рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

13 років в шлюбі - це мереживна весілля

  1. Традиції святкування мереживний весілля
  2. Подарунки подружжю на 13-річчя весілля
  3. Поздоровлення на 13 річницю весілля у віршах

Сімейне щастя завжди буває дуже крихким, тому зберегти міцні, довірчі відносини і сильну любов один до одного виходить не у всіх. Річниця весілля - це чудове свято, який показує, скільки років подружжя знаходиться разом незважаючи ні на що. За тривалий життєвий шлях всім сім'ям доводиться проходити через складні моменти і долати труднощі, але якщо робити це разом, то ніякі негаразди не бувають страшні.

Щасливі сімейні пари можуть пригадати безліч чудових і радісних моментів в своєму спільному житті і поділитися ними з рідними і близькими саме на святкування річниці весілля.

13 років весілля - це дуже тривалий термін, який показує силу любові подружжя, їх довіру один одному і міцні відносини. Через стільки років спільного життя можна бути впевненими, що ці щасливі люди будуть разом завжди. У деяких народів число «13» вважається нещасливим числом, але саме цей рік подружнього життя називається мереживний весіллям. Не варто відмовлятися від свята через забобони, так як обстановка і правильна організація торжества захистить шлюб і всіх присутніх від будь-яких нещасть і темних сил. Не дарма ця річниця називається мереживний або конвалієва весіллям.

Традиції святкування мереживний весілля

Традиції святкування мереживний весілля

Мереживо може захистити людей від нещасть і маніпуляцій злих духів, в це вірять з давніх часів. 13 років весілля - це щаслива річниця, яка не повинна бути затьмарена незвичайними або страшними подіями. Саме з цієї причини в оформленні святкового столу повинна бути використана мереживна скатертина або серветки. Мереживне весілля передбачає наряди зі вставками мережива, різні прикраси і квіти. У кожного гостя і самого подружжя повинен бути предмет або одяг, що містить мереживний орнамент.

Друга назва цієї річниці - конвалієва, що символізує довіру, щирість, чистоту відносин між подружжям. Ця квітка неймовірно красивий і ніжний, тендітний і рідкісний. Конвалії - прекрасний символ люблять один одного подружжя, які змогли зберегти свої почуття і пронести крізь час. Даний квітка дуже до речі може прикрасити святковий стіл, піднімаючи всім настрій.

Подарунки подружжю на 13-річчя весілля

Подарунки подружжю на 13-річчя весілля

Річниця весілля завжди передбачає вручення подарунків дружинам. Вони також роблять один одному приємні сюрпризи. На це свято прийнято дарувати подружній парі потрібні для домашнього вжитку речі, які включають в себе мереживо. Гарний набір постільної білизни, скатертини, покривала, серветки, хустинки і багато іншого, що може знадобитися господині для прикраси будинку і створення затишку.

Хорошим варіантом вважаються різні вироби, сувеніри або вази, прикрашені мереживним орнаментом. Також на це торжество можна підносити подарунки з дерева. Найчастіше вибирають осику в якості матеріалу, це пов'язано з властивостями оберега, які притаманні саме цьому дереву. Предмети меблів з дерева або просто гарні вироби, які символізують 13 річницю весілля, будуть чудовим подарунком для подружжя.

Подружжя дуже близькі один одному люди, тому можуть обміняти подарунками не для побуту. Чоловік може подарувати своїй дружині літнє плаття або сарафан з мереживним оформленням, більш сміливі підносять мереживне нижню білизну. Найкраще щоб подарунок мав символистического значення і ставився саме до мереживний весіллі. Не варто забувати про другу назву торжества, будь-яка жінка зрадіє букету конвалій. Будь-який інший подарунок можна красиво упакувати, що не заважає піднести дружині в мереживний коробочці ювелірну прикрасу або виконати якусь іншу її мрію.

Будь-який інший подарунок можна красиво упакувати, що не заважає піднести дружині в мереживний коробочці ювелірну прикрасу або виконати якусь іншу її мрію

Дружина може подарувати чоловікові предмети одягу, вироби, сувеніри і будь-який інший подарунок. Вміст або упаковка повинна містити мереживні елементи, як символ мереживний весілля. Прекрасним варіантом вважається подарунок, створений своїми руками, такі вироби завжди дуже цінуються. Людина вкладає свою любов, сили і турботу в предмет, який створює самостійно, тому такі подарунки завжди актуальні. Зробити саморобку з деревини або прикрасити щось мереживами буде прекрасним варіантом для подружнього подарунка на Ландишевим весілля.

Зробити саморобку з деревини або прикрасити щось мереживами буде прекрасним варіантом для подружнього подарунка на Ландишевим весілля

Подія, пов'язане з цим днем - це завжди світле і радісне святкування в колі сім'ї і найближчих друзів. Відзначати 13 років спільного життя найкраще у вузькому сімейному колі, тільки з найближчими і рідними людьми, які можуть щиро порадіти за щастя подружньої пари. Конвалієва свято може стати дуже яскравим і щасливим подією для подружжя, якщо відповідально підійти до організації та відзначення цієї річниці. Символічні подарунки гостей і самих подружжя один одному будуть завжди нагадувати про тринадцятої річниці весілля.

Символічні подарунки гостей і самих подружжя один одному будуть завжди нагадувати про тринадцятої річниці весілля

Поздоровлення на 13 річницю весілля у віршах

Наступна річниця: агатова весілля

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com