рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Малюнок на день весілля татові і мамі. Що подарувати батькам на річницю весілля: кілька оригінальних ідей

  1. Чого не можна дарувати на річницю весілля
  2. П'ять правил, які допоможуть уникнути помилок
  3. Дорогим людям - найдорожче
  4. Дорогоцінні весілля: що будемо дарувати
  5. 30 років
  6. 35 років
  7. 40 років
  8. 50 років
  9. Фантазія вам на допомогу
  10. Якщо немає грошей на подарунок
  11. Подарунки для дірявого бюджету
  12. Що краще подарувати на річницю весілля батькам
  13. Цікаві ідеї на річницю весілля від дітей
  14. Подарунки з сімейною історією на день народження
  15. Парні подарунки мамі і татові
  16. Подарунки в оригінальному виконанні
  17. Смачні подарунки батькам
  18. Своїми руками батькам в дар на річницю
  19. Інтернет-магазин радує

Річниця весілля батьків часто проходить тихо і непомітно, особливо якщо в сім'ї є маленькі діти, які звикли до того, що подарунки дарують тільки їм. Але діти дорослішають і на якомусь етапі свого життя починають розуміти, що це не просто весела пам'ятна дата, а щасливі (або не дуже) спільно прожиті роки. Якщо в дитинстві найкращим подарунком для батьків був яскравий малюнок, красива аплікація або ароматний букет з клумби сусіда, то з роками виникає бажання піднести щось незвичайне, таке, що запам'яталося б надовго і доставило рідним задоволення і радість.

Чого не можна дарувати на річницю весілля

Перед тим як визначитися з вибором подарунка, необхідно знати, що не рекомендовано дарувати мамі і татові на ювілей їх спільного життя .

Звичайно, вони із задоволенням і радістю приймуть будь-яку дрібничку, тільки чи варто витрачати гроші на те, що потім буде валятися в коморі або через кілька місяців відправиться у відро для сміття?

П'ять правил, які допоможуть уникнути помилок

Річниця весілля батьків часто проходить тихо і непомітно, особливо якщо в сім'ї є маленькі діти, які звикли до того, що подарунки дарують тільки їм

Дані правила ще раз доводять, що подарунок для батьків повинен бути приємним, добре обдуманим і цікавим для двох подружжя.

Дорогим людям - найдорожче

Давно існує неписана традиція дарувати подарунки на річницю весілля в залежності від кількості прожитих років. Всі знають про дорогоцінних весіллях : Порцелянової, перловою, срібною, золотою, алмазної. Чим довше живе подружжя, тим дорожче матеріал, з якого повинен бути зроблений подарунок. Подружжя часто жартують, що це відкуп за зіпсовані нерви і терпіння, яке часто відчували один у одного. Ну і, звичайно ж, це ціна за любов і тепло, яке віддавали без жалю щохвилини спільного життя. Багаторічна традиція часто допомагає і гостям, і подружжю підібрати відповідний презент на ювілей. Важливо пам'ятати, що ці правила існують для подружжя і близьких їм людей, а ось друзям і знайомим не обов'язково дотримуватися цього принципу.

Дорогоцінні весілля: що будемо дарувати

25 років

Срібні вироби свідчать про двадцяти п'яти спільно прожиті роки Срібні вироби свідчать про двадцяти п'яти спільно прожиті роки. В даному випадку доречно піднести рідним посуд зі срібла. Вона сприймається як сувенір, а не предмет побуту. Тільки необхідно поєднувати речі так, що вони були приємні і для мами, і для тата: срібні ложки і келихи для вина або піднос і чайник або турка зі срібла. Срібна підкова або рамка - це те, що принесе море задоволення обом батькам і займе гідне місце в їх спальні.

30 років

Вироби з перлів. Перли на весільний ювілей рекомендовано дарувати тільки один одному. Діти - виключення з правил, адже вони завжди боляче переживають сльози рідних і бажають їм добра. Красиво виглядають вази і шкатулки, оздоблені натуральними і штучними перлинами, рамки для фото та футляри для зберігання коштовностей з маленькими вставками-перлинами або перловою пилом.

35 років

Необхідно прожити разом тридцять п'ять років, щоб отримати в подарунок від дітей букет з коралів. Це красиво, недорого і ефектно виглядає в будь-якій кімнаті.

40 років

Рубіни - дороге задоволення. Щоб купити їх для батьків, звичайної сім'ї необхідно збирати кілька років. Але ж вихід завжди є, і російські люди його придумали: можна піднести на ювілей ошатну скатертину або вишукане покривало рубінового кольору.

50 років

П'ятдесят років спільного життя - це не тільки золоті відносини між подружжям, а й привід, щоб подарувати батькам золоту або позолочену річ П'ятдесят років спільного життя - це не тільки золоті відносини між подружжям, а й привід, щоб подарувати батькам золоту або позолочену річ. В даному випадку до вибору можна підійти з гумором: купити позолочений дзвоник, яким викликають прислугу, або дві золоті ложки на ланцюжку, щоб батьки годували одне одного. Виробів із золота багато, але необхідно підібрати щось цікаве, з родзинкою, так як людям в цьому віці не потрібні дорогі прикраси. Вони цінують любов і турботу. Не важливо, з якого металу буде виготовлений подарунок, роль грає увагу дітей, їх любов і турбота, яку вони приділяють батькам. Важливо пам'ятати, що чим довше мати і батько живуть разом, тим більше вони потребують спілкування і розуміння.

Фантазія вам на допомогу

Часто виникає бажання подарувати відчуття, радість, гарний настрій і приємні спогади. Зробити це дуже просто.

Необхідно включити фантазію і згадати власні мрії. Вони мало чим відрізняються від тих, якими живуть батьки.

  • Вечір удвох при свічках, з вишуканим вечерею на столі і музикантами, які грають тільки для них ліричні мелодії і запальну самбу, - це ті хвилини, які подружня пара буде пам'ятати до кінця своїх днів, особливо якщо це свято організований рідними дітьми. Обійдеться такий бенкет не так уже й дорого, якщо самостійно зайнятися організацією торжества і приготувати вечерю своїми руками.
  • Об'їхати увесь світ на білому кораблику - про це мріяли всі дівчатка і хлопчики. Згодом кораблик потьмянів і сховався в тумані рішень побутових проблем. Тижневий тур, який охоплює кілька країн, буде коштувати від 600 доларів за людину. Це не так дорого і принесе багато позитиву батькам.

Якщо немає грошей на подарунок

Адже так буває часто: на порозі ювілей батьків, а в кишені гуляє вітер Адже так буває часто: на порозі ювілей батьків, а в кишені гуляє вітер. Проблема? Так, але на то нам і проблеми, щоб ми вчилися їх вирішувати. Якщо підключити фантазію, то можна і проблему вирішити, і близьким людям доставити багато позитивних емоцій.

Подарунки для дірявого бюджету

  • Похід в кіно або театр - це те, що сімейні пари постійно планують і відкладають в останній момент через брак часу або затримки на роботі. Подаруйте два квитки на виставу в театрі або на вечірній сеанс у кінотеатрі. За тисячу рублів ви зможете здійснити давню мрію мами і тата.
  • Похід в масажний кабінет або сеанс косметолога - приємна дрібниця, на яку постійно не вистачає грошей. В даному випадку дітям доведеться трохи розщедритися, але все-таки це не та сума, яку потрібно виділити на покупку морського туру або на сувенір з дорогоцінних металів.
  • Самий бюджетний, але не менш приємний варіант - книга спогадів. Необхідно зібрати найяскравіші і зворушливі сімейні фото, записки, дитячі малюнки, помістити в великому альбомі і підписати власноручно. Сучасні технології дозволяють зробити це все швидше і простіше на цифрових носіях. Ось тільки вони не пахнуть, не вигоряють і не дарують стільки емоцій, як старе, що загубилося фото з минулого.

Якщо зробити подарунок своїми руками і «вкласти в нього душу», то є велика ймовірність того, що батькам він сподобається в рази більше - ніж чим дорогий покупної презент.

Річниця весілля - це дата, на святкування якої не хочеться запрошувати друзів і знайомих. Її відзначають в тісному сімейному колі близьких і коханих людей, які розуміють і вгадують без слів все бажання та примхи, прощають слабкості, образи і щиро бажають щастя і довгої-довгого спільного життя. Ну а якщо у вас є навички роботи з програмами по обробці фото і відео, то чому б не зробити своїм батькам таке ось привітання з річницею весілля: http://www.youtube.com/watch?v=Sun6oN85TNc

Що подарувати на річницю весілля батькам? Свою статтю я хочу присвятити мамам і татам, а точніше, святкування дня їхнього спільного життя. Вам пощастило: ваші батьки до сих пір живі, здорові і разом.

Питанню про вибір подарунка на річницю весілля подружжю, які прожили разом 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 років, я хочу приділити в матеріалі особливу увагу. Батькам ми зобов'язані не просто своїм життям, а й вихованням, рівнем культури та інтелекту, цінностями і пріоритетами.

І це далеко не повний список того, що встигли привнести в наше життя рідні люди. Батьки чоловіка скоро будуть відзначати 40 років спільного життя.


Це рубінове весілля, яка знаменується своєю міцністю, кровними узами і яскравим насиченим внутрішнім кольором. Звичайно, в такий ювілей подарунок потрібен відповідний.

А яка річниця весілля у ваших батьків? 31, 35, 40? Будь-яка солідна дата вимагає відповідного подарунка. Приділіть увагу:

  1. Символ знаменної дати. Вибирайте не тільки корисний, але і символічний презент.
  2. Потребам і запитам батьків. Дешеву і одноразову річ не можна купувати в подарунок, тим більше близьким людям.
  3. Смакам і побажанням обох батьків. У разі різних переваг краще окремо подарувати подарунок мамі і татові.
  4. Мрії. По можливості втілити їх спільну мрію в життя. Наприклад, оплатити подорож, купити посудомийну машину та ін.

Моя сім'я на рубінове весілля батькам вирішила подарувати поїздку до родичів, які живуть в іншій країні. Вони вже давно хотіли з'їздити провідати своїх рідних, але все не виходило.


Тому ми вирішили зайнятися організацією такого заходу. Відвідування рідні стало приємним і пам'ятною подією. Ніхто не знає скільки відміряно прожити, потрібно встигнути здійснити все задумане.

Що краще подарувати на річницю весілля батькам

Ви ще не визначилися з подарунком? Тоді я нижче перерахую найбільш традиційні і цінні подарунки, які вважають за краще дарувати на річницю весілля рідні та друзі:

  1. Пам'ятні прикраси, наручні і настінні годинники, портмоне, гаманці і ін.
  2. Елементи декору інтер'єру: портьєри, картини, вази, м'які подушки, скатертину, торшери та ін.
  3. Предмети побуту: постільна білизна, рушники, банні халати.
  4. Посуд: сервізи, набори келихів і чарок, набори каструль і сковорідок і ін.
  5. Електрична і побутова техніка: мультиварка, пилосос, телевізор, кухонний комбайн і ін.
  6. Товари для здоров'я: тонометр, масажер, лікувальний пояс, браслет, тренажер і ін.
  7. Ікони.

Як видно варіантів багато на будь-який смак і кишеню. Але багато батьків від дітей хочуть бачити не стільки подарунки, скільки увагу, турботу і любов. Тому крім самого подарунка важливо поговорити з батьками. Потрібно вислухати, при необхідності дати раду, підтримати в якомусь питанні. Часом уважне ставлення набагато важливіше матеріальних цінностей і благ.

Цікаві ідеї на річницю весілля від дітей

Я ціную оригінальні та неординарні подарунки? А ви? Якщо так, то давайте детальніше на них зупинимося. В принципі з будь-якого предмета можна зробити унікальний експонат, досить привнести в процес роботи частинку своєї уяви і фантазії.


Це може бути картинка, напис, побажання і подарунок, зроблений своїми руками. Немає можливості зробити ексклюзивний презент? Можна скористатися вже готовими і не менш цікавими варіантами.

Забавні недорогі дрібниці:

  • набір для спецій у вигляді двох чобіт, що стоять в парі
  • парні бавовняні футболки із загальним принтом
  • силіконова формочка для яєчні у вигляді серця, зайчика, смайлика
  • нічник у вигляді собачки або черепахи, які на стелі створюють зоряне небо спрямованим пучком світла
  • кулон парний на двох
  • тримач для туалетного паперу у вигляді книги скарг
  • жук на сонячній батареї
  • годинник без циферблату
  • чохли на автокрісла у вигляді панди
  • смішні фігурки для дачної ділянки

Подарункові сертифікати з враженнями - це подарунковий набір, в який входить декілька різноманітних заходів, одне з яких, на вибір, можна відвідати. Наприклад, набір може включати прогулянку на пароплаві, відвідування спа-салонів, оренду номера в плавучому готелі, квиток в кінотеатр 5D, екстремальний спуск в печеру і інші не менш інтригуючі пригоди.

Іменні подарунки. Будь-який предмет, завдавши на нього унікальну друк, можна зробити іменним, прикольним, душевним. Батькам буде приємно отримати нехай навіть незначний подарунок з побажаннями від своїх дітей.

Це може бути подушка, покривало, наволочка скатертину і інші тканинні приналежності, на які можна нанести іменні написи і малюнки. Мені сподобалася ідея з зображенням сімейного древа на тарілці і постері в рамці.


А також можна оригінально написати жартівливі домашні правила і розмістити їх в рамку або просто оформити у вигляді колажу не стіни.

Подарунки з сімейною історією на день народження

Виберіть кілька найулюбленіших фотографій з сімейної хроніки - весілля батьків, ваші перші кроки, знімки онуків - і замовте для них загальну рамку.


Дивлячись на панно, батьки з любов'ю будуть згадувати теплі моменти зі свого спільного життя. Їм буде приємно бачити обличчя своїх дітей і онуків, коли тих немає поруч. Хочете зробити більш оригінальний подарунок хто має фото? Замовте для батьків постер на стіну.


Парні подарунки мамі і татові

Коли люди довго живуть разом, з часом вони обзаводяться загальними інтересами . Так чому б не подарувати батькам парні футболки з оригінальним дизайном, з огляду на їх захоплення?


Крім того, ви можете піднести їм парні іменні фартухи. Адже хто ще, як не мама з татом, точно знає рецепт щасливого сімейного життя?

Звичайно, батьки будуть раді отримати на свято загальний або парний подарунок. Але ще приємніше їм буде, якщо ви подумаєте про кожного з них і врахуєте їх смаки. В такому випадку татові можна подарувати стакан для віскі з індивідуальною гравіюванням, а мамі - іменний келих для вина.

Вечорами, зручно розташувавшись в кріслі, на дивані, вони будуть пити улюблені напої з нових фужерів і згадувати про вас.

Подарунки в оригінальному виконанні

Красива річ для будинку також стане відмінним подарунком , Відповідним для всіх свят. Годинники з вінілової платівки з оригінальним дизайном точно сподобаються татові, вініл - класика на всі часи.


А мама прийде в захват від нової вази для квітів. Особливо, якщо вона іменна!

Смачні подарунки батькам

Напевно, багатьом подобається отримувати на свято листівки з щирими побажаннями, підписані близькими людьми. Але ще приємніше батькам буде отримати від вас не просто послання з теплими словами, а, наприклад, листівку, яку можна з'їсти.


Подаруйте мамі з татом шоколадну листівку з незвичайним дизайном, бельгійський шоколад у персональній упаковці. Просто виберіть потрібну фотографію, напишіть текст - і коробка з вашої особистої першої смугою буде готова.


Головне, пам'ятайте: який би подарунок батькам ви не вибрали, обов'язково доповніть його поцілунками і теплими обіймами.

Своїми руками батькам в дар на річницю

А тепер давайте обговоримо, що такого змайструвати своїми руками, на радість:

  • Корисну і оригінальну подушку під шию. Вона стане в нагоді в дорозі, з нею зручно зафіксувати голову сидячи в кріслі-гойдалці. Зробити її просто і легко. Головне, вибрати ідею і підібрати відповідний матеріал. Подушка може бути у вигляді банана, жирафа, леопарда і будь-яких інших тварин.


Подушка може бути у вигляді банана, жирафа, леопарда і будь-яких інших тварин

  • Самостійно можна зв'язати і зшити шкарпетки, рукавиці, рукавички, шарфик, домашні півчобітки і інші необхідні речі.
  • Чи вмієте вишивати? можна вишити добрі слова і побажання на тканинній поверхні того ж рушники, скатертини і покривала.
  • Можна придумати щось екстравагантне. Наприклад, светр на чашку з написом «я тебе зігрію». Мені сподобався кулон у вигляді баночки, в якій лежать маленькі пластикові фігурки у вигляді солодощів.
  • Їстівні презенти. Печива з побажаннями всередині, горішки з зізнаннями, квіти з тіста і фруктів. На сьогоднішній момент роблять фотодрук на торти і солодощі, можна нанести будь-яке фото і на солодку поверхню.

Ефектним вийде торт з фотографією весілля на ньому. Можна надрукувати фотографії коханих дітей, онуків і зробити напис, наприклад, на 35-річну річницю весілля від дітей.


Друк здійснюється харчовими барвниками на вафельної або цукрової папері. Її спокійно можна їсти не завдаючи шкоди здоров'ю.

Такий торт ми замовляли батькам на 19 років спільного життя своїм друзям. Фото було з приколами, тому під час чаювання і розрізання десерту ми від душі насміялися.

Інтернет-магазин радує

Не виходячи з дому легко знайти потрібний товар на річницю весілля батькам в інтернет-магазині "Долина подарунків".

Темний і світлий махровий халат, відповідно татові і мамі, з іменною вишивкою на спині. Набір халатів «Царська сім'я» - яскравий, незабутній презент для сімейного свята.


Набір халатів «Царська сім'я» - яскравий, незабутній презент для сімейного свята

Не менш солідний подарунок книга, здатна зберегти історію вашої родини: біографію родичів, сімейні традиції і важливі дати, родовідне дерево, слова-привітання з теплими побажаннями, знімки дорогі серцю, всілякі записи членів вашої сім'ї.


Не менш солідний подарунок книга, здатна зберегти історію вашої родини: біографію родичів, сімейні традиції і важливі дати, родовідне дерево, слова-привітання з теплими побажаннями, знімки дорогі серцю, всілякі записи членів вашої сім'ї

Ну і на завершення хочу сказати, батьки - не просто наші рідні, це наш тил в життя. Маму з татом потрібно берегти, шанувати і цінувати. Одними подарунками не вийде віддячити і висловити свою любов.

Потрібно побільше спілкуватися, дзвонити, навідуватися в гості.

Хочеться подарувати батькам їхню мрію, але якщо це не виходить, то хоча б просто гарний настрій і посмішку. Я бажаю вам частіше дарувати батькам добро, посмішки і турботу, вони в них потребують.

Тепер ви знаєте, що можна подарувати батькам на річницю весілля. Подивіться ще якісь фоторамки можна зробити своїми ручками. Не забувайте підписуватися на мої оновлення і до швидких і пізнавальних зустрічей!

З повагою, Наталя Краснова.


З повагою, Наталя Краснова

У мене чудові батьки, які ось уже більше 40 років разом. За ці роки у них з'явилося троє дітей і п'ятеро онуків, що, погодьтеся, вже заслуговує на повагу!

У нашій родині є хороша традиція - кожен рік 25 грудня ми, ні, не ходимо в лазню :), а відзначаємо день їхнього весілля. В цей день, скільки себе пам'ятаю, завжди хотілося їх чимось порадувати. До того, як з'явився особистий заробіток, малювала їм прикольні картинки на листівках. Тоді ще я не знала про існування прекрасної програми Photoshop. Нижче деякі з них.



У 2011 році ми відзначали 40 років їхнього спільного життя - рубінове весілля.

На додаток до основного подарунка ми подарували пляшку хорошого червоного шампанського з саморобною етикеткою.

Також я зробила Плейкаст (playcast). Так зараз називають віртуальні листівки або, іншими словами, слайд-шоу фотографій з музичним супроводом. Цей Плейкаст я записала на диск і вклала в коробочку з ексклюзивною обкладинкою. Зараз ця картинка встановлена ​​у вигляді мініатюри до статті (в верху статті).

Сюжет Плейкаст був наступним:

1. З'являється заставка з рубіновими серцями і в цей момент починає грати пісня Алли Пугачової «Мільйон червоних троянд». По тексту пісні змінюються фотографії молодих батьків: спочатку художник - тато, потім його кохана актриса - мама. Зміну фотографій я розбавила картинками з величезними букетами з червоних троянд там, де про них співалося в пісні. Пісня грає до закінчення приспіву і закінчується спільною фотографією молодих батьків.

2. Далі починає грати пісня групи Лийся пісня « Обручку ». Фотографій з весілля у батьків було мало, тому довелося їх щедро розбавляти картинками з кільцями, руками молодят, квітами, лебедями і т.п.

3. Пісня Вахтанга Кікабідзе «Мої роки, моє багатство» і відображаються головні події спільного життя - народження дітей, шкільні роки , Весілля кожного з них, внуки і, звичайно ж, мама і тато на кожній з цих фотографій. Ця частина Плейкаст вийшла найдовшою.

4. Завершується Плейкаст піснею групи Квіти «Ми бажаємо щастя Вам».

Я робила свій Плейкаст в програмі Power Point, тому що вона мені давно знайома по роботі. Однак зараз є спеціально для цього розроблені програми (наприклад SoftDigi Easy GIF) і навіть сайти, на яких можна створювати Плейкаст (playcast.ru). Про те, як створити відеоролик з фото в програмі ФотоШОУ PRO читайте в.

Для створення музичного файлу, тому що довелося обрізати пісні з'єднати 4 шматки в один, я використовувала програму Adobe Audition 3.0. Зараз також є різні он-лайн сервіси, які можна використовувати для обрізки і склеювання музичних треків.


Тривалість Плейкаст склала 5 хвилин Тривалість Плейкаст склала 5 хвилин. Я боялася, щоб він не виявився нудним і затягнутим. Але, як мені здалося з реакції батьків по закінченню Плейкаст, можна було його зробити і довшим :).

На фото мама з татом після перегляду Плейкаст (фотограф Анна Безродна). У кадр потрапила коробочка для диска з оригінальною обкладинкою, про яку я писала вище.

Всім дуже сподобалося, а мама з татом були просто в невимовному захваті. Кілька разів ми дивилися Плейкаст в день свята і я навіть боюся уявити скільки разів його запускали після. Знаю точно, що о-о-дуже багато.

Завантажити безкоштовно рамку для фото «40 років разом» можна.

Вам сподобалася ця стаття? Не будьте жаднюгою - поділіться посиланням зі своїми друзями, натиснувши на одну з кнопок нижче 🙂

Ви можете користуватися будь-якими матеріалами, розміщеними на, але при передруці посилання обов'язкове!

Звичайно, вони із задоволенням і радістю приймуть будь-яку дрібничку, тільки чи варто витрачати гроші на те, що потім буде валятися в коморі або через кілька місяців відправиться у відро для сміття?
Проблема?
Com/watch?
А яка річниця весілля у ваших батьків?
А ви?
Немає можливості зробити ексклюзивний презент?
Адже хто ще, як не мама з татом, точно знає рецепт щасливого сімейного життя?
Чи вмієте вишивати?
Вам сподобалася ця стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com