рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фаянсова або ромашкове весілля - 9 років. Традиції святкування, що подарувати

Проживши разом 9 років, подружжя святкую фаянсовий або ромашковий весілля. Ця дата, що передує першого круглого ювілею , Має особливе значення, це момент підведення важливих підсумків. Не випадково в назву торжества виведений фаянс і ромашка.

Ромашка - це квітка, що символізує сонце і любов. З давніх-давен на ромашках ворожили - "любить - не любить", але в цей раз пелюстки подарованих букетів повинні залишитися незайманими - через 9 років спільного життя вже не доводиться сумніватися в любові подружжя. Фаянс, згадується в назві торжества, використовується для виготовлення столового посуду, найбільш затребуваною в повсякденному побуті. Однак мало хто знає про енергетичні властивості фаянсу. Будучи сумішшю декількох видів глин, він володіє унікальною здатністю поглинати негативну енергетику, віддаючи натомість позитивну. Саме це його властивість зобов'язує господинь час від часу не тільки якісно чистити столовий посуд, але і міняти на нову, без негативної "історії".

Народні традиції наказують святкувати фаянсовий або ромашковий весілля у вузькому колі близьких людей. Бажано це робити на природі, якщо дозволяє сезон і погода. Існує звичай, згідно з яким в розпал свята подружжя повинні разом розбити 9 фаянсових тарілок - це дійство символізує очищення будинку і сім'ї від негативної енергії, накопиченої за цей час. З цієї ж причини традиція наказує змінити звичну столовий посуд на нову, подаровану гостями.

вибираючи подарунок на фаянсовий весілля, заздалегідь порадьтеся з винуватцями торжества або іншими запрошеними, інакше велика ймовірність того, що кожен гість піднесе набір фаянсового посуду. Але ж крім неї можна подарувати ще безліч корисних в господарстві і просто красивих речей. Зверніть увагу на чайні або кавові авторські сервізи, декоративні тарілки на підставках або цікаві фаянсові статуетки. Витративши деякий час і сили на пошуки, можна скласти з фігурок по-справжньому цікаву композицію, що розповідає впізнавану історію з життя пари.

Вибираючи подарунок для своєї другої половинки, не проходьте повз оригінальних чайних пар. Деякі з них настільки оригінальні і зворушливі, що кожен випитий з них ковток буде нагадуванням про ваш визнання в любові. І, звичайно, не забудьте про букет ромашок - вони обов'язково порадують вашу дружину своєю ніжністю.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com