рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ідеї ​​фото на 1 вересня

Не за горами перше вересня - день, коли всі школярі відправляються на лінійку в школу. Для кого-то це заключне перше вересня в школі, а хтось переступив поріг школи вперше. Так чи інакше, батьки не упустять цей момент і обов'язково прийдуть з фотоапаратом . Щоб зберегти цей момент можна вибрати різні теми. У статті ви зможете знайти кілька ідей, як сфотографувати перше знайомство зі школою в день знань. Адже воно не обов'язково має бути офіційним!

Якщо у вас троє дітей і вони все йдуть в школу, то ви можете їх сфотографувати зі спини, нехай у кожного буде рюкзак за плечима. Зробіть знімок в процесі ходьби, тоді малюнок вийде більш динамічною.

Ви можете відобразити радісне обличчя вашого першокласника, який тільки піде в школу і несе свої підручники. Для нього або для неї це "нововведення", яке тепер доведеться всюди носити з собою. Нехай малюк тримає в руках стопку книг, а ви його сфотографуйте в цей момент.

Наступний варіант такої: підручники з рук потрібно переставити під ноги, нехай малюк стане на них, а ви передавайте йому яблучко. Цей кадр буде ще незвичніше, якщо замість вас в кадрі буде перша вчителька.

Сфотографуйте свою дитину в імпровізованій рамочці. На звичайну раму від картини прив'яжіть стрічку і номер класу. Нехай дитина тримає рамку руками і дивиться в неї, немов у дзеркало. А ви сфотографуєте свого школяра в цей момент. Можна навіть зробити це доброю традицією, і щороку фотографувати дитину з рамкою.

Відмінна фотографія вийде, якщо дитину ви посадите під дерево в будь-якому парку, поруч покладіть шкільне приладдя - це можуть бути книги, фарби, календар, таблиця множення і карти. Непогано, якщо дитині надіти великі окуляри. Фотографія вийде просто чудова.

Ви можете сфотографувати дитину прямо у нього в класі. Нехай сяде на свій стільчик навпроти класної дошки, на якій щось написано. В руки дитині дайте книгу, і нехай він дивиться з серйозним виглядом в камеру.

Відмінною буде та фотографія, на якій тато відправляє сина в школу в перший раз. Її бажано оформити в чорно-білих кольорах. Нехай батько поцілує сина, а ви в цей час клацніть їх.

Якщо у вас в школу йдуть хлопчик і дівчинка, то ви може зробити прекрасний колаж з їх фото. Зніміть їх на фотоапарат з підручниками. Крупним планом їхні щасливі обличчя, нехай вони разом захоплено розглядають щось в книзі. Фотографії можна зробити як кольоровими, так і чорно-білими. Колаж з різних фотографій буде просто приголомшливим.

Підписуйся на наш Telegram . Отримуй тільки найважливіше!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com