рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

16 років: яке весілля, що дарувати на 16 років спільного життя

  1. 16 років - яке весілля
  2. Як відзначати?
  3. Що дарувати?
  4. Поздоровлення від друзів

16 років весілля - дата, яка в Росії не вважається приводом для пишного торжества з величезним числом друзів і родичів. Однак відзначати її в родинному колі, дарувати подарунки і робити приємні сюрпризи все ж прийнято. «Молодят», яким належить свято, і запрошених гостей цікавлять однакові питання. Весілля 16 років - яке весілля, що дарувати, як вітати і де проводити?

Зміст статті:

  1. 16 років - яке весілля?
  2. Як відзначати?
  3. Що дарувати?
  4. Поздоровлення від друзів

Поздоровлення від друзів

16 років - яке весілля

16 річниця весілля - як називається це свято, який символ для нього обраний багатовіковими традиціями? Топаз - міцний камінь, чарує з першого погляду ніжністю і красою. Топаз обраний як символ за свій сакральний сенс, проникнути в нього дано не кожному. Вибір пояснюється не тільки достатньою міцністю предмета, розбити який складно.

16 річниця весілля не дарма порівнюється саме з топазом. Пильно розглядаючи камінь, можна побачити загадкові помутніння. Сліди, що мають свою таємницю, порівнюються з сімейним життям, секрети якої до кінця розгадати не можна. Чоловік і дружина, які мають річниця весілля 16 років, вже освоїли мистецтво взаєморозуміння, компромісу, навчилися підтримувати мир і уникати конфліктів. Саме про це і розповідає топаз.

Як відзначати?

16 років спільного життя - яке весілля з пристойним «терміном витримки» обійдеться без свята? Влаштовувати класичне торжество з застіллями і тостами в цей день «молодята» не зобов'язані. До їхніх послуг нестандартні ідеї святкування несерйозною річниці.

  • Поздоровлення з 16 річницею весілля можна приймати і один від одного, відмовившись від запрошення гостей. Чому б не воскресити спогади про самого початку відносин, пройшовшись по знакових місцях міста. Адже у кожної пари, особливо з таким стажем відносин, є свої улюблені вулиці, парки, будинки. Разом цілих 16 років - яке весілля більше заслуговує вечори спогадів?
  • Топазовая весілля - ідеальний момент для відвідування гучного вистави або перегляду прем'єри в кінотеатрі. Свіжі враження, попкорн і відпочинок від дітей, вже наблизилися до складного підліткового віку, - навряд чи можна придумати щось краще.
  • Яке весілля більше підходить для розслабляючого відпочинку на природі? Можна організувати раптову риболовлю, відправитися в похід або просто покататися до найближчого водоймища і влаштувати пікнік. Таке свято може пройти на самоті, з дітьми або в галасливій компанії.
  • Ця дата може відзначатися і в процесі романтичної вечері. Абсолютно все одно, чи пройде він вдома або в ресторані. Головне - свічки, троянди і усамітнення. Не грає ролі, що це всього лише річниця весілля 16 років - яке весілля не заслуговує романтики?
  • Свято відкладеться в пам'яті назавжди, якщо поєднати її з уїк-ендом на морському узбережжі. Подія може стати одним з найромантичніших спогадів у відносинах подружньої пари. У міні-подорож можна відправитися удвох або захопити з собою дітей і влаштувати сімейну відпустку. Поздоровлення від підріс потомства отримувати теж приємно.

16 річниця весілля може відзначатися подружжям де завгодно. Однак це не привід забувати про містичну символіку. Аксесуари та прикраси з топазами, наряди, виконані у відтінках каменю - подібні дрібниці допоможуть уникнути буденності, створять атмосферу свята. Важливо також придумати на 16 років весілля привітання, запастися подарунками.

Що дарувати?

Вітання включає в себе і обмін подарунками-сюрпризами. Для прекрасної половини можна вибрати ювелірні вироби, зовсім не обов'язково з топазами. Актуальним подарунком стане побутова техніка, скорочує тимчасові витрати в процесі домашньої роботи. Не можна забувати і про такий доповненні до презенту, як букет розкішних квітів. Це можуть бути улюблені квіти дружини або букет в кольорах топазу.

Вітання чоловіка також не має на увазі обов'язкове вручення «топазових» подарунків. Приємним сюрпризом стане презент, пов'язаний з хобі або роботою другої половини. Пристосування для риболовлі, стильний набір для офісного столу, подарункові видання улюблених авторів, колекційні сигари - вибір величезний.

Нарешті, можна вибирати подарунок виходячи з відповіді на просте запитання - як називається 16 років весілля. Символічний обмін топазовими кільцями - красиво і урочисто. У будь-якому випадку до основного подарунка можна прикласти невеликий аксесуар, що відсилає до тематики дати - наприклад, блакитний носовичок.

Поздоровлення від друзів

Якщо «молодята» все ж вирішують відзначати в колі друзів, - поздоровлення і подарунки доведеться підготувати і запрошеним. Придумати вітальну промову для ювілярів просто. Яке весілля з досить серйозним «терміном витримки» обійдеться без згадки всіх досягнень, яких у пари було багато за останні роки.

Яке весілля без привітань і подарунків? Винуватцям торжества можна піднести гарні сервізи, предмети для прикраси інтер'єру (вази, статуетки, годинник), пледи і покривала, невелику побутову техніку. Головне - не забути упакувати свій презент в обгортку кольору топазу. Ще одне правило річниці - обов'язково подаруєте своїй коханій букет квітів.

Самота або галаслива вечірка - вирішуйте самі. Тут у вас повна свобода вибору.

Що дарувати?
Весілля 16 років - яке весілля, що дарувати, як вітати і де проводити?
Як відзначати?
Що дарувати?
Як відзначати?
Оків спільного життя - яке весілля з пристойним «терміном витримки» обійдеться без свята?
Разом цілих 16 років - яке весілля більше заслуговує вечори спогадів?
Яке весілля більше підходить для розслабляючого відпочинку на природі?
Не грає ролі, що це всього лише річниця весілля 16 років - яке весілля не заслуговує романтики?
Що дарувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com