щастя, яке ви відчуваєте зараз, і та радість, яка переповнює вас, не забудуться ніколи. Хочу побажати також, щоб ваші серця були м'якими, особливо по відношенню один до одного, а дух, твердим у будь-яких життєвих ситуаціях і перипетіях. І тоді вони завжди знайдуть шлях до сімейного згодою і благополуччя!

***

Дорогі ..., сьогодні особливий день у Вашому житті, Ви зробили перший крок на шляху до сімейного щастя. І я хочу побажати, щоб на цьому шляху Вас завжди оберігала Ваша любов, допомогу і підтримка близьких і друзів. А якщо і зустрінуться рудності на Вашому шляху, нехай вони зроблять Вас сильнішими, мудрішими і ближче один до одного. І пам'ятайте - дуже важливо прожити своє життя так, щоб Ваші батьки могли вами пишатися.

***

Сьогоднішнє урочисте подія з'єднує вас в одне ціле. Мені хотілося б побажати вам, щоб ви завжди пам'ятали про це, щоб радість одного була завжди радістю іншого, щоб ви прислухалися один до одного і відчували один одного - це так допомагає жити! Щастя вам і удачі, дорогі молодята!

***

Коли вже відбулося злиття сердець, нареченим потрібно подумати про мир і злагоду в родині. Але як його досягти? Моя вам порада. Нехай дружина в думках поставить чоловіка на мармуровий п'єдестал, і нехай чоловік в думках поставить дружину на мармуровий п'єдестал. І Кланяйтеся один перед одним, і височів один одного. Це кращий спосіб зберегти взаємну любов і повагу. Щасливої ​​вам і багаторічної життя!

***

У нашого нареченого є одна анатомічна особливість ... Не дивуйтеся! У нього серце не з лівого, а з правого боку, там сидить його молода, чарівна дружина. Побажаємо ж, дорогі друзі щоб цей феномен зберігався у нього всю довге і щасливе життя, щоб його серце завжди тягнулося до дружини, а серце дружини тяглося до чоловіка і щоб союз цих сердець був непідвладний ніяким бурям, примхам, спокусам і негод. За Ваше благополуччя і щастя!

***

Дорогі молоді! Від щирого серця вітаю Вас з вступом у законний шлюб і утворенням сім'ї! Дружба і любов - найпрекрасніші почуття в людському житті. Нехай Ваша любов буде такою ж довгою, як Ваше життя! Живіть в любові, щастя і радості, нехай у Вас будуть здорові і життєрадісні діти, і будьте вірною опорою Вашим батькам і матерям. В добрий час, дорогі! Гірко!

***

Життя - це суєта, що складається з безлічі дрібниць, нагромаджена непотрібними словами, пустими суперечками, дурними сварками. Життя - це переплетення сонячних і похмурих днів, чергування білих і чорних смуг. Щастя і благополуччя у Вашому житті буде залежати від Вашої згоди і розсудливості, вміння знаходити компроміси і стійко витримувати життєві труднощі. Нехай повсякденні дрібниці і дурниці не псують головного у Вашому житті - кохання і щастя!

***

Існує досить ефективний засіб зробити шлюб міцним і щасливим. Чоловік і дружина беруть по аркушу паперу і кожен по-окремо починають їх заповнювати. На лівій половині аркуша дружина пише все хороше, що є в чоловіка, на правій - все, що в ньому не подобається. Точно так же заповнює свій лист і чоловік. Далі чоловік і дружина відривають праві половинки листів, акуратно їх склеюють і ... викидають! А ліву половинку кожен з подружжя заучивает і повторює кожен день. Немає людини, про якого не знайшлося б що написати на лівій половинці сторінки, тим більше, якщо мова йде про наших молодят. Пропоную випити за все хороше, що є в нашому нареченого і нашої нареченій!

***

Є в російській мові три слова, які звучать якось особливо чарівно і ніжно. Жіночність, любов, самопожертва - все це виражається і з'єднується в трьох словах: «наречена», «дружина» і «мати». Як прекрасна сьогодні наша молода! Юна красуня в чудовому білосніжному, чистому, як сама любов, вбранні - недавно наречена, а тепер вже дружина. Подивіться, як щаслива вона сьогодні, яким щастям світиться її погляд, звернений до коханої людини! А якби ми зуміли заглянути в її серце, то ми помітили б, що воно до країв переповнене любов'ю і щастям, і немає таких слів, щоб висловити повноту цих почуттів. І я пропоную підняти наші келихи за те, щоб щастя це було нескінченним!

***

Кажуть, що справжня любов з часом переходить в міцну дружбу. А я хочу вам побажати, щоб ваші ніжні почуття з часом перейшли в ще більш ніжні. Будьте завжди уважні один до одного, чуйні! У Зауважте прощати чужі слабкості, будьте відхідливі і завжди ставитеся з гумором до найважчим ситуацій! Щастя вам!

***

«Довгому в сім'ї є безкорислива любов. Кожен повинен забути своє Я, присвятивши себе іншому. Кожен повинен звинувачувати себе, а не іншого, коли що-небудь йде не так. Необхідні витримка і терпіння, нетерпіння ж може все зіпсувати. З обох сторін має бути бажання зробити шлюб щасливим і подолати всі, що цьому заважає », - так вважала геніальна з жінок Імператриця Олександра Романова. Добра, чуйна, ніжна мати, вона знала секрет подружнього щастя. Я бажаю молодим скористатися настановами цієї благородної жінки, і тоді шлюбний союз наших молодих, їх життєву дорогу висвітлюватимуть ангели. За молодих!

***

Подружнє життя - це книга, яка складається з двох частин: перша частина, поетична - медовий місяць, друга частина, прозаїчна - все подальше життя. Звичайно, в першій частині зовсім мало сторінок, у другій частині, навпаки, дуже багато. Бажаємо вам, щоб другу, більшу частину книги ви розділили на кілька глав і кожну з них зробили медової!

***

Побажаємо нареченим, щоб всі труднощі їм були по плечу, щоб їхні плечі були сильні і широкі і справлялися з усіма труднощами, які б на них не лягли! Щоб молоді йшли пліч-о-пліч і прожили разом довге життя, повну радості й досягнень!

***

Дорогі молодята, сьогодні найзнаменніший, найголовніший день у вашому житті. Ви стаєте капітанами на кораблі сімейного життя. Нехай ваш корабель пливе, не знаючи вітрів і штормів. Нехай тільки ясна погода і попутний вітерець супроводжує вам. Бережіть і шануйте один одного. Бажаємо вам всіх благ, достатку і благополуччя. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас. Будьте завжди щасливі, улюблені й бажані. Нехай добрий ангел оберігає ваше сімейне гніздечко від всіх бід і невдач.

***

Ми молодим від щирого серця бажаємо щастя, удачі, миру і благополуччя. Нехай лебедина вірність завжди буде з вами. Сьогодні ви стали законними чоловіком і дружиною. Так нехай же цю мить запам'ятається вам на все життя. Нехай Бог вас нагородить дітьми, нехай в будинку завжди буде порядок. Всі радості і печалі ділите навпіл, адже ви тепер одне ціле. Нехай ваше життя тече рікою, нехай на шляху не буде ніяких перешкод. Нехай сузір'я любові буде оберегом для вашого щастя. Живіть на славу і любіть один одного.

***

У день весільного торжества, дозвольте від щирого серця привітати вас. Нехай початок вашого життя буде світлим і райдужним. Не соромтеся бути закоханими, дорожите своєю любов'ю, щоб вас все життя могли називати молодятами. З сьогоднішнього дня у вас немає половини, ви стали одним цілим, і для вас все одно. Нехай любов завжди веде вас по життю. Величезного щастя вам, дорогі наші молодята. Нехай тільки біла смуга завжди буде на вашому життєвому шляху. Нехай береже вас Господь від бід і невдач.

***

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Поздоровлення на день весілля

| | | | | | | | | Проза на весілля | | | | | | | | | | | | | | | |

***

Політика конфіденційності | Служба підтримки |

Але як його досягти?
А чи знаєте Ви заповіді застілля?
Але як його досягти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com